Bus Gelato

Lahti

Bus Gelato

Bus Gelato

Bus Gelaton vegaaninen pistaasijäätelö on valittu Suomen parhaaksi jäätelöksi vuoden 2019 Jäätelö- ja suklaakarnevaaleilla. Mittatilausjäätelömme tyydyttää vaativimmankin makeanhimon – olemme nostaneet jäätelön aivan uuteen ulottuvuuteen.

Olemme pieni, hyvää tulosta tekevä yritys. Bus Gelaton jälkiruokien ohella meillä on Bus Burger, jolle on suunniteltu Franchising-ketju käsikirjaa myöten. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla sekä päästä mukaan kehitystyöhömme.

Lue lisää https://busgelato.com

 

Myynnin ja markkinoinnin vastaava

Aika on ollut kortilla, ja emme ole vielä päässeet markkinoimaan Gelatoa johdonmukaisesti – mutta nyt on oikea aika viedä toiminta aivan uudelle tasolle. Haluamme panostaa markkinointiin, erityisesti sosiaalisen median näkyvyyteen sekä kehittää myyntimme valtakunnalliseksi.

Myynnin ja markkinoinnin vastaavana tulisit panostamaan digitaaliseen ja sosiaalisen median markkinointiin, asiakashallintaan sekä uusasiakashankintaan. Asiakaskuntamme koostuu kahviloista ja ravintoloista, joista monessa tuotteitamme jo onkin.

Työ on pääasiallisesti etätyötä, ja sisältää asiakaskäyntejä, joita ajatellen ajokortti on välttämätön ja oma auto plussaa.

Toivomme löytävämme pieneen porukkaamme sopivan palan: idearikkaan somenatiivin, jolla on kokemusta B2B-puolen myynnistä. Arvostamme työyhteisössämme erityisesti avoimuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, asiakaspalveluhenkeä sekä myynnillistä ajattelua ja rohkeutta.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Eeva Laajoki, puh. 0400 996 169 tai eeva.laajoki@busgelato.com.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.