Apila Media Oy

Uusimaa

Apila Media Oy

Apila Media Oy

Apila Media on myyntiorientoitunut teknologiayritys, joka tukee yrityksesi myynnin kasvua. 

Tarjoamme työntekijöillemme avoimen, raikkaan, muita huomioivan ja erittäin kannustavan yrityskulttuurin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Koulutuksen jälkeen palkaksi saat hyvän pohjapalkan, provision ja yrityksen menestyksen mukaisen bonuksen.

Olemme eteenpäin suuntautunut tulevaisuuden yritys. Toimintaamme ohjaavat tavoitteellisuus ja tuloshakuisuus. Teemme kaiken tarkoituksella ja pyrimme työssämme tuloksiin, emmekä epäröi tehdä rohkeita ratkaisuja. Työkulttuurimme on muita huomioiva ja teemme töitä yhdessä, toisiamme kannustaen.

Lue lisää leadvisor.ai
 

Account Manager

Account Managerina toimenkuvaasi kuuluu räätälöidyn myynnin analysointi- ja asiakashankintapalvelun, Leadvisorin, myynti yrityspäättäjille, tyypillisesti toimitus-, talous-, myynti- tai markkinointijohtajille. Olet yhteydessä asiakkaisiin, kalenteroit tapaamisia sähköisesti tai tarvittaessa paikan päälle sekä huolehdit asiakkaistasi myös jatkossa. Kasvatat itsellesi palkitsevaa asiakassalkkua.

Haemme aktiivista, rohkeaa ja oma-aloitteista ratkaisumyyjää. Aiempi kokemus myynnin ja prospektoinnin palveluista tuo perspektiiviä, ja aktiivinen asenne ja halu menestyä sopivat Leadvisorin raikkaaseen yrityskulttuuriin. Arvostamme halua neuvotella uusien asiakkaiden kanssa sekä taitoa välittää aidosti asiakkaiden myynnin kehittämisestä. Aikaisempi kokemus B2B-myyntityöstä on ehdottomasti etu.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa Arto Isokoski, arto.isokoski@leadvisor.ai tai puh. 044 730 1607.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi