Betolar Oy

Keski-Suomi

Betolar

Betolar

Betolar on kotimainen materiaaliteknologian edelläkävijäyritys. Tarinamme sai alkunsa rohkeasta visiosta korvata betonin raaka-aineena käytettävää sementtiä sivuvirtapohjaisella materiaalilla.

Jo pian oli selvää, että näiden geopolymeerien avulla on mahdollista saada aikaan jotakin suurta – jotakin, mikä muuttaa tapaamme valmistaa tuotteita ja käyttää raaka-aineita.

Betolarin ytimessä on alusta alkaen ollut näkemyksellinen ajattelu, johon yhdistyy vahva rakentamisen asiantuntijuus sekä teknologian ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien ymmärtäminen.

Me uskomme kestävään tulevaisuuteen ja tahdomme auttaa rakennusteollisuutta vihreän murroksen toteuttamisessa. Se vaatii kykyä uuteen ajatteluun – ja ennen kaikkea, rohkeutta viedä asiat käytäntöön jo tänään, ja kehittää niitä edelleen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Autamme rakennusteollisuutta pienentämään CO2-päästöjä, vähentämään luonnonvarojen käyttöä ja saavuttamaan ilmastotavoitteet käytännössä.

Lue lisää betolar.com
 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työskentelet asiakasrajapinnassa ja kehität asiakasviestintäämme – autat meitä rakentamaan kestävää tulevaisuutta ja rakennusteollisuuden vihreää murrosta. Haemme todellista markkinoinnin moniosaajaa, joka vie Betolarin kanssamme menestyksekkäästi kansainvälisille markkinoille. 

Työtehtäviisi tulevat lukeutumaan muun muassa kaupallisten asiakasmateriaalien luominen sekä suomeksi että englanniksi ja tuotelanseerauksien tukeminen. Tulevaisuudessa työhön voi sisältyä yhteys- ja tukihenkilönä toimimista yritysasiakkaiden suuntaan. Yrityksemme kehittää parhaillaan verkkosivujen toiminnallisuuksia, ja työtehtäviisi kuuluu etenkin niiden kehitys ja ylläpito. Tulet toimimaan tämänhetkisessä avainbisnesyksikössämme, vähähiilisten pihakivien parissa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia viestintätaitoja sekä sisäisesti että asiakkaiden suuntaan ja hyvää visuaalista silmää sekä graafista osaamista luoda vaikuttavia, korkealaatuisia myyntimateriaaleja. Aikaisempi kokemus rakennusteollisuudesta, rakennustuotteista tai vaikka rautakaupasta on eduksi. 

Etsimme näkemyksellisyyttä, rohkeutta ja kykyä nähdä sellaista, mitä ei vielä ole – katsoa tulevaisuuteen ja tehdä se näkyväksi myös asiakkaillemme.

Tiimimme toimii ympäri Suomea, joten suurin osa työskentelystämme tapahtuu etäyhteyksin, ja siksi sinunkin tulisi syttyä itsenäisestä työskentelystä ja kukoistaa oman työsi aktiivisessa johtamisessa. Teemme kuitenkin läheistä yhteistyötä, tuemme toisiamme ja arvostamme tiimiämme ja sen jokaista jäsentä.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Melina Pinomaa, melina.pinomaa@betolar.com.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.6.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.