BluePlan Oy

Lahti

BluePlan Oy

BluePlan Oy

BluePlan on koneturvallisuuteen erikoistunut yritys. Meillä on kokonaisvaltaista osaamista sekä uusien että erityisesti käytössä olevien tuotantolaitteiden turvallisuudesta.  Asiakkaitamme ovat valmistava teollisuus ja koneita rakentavat yritykset.

Suunnittelemme ja tuotamme korkealaatuisia teollisuuden koneturvallisuusratkaisuja ja -palveluja. Tarjoamme mielenrauhaa ratkaisemalla monimutkaisimmatkin koneturvallisuushaasteet.

Lue lisää https://www.blueplan.fi

 

Myynti- ja markkinointivastaava

Löydä intohimosi turvallisuusalalta ja tule myynnin sekä markkinoinnin päävastuulliseksi turvallisuusalan palveluja tuottavalle BluePlanille! Pääset työskentelemään työympäristö- ja koneturvallisuuden uuden innovaation kanssa, jota viedään nyt markkinoille.

Työssäsi yhdistyy itsenäinen vastuualueen hoitaminen ja yhteistyö asiasisällössä ammattitaitoisen tiimimme kanssa. Kohderyhmämme ovat erityisesti teollisuusyritykset, jotka satsaavat turvallisuuteen sekä laitetoimittajat. Tehtäväsi on muun muassa B2B-myynti ja markkinointi, ja toivomme löytävämme tekijää ottamaan erityisesti markkinoinnista kopin – haluamme viestiä koneturvallisuudesta ymmärrettävästi ja helposti lähestyttävästi.

Työtehtäviisi sisältyy muun muassa

  • Tuotteen näkyväksi tekeminen ja yritysten tietoisuuteen tuominen digitaalisessa ympäristössä
  • Myynti- ja markkinointimateriaalin tuottaminen
  • Viestinnän suunnittelu kohderyhmille ja kohdennettu viestintä suomeksi
  • Potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen
  • Asiakkaiden kontaktointi sähköpostitse, sähköisesti ja puhelimitse sekä tapaamisten sopiminen

Työpaikkasi voi sijaita missä tahansa, ja etätyöt ovat meillä itsestäänselvyys. Teemme töitä joustavasti noin 7,5h päivässä – meille tärkeintä on se, että työt tulevat tehtyä ja työn laatu pysyy korkeana.

Haemme tekijää, jolta löytyy motivaatiota ja taitoa lähteä tekemään ja kehittämään toimintaamme eteenpäin. Olet itsenäinen, vastuuntuntoinen digitaalisen markkinoinnin natiivi, jolla pysyvät myös myyntihousut tukevasti jalassa.

BluePlanillä pääset mukaan uuden äärelle – tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, ja toivomme sinulta näkemystä, innovatiivisuutta, intohimoa, soveltamisen taitoja sekä halua kehittää ja kehittyä itse ammattilaisena jatkuvasti työssäsi.

Koska kyse on uudesta innovaatiosta, tehdään yhteistyön aluksi salassapitosopimus.

 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jari Saarola, jari.saarola@blueplan.fi tai puh. 040 840 3748.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.