Kuopio

Apec yrityspalvelut Oy

Apec yrityspalvelut Oy

Olemme nuorekas, kehittyvä ja kasvava yritys, joka on toiminut vuodesta 2014. Palveluvalikoimamme pitää sisällään puhelinpalvelut: ajanvaraus, myyntipalvelut, asiakaspalvelu, puhelinhaastattelut ja puhelintutkimukset. Lisäksi tarjoamme mainostoimistopalvelut: graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, painotuotteet, some-markkinointi, nettisivut ja yritysvideot.

Meillä pääset vaikuttamaan kykyjesi mukaan omaan työnkuvaan, tuotteiden kehitykseen, yrityksen toimintaan. Meillä on reipas tekemisen meininki ja loistava työporukka. 

Katso lisää osoitteessa
https://apec.fi
https://apecyrityspalvelut.fi

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työtehtävässäsi olet mukana käynnistämään verkkokauppaa Venäjälle, jossa tuotteina ovat suomalaiset design-tuotteet. Osallistut verkkokaupan markkinointiin Venäjälle, suunnittelutehtäviin, myynnin käynnistämiseen ja jatkossa verkkokaupan ylläpitoon, asiakaspalveluun ja kehittämiseen. Lisäksi tulet tekemään avustavia käännöstehtäviä.

Arvostamme kokemusta verkkokaupan ylläpidosta ja asiakaspalvelusta. Tehtävä edellyttää suomen ja venäjän kielen osaamista. Katsomme eduksi kokemuksen erilaisista markkinointitehtävistä. Toivomme sinulta avoimuutta, positiivista asennetta ja idearikkautta.

Tiedustelut työnkuvasta: Ari-Pekka Karhu, p. 040-933 4490 tai rekry@apecyrityspalvelut.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.