A. Vesalainen Oy

Lahti

A. Vesalainen Oy

A. Vesalainen Oy

A. Vesalainen Oy on vuonna 2000 perustettu lahtelainen toimitila- ja julkikalusteiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Olemme alallamme yksi Suomen johtavia toimijoita ja olemme toimittaneet ergonomisia työpisteitä jälleenmyyjillemme pitkään Suomessa, muualla Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Viime vuonna toimitimme noin kaksikymmentäviisituhatta pöydänrunkoa, jotta maailma olisi himpun verran ergonomisempi. Yrityksessämme on nuori, dynaaminen pieni porukka ja hyvä yhteishenki.

Lue lisää https://www.vesalainen.fi

 

Digitaalinen tuottaja

Tavoitteenamme on kasvattaa jälleenmyyjien verkostoa sekä luoda uusia tuoteryhmiä, jotka takaisivat hyvän aseman myös jatkossa. Digitaalinen tuottajamme pääsee mukaan tähän kehitysvaiheeseen ja tarkka työnkuva tulee rakentumaan oman osaamisesi mukaan – meillä on pieni yritys ja erittäin monipuoliset työtehtävät.

Työhösi tulisi sisältymään esimerkiksi B2B-myyntiä, markkinointia ja uusien tuotteiden tuotteistamista. Markkinointimateriaalimme kaipaa päivitystä ja voisit ottaa vastuuta myös asiakkaillemme suunnatun verkkokaupan ylläpidosta, verkkosivuston duunauksesta sekä asiakaspalvelusta toimipisteellämme. Ylläpitäisit myös sosiaalista mediaamme ja kasvattaisit brändin näkyvyyttä.

Aikaisempi, soveltuva kokemus on eduksi, mutta tärkeintä on löytää joukkoomme istuva, toimeen tarttuva, itseohjautuva moniosaaja, joka nauttii työn monipuolisuudesta. Toivomme sisällöntuotannon lahjoja, myynnillistä asennetta ja kaupallista ymmärrystä, ja kameranäppäryys ja silmä valokuvaukselle sekä Adoben ohjelmistojen osaaminen ovat plussaa. Työ edellyttää englannin kielen taitoa, ja muu kielitaito on eduksi.

Työskentelemme yhdessä toimistollamme Lahdessa liukuvalla, joustavalla työajalla ja toivomme myös sinut seuraamme. Satunnaiset etätyötkin ovat jatkossa mahdollisia.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jaakko Vesalainen, puh. 0400 565311 tai jaakko@vesalainen.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.