Aptepa Oy

Keski-Suomi

Aptepa Oy

Aptepa Oy

Aptepa Oy on puhdastilamittauksiin ja -huoltoihin sekä vaakavarmennuksiin ja -kalibrointeihin erikoistunut perheyritys, jolla on yli 30-vuotinen historia, arvot kohdillaan ja laatu korkealla. Koko Suomen kattava palvelumme on asiakaslähtöistä, joustavaa ja nopeaa.

Teemme vaativia puhdastilamittauksia sairaaloihin, apteekkeihin ja muihin puhdastilatiloihin. Tarjoamme kaikki mittauslaitelain tarkoittamat kalibrointi- ja varmennuspalvelut vaaoille, ja käytössämme on tarvittavat luvat, laitteisto, koulutettu henkilöstö ja osaaminen. Autamme asiakasta ymmärtämään tarkastuksen, varmennuksen ja huollon merkityksen luotettavan liiketoiminnan perustana.

Korkea ammattitaitomme ja perheyrityksen kustannustehokkuus tarjoaa asiakkaillemme parhaan tavan hoitaa lakisääteiset tarkastukset ja varmennukset. Jatkuvasti ylläpidetyllä laatustandardilla ja vuosittain tarkasteltavalla akkreditoinnilla varmistamme toimintamme jatkuvan kehittämisen.

Lue lisää www.aptepa.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme joukkoomme myyntiorientoitunutta kaupallista tuottajaa, jonka työtehtäviin tulisi kuulumaan monipuoliset myynnin ja markkinoinnin tehtävät, muun muassa markkinointikampanjoiden läpivienti:

  • määritellyn kohderyhmän kontakti-informaation listaus markkinointikampanjan perustaksi
  • suoramarkkinointimateriaalin laadinta ja lähettäminen eri kanavissa
  • markkinointikampanjan kohteille soittaminen
  • vierailu ja tuote- ja palveluesittelyt markkinointikampanjan kohteille
  • markkinointikampanjan etenemisen raportointi
  • tuloksellinen myyntityö

Toivomme sinulta aikaisempaa myyntikokemusta, liiketoiminnan ymmärrystä sekä kiinnostusta tekniikkaan, mittauksiin ja toimialaamme. Yrityksessämme arvostamme erityisesti kehittymismyönteisyyttä, analyyttistä asennetta ja halua saavuttaa tai jopa ylittää asetetut tavoitteet. Meillä motivoituneilla tekijöillä on myös mahdollisuus päästä kasvamaan ja laajentamaan tehtäväänsä. Ajokortti on työssä tarpeen.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.