Turku

Audio Parts Global Oy / Hifitalo

Audio Parts Global Oy / Hifitalo

Vuonna 1990 perustettu Hifitalo on keskittynyt korkeatasoisten koti- sekä autokaiuttimien, niihin liittyvien tarvikkeiden ja laitteiden myyntiin sekä kaiuttimien suunnitteluun. Maahantuontiedustuksessa on useita merkkejä, jotka ovat omalla alallaan johtavia valmistajia maailmassa.

Yrityksemme toimii Salossa, ja myymälässämme on upea kuunteluhuone.

Tarjoamme sinulle kehittyvän ja kasvavan yrityksen tuen ja koulutuksen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi uudelle tasolle sekä hyvän ja tiiviin työyhteisön, jossa työntekijöistä välitetään. Meillä asiat hoidetaan rehdisti ja kunnolla, ja meillä on aito halu olla hyvä yhteistyökumppani sekä työnantaja.  

Katso lisää osoitteessa hifitalo.fi

 

Asentaja

Etsimme tiimiimme autohifilaitteiden ja -kaiuttimien asentajaa, jolla on aidosti asiakaspalveluhenkinen asenne ja halu varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys. Työvuoromme sijoittuvat pääasiassa kello 7.00–17.00 välille arkipäivisin.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, ja aikaisempi kokemus asennustehtävistä tai autosähköstä sekä alamme tuntemus on ehdottomasti eduksi. Pelisilmä, asiakaskeskeinen ajattelutapa ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat meillä arvostettuja.

Meille tärkeintä on kuitenkin kyky työskennellä itsenäisesti ja oppia nopeasti sekä avoin, sitoutunut ja reipas asenne.

Tiedustelut työnkuvasta: rekry@audioparts.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.