Mikkeli

Anttolanhovi

Mikler Oy / Anttolanhovi

Anttolanhovi sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Saimaan rannalla tarjoten upeat mahdollisuudet ja maakunnan monipuolisimmat palvelut vapaa-ajan viettoon, virkistykseen, kokoukseen ja hemmotteluun niin perheen kanssa kuin työasioissa matkaaville.

Meillä on 54 hotellihuonetta, 7 rivitalohuoneistoa sekä 19 Art & Design -huvilaa, Rantaravintola sekä Kotaravintola ja 14 nykyaikaista kokoushuonetta – ja isot tanssit aina perjantaisin. Sauna- ja allasosasto, Wellness Centerin hemmotteluhoidot, liikuntasali, kuntosali, valaistut ulkoilureitit, frisbeegolfrata ja monipuoliset harrastusvälineet ovat käytettävissä aktiiviseen oleskeluun ympäri vuoden.

Haemme nyt hyvää tiimiläistä lisää nuorekkaaseen, yhdessä tekevään asiakaspalvelutiimiimme.

Katso lisää osoitteessa anttolanhovi.fi

 

 

Asiakaspalvelija

Työtehtävät sisältävät pääasiassa vastaanottopalveluissa työskentelyä ja asiakaspalvelua, myyntiä ja tarjousten tekemistä. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, tiimi on taustatukena. Työvuoromme ovat kello 7.00–14.30 ja 14.00–22.00, ja mahdollisuus tehdä satunnaisia yöpäivystyksiä on eduksi.

Toivomme löytävämme ulospäin suuntautuneen, yhteistyökykyisen, positiivisen ja iloisen asiakaspalvelijan tiimiimme. Aikaisempi markkinointi- ja asiakaspalveluosaaminen on plussaa, samoin kokemus hotellijärjestelmistä. Arvostamme hyvää kielitaitoa, ja työssä tarvitaan ainakin hyvää englannin kielen taitoa.

Ajokortti on työssä eduksi, ja majoittuminen hotellilla on mahdollista.

Tiedustelut työnkuvasta: Juha Kaitainen, 040 556 3437 tai juha.kaitainen@anttolanhovi.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.