AlmaVet Oy

Keski-Suomi

AlmaVet

AlmaVet

Me AlmaVetissä tarjoamme lemmikeille yksilöllistä hoitoa hyvinvarustellulla, modernilla klinikalla Jyväskylän Seppälässä. Asiakkaitamme palvelee eläinlääkinnän huipputiimi ihmisläheisellä ja eläinrakkaalla otteella. Olemme kotimainen ja ketjuihin kuulumaton klinikka, jonka toiminnan ytimessä ovat aito läsnäolo ja välittäminen.

AlmaVet on nopeasti kehittyvä ja kasvava eläinklinikka sekä innostava, haastava ja palkitseva työpaikka, joka tarvitsee kasvun myötä toiminnan eri osa-alueiden vastuiden selkeämpää jakoa ja kehittämistä – siksi tarvitsemmekin nyt kaupallisen tuottajan tukemaan kasvuamme.

Lue lisää almavet.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana olet mukana kehittämässä eturivin eläinlääkintäpalveluita sekä blogin ja ensiapusivuston kautta aivan uudenlaista eläinlääkärivetoista konseptia.

Työnkuvasi rakentuu monipuolisista kaupallisista tehtävistä ja voi tarkentua oman osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin (AlmaVet, AlmaVet Care, EiSePure), nettisivujen ylläpito sekä mainosmyynti ja mainostajayhteistyö blogisivulle Herra Hyväntuuli sekä koirien ensiapukurssisivustolle EiSePure.

Työ on osa-aikaista etätyötä (min. 18h/vko), mutta ajoittainen läsnäolo Jyväskylässä sijaitsevalla klinikalla on tarpeen. Työaika on vapaasti sovittavissa. 

Haemme tiimiimme omatoimista, itseohjautuvaa ja itsenäisestä työskentelystä syttyvää kaupallista tuottajaa, joka jakaa rakkautemme eläimiin ja haluaa työskennellä niiden hyvinvoinnin puolesta. Arvostamme myyntihenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä, liiketoiminnan ymmärrystä ja kokemusta soveltuvista tehtävistä. Alan tuntemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.6.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.