Lappi

ASV Arctic Smart Village Oy

ASV Arctic Smart Village Oy

Yhteiskunnallisena yrityksenä rakennamme parempaa maailmaa. ASV Arctic Smart Village Oy kehittää kestävää asumista kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena on maaseudun elinvoimaisuuden lisääminen, asumisen hinnan madaltaminen, ympäristö- ja ilmastovaikutusten pienentäminen ja oikeudenmukaisemman maailman rakentaminen.

Meidän matkassa pääsee osaksi kestävän asumisen historiaa, joka muuttaa asumista maailmanlaajuisesti.

Meille kannattaa tulla töihin, jos uskoo itseensä ja omiin kykyihinsä. Parhaat asiat ovat hyvä porukka hajallaan pitkin maata, vaativia haasteita, tilaisuus innovoida ja muuttaa asioita. Teemme työtä kestävän asumisen ja tulevaisuuden eteen. Siitä voi olla ylpeä. Yrityskulttuurimme on luottamukseen ja itsenäiseen työhön perustuvaa tiimityötä.

Lue lisää www.alykyla.fi

 

Kaupallinen tuottaja

ASV Arctic Smart Village on täysin mobiili yhtiö, jossa joustava etätyö ei ole paikkaan sidottua. Kaupallisena tuottajana työnkuvaasi kuuluu muun muassa:

  • potentiaalisten asiakkaiden ja asukkaiden kontaktointia
  • Utajärven kunnan kanssa tehtävä markkinoinnin suunnittelua
  • Mynämäen Gadolin Älykylän markkinointia
  • palvelupolun kehittämistä
  • sisällön suunnittelua ja tuotantoa sekä sosiaalisen median hyödyntämistä markkinoinnissa
  • johdon avustavia tehtäviä
  • sekä nettisivupäivityksiä.

Arvostamme avoimuutta, innovatiivisuutta, luovuutta, rohkeutta ja halua oppia uutta. Yrityskulttuuriimme istuu parhaiten hyvillä vuorovaikutustaidoilla siunattu tiimityöskentelijä – ”hyvä tyyppi” – joka ei pelkää haasteita, nauttii verkostoitumisesta ja kukoistaa myös itsenäisessä työssä. Toivomme kokemusta soveltuvista tehtävistä ja erityisesti WordPressin tai Joomlan tuntemusta sekä vahvaa kiinnostusta sosiaalisen median työkaluihin.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Juri Laurila, juri.laurila@arctic2020.fi tai puh. 040 514 5000.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 1.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.