AC Cranes Trading Oy

Uusimaa

AC Cranes Trading Oy

AC Cranes Trading Oy

Nostolaitteet kotimaiselta toimittajalta

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Lisäksi tuomme maahan, huollamme ja tarkastamme nostolaitteet ja nostoapuvälineet.

Oman suunnittelun ansiosta pystymme nopeisiin ja joustaviin asiakastoimituksiin. Tarvittaessa myös asennamme ja käyttöönottotarkastamme toimittamme nostolaitteet ja niiden oheislaitteet.

Liikevaihtomme on ollut viimeiset vuodet kovassa kasvussa ja tavoitteemme on jatkaa kasvua. Kasvu vaatii myynnin ja markkinoinnin tehostamista, ja siksi haemmekin riveihimme uutta, teknistä myyjää. Kanssamme pääset mukaan kasvavaan ja monipuoliseen työhön ja pieneen, avoimeen työyhteisöön, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Lue lisää accranes.fi
 

Tekninen myyjä

Haemme asiakkaan tarpeita ymmärtävää teknistä myyjää, joka vastaa kokonaisvaltaisesta palvelusta asiakkaan matkan alusta loppuun.

Olemme tunnettu, pitkäikäinen toimija alallamme, ja valtaosa myynnistämme tapahtuu yhteydenottojen kautta: kyselyjä tulee verkkosivujen ja sähköpostin kautta. Asiakashankintaa teemme yhdessä. Kartoitamme asiakkaan tarpeen, suunnittelemme ratkaisun ja teemme tarjouksen. Huolehdimme myös tuotteiden tilauksesta Euroopasta sekä niiden tuotantoon viemisestä Suomessa.

Nykyään asiakaskäyntejä on vähemmän, mutta ne ovat edelleen hyvä tapa kartoittaa asiakkaan tarve, tehdä tarvittavat mittaukset tarjousta varten ja luoda luottamusta potentiaaliseen asiakkaaseen.

Olemme uusimassa yrityksen verkkosivuja, ja toivotamme tervetulleeksi myös näkemyksen ja osaamisen markkinointiin. Emme ole tehneet systemaattista markkinointia aikaisemmin, mutta haluamme kehittää toimintaamme kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta esimerkiksi metallialalta tai teräsrakenteiden tuntemusta. Aikaisempi kokemus yritysmyynnistä on ehdottomasti eduksi, samoin kuin kiinnostus moderniin markkinointiin.

Yrityskulttuurissamme arvostetaan myyntihenkisyyttä, yritteliäisyyttä ja aikaansaavuutta.

Työskentelemme yrityksemme toimitiloissa Järvenpäässä toimistotyöaikojen mukaisesti. Työhösi sisältyy asiakaskäyntejä tarvittaessa ympäri Suomen, joten ajokortti on välttämätön.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi