Turku

Avantpalvelu Oy

Avantpalvelu Oy

Avantpalvelu Oy tarjoaa monipuolista pienkoneiden vuokrausta yksityisille ja yritysasiakkaille. Meiltä löytyy Avant- ja Kramer-kuormaajia sekä laaja valikoima lisälaitteita. Vuokraukseen sisältyy tarvittavat työlaitteet ja kuljetukset koko Suomen alueella. Tarjoamme myös pientyökoneiden huolto- ja kunnostustyötä. Tämän lisäksi Avantpalvelu toimii Varsinais-Suomen alueella Solis-traktoreiden virallisena jälleenmyyjänä ja huoltoliikkeenä.

Meillä on hyvä työyhteisö ja puhallamme yhteen hiileen. Toimintamme kehittyy ja työntekijät pääsevät vaikuttamaan kehitykseen. Tässä tiimissä pääset mukaan luomaan uutta ja ihmeellistä!

Katso lisää osoitteessa avantpalvelu.fi

Konemyyjä

Avantpalveluiden toiminta kasvaa ja haemme nyt tiimiimme uutta työntekijää uusien ja käytettyjen koneiden myyntiin sekä vuokraamopalveluiden myyntiin. Haluamme vahvistaa myyntiä konevuokraus- ja konemyyntisektoreilla, ja työhösi kuuluisikin myyntityön ohella markkinoinnin ja myynnin kehittämistä sekä liiketoiminnan suunnittelua.

Työpaikka sijaitsee Raisiossa ja työaika on 7,5h/päivä. Etätyöt ovat satunnaisesti mahdollisia.

Haemme avointa ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelemisestä ja ratkaisujen löytämisestä asiakkaille. Tehtävä vaatii paineensietokykyä ja aiempaa kokemusta koneista. Työssä tarvitaan omaa autoa ja eduksi katsotaan ajokorttiluokka pikku E ja/tai C.

Tiedustelut työnkuvasta: Lars Ekholm, asiakaspalvelupäällikkö, puh. 044 342 0040 tai lars.ekholm@avantpalvelu.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.