Cheos Oy

Uusimaa

Cheos Oy

Cheos Oy

Cheos Oy on mittalaitteistojen ja -ratkaisujen maahantuontiliike vahvalla asiantuntijastatuksella. 

Asiakkaamme teollisuudessa sekä tutkimus- ja diagnostiikkapuolella saavat meiltä ratkaisut tutkimukseen, tuotekehitykseen ja laadunvalvontaan. Sovellukset käyttävät kamerateknologiaa eri mittakaavoissa mikroskooppisuurennuksista kilometrien etäisyydellä seurattavien kohteiden kuvantamiseen.

Edustamme fotoniikan, mikroskopian ja konenäön kärkivalmistajia keskittyen valoon ja valotekniikkaan. Myös muut kuin näkyvät säteilyn aallonpituusalueet ovat tärkeä osa valikoimaamme aina röntgendetektoreista infrapuna-alueella toimiviin kameroihin asti. Kiinnostuksemme tieteeseen ja tekniikkaan pitää meidät uusien teknologioiden ja tuotteiden suhteen aallon harjalla. Ylläpidämme ja kehitämme tuotetarjontaamme aktiivisesti.

Yrityksemme koostuu pienestä asiantuntijoiden tiimistä, jolla on paljon tunnettujen valmistajien edustuksia ja pitkä kokemus maahantuonnista. Yrityskulttuurissamme tärkeitä arvoja ovat luottamus ja avoin kommunikaatio päämiestemme kanssa. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen kumppani.

Lue lisää cheos.fi
 

Tekninen myyjä

Pääasiallinen työtehtäväsi tulisi olemaan kokonaisvaltainen tekninen myynti. Tekninen myyjä vastaa meillä myynnin koko prosessista prospektoinnista kauppojen tekemiseen. Tehtävään kuuluu olennaisesti myös yhteydenpito päämiehiimme, joten hyvä suomen ja englannin kielen taito on edellytys. Lopullinen työnkuva voi tarkentua ja muotoutua myös omien vahvuuksiesi ja kiinnostustesi mukaan.

Työskentelemme joustavasti toimistotyöaikojen puitteissa, ja meillä on työtilat Espoossa Mankkaalla, mutta teknisessä myynnissä myös etätyöt ovat mahdollisia. Asiakaskäynnit ja niihin liittyvät matkat ovat olennainen osa työtä, ja ajokortti on välttämätön asiakaskäyntejä ajatellen. Oma auto on eduksi.

Meille tärkeintä on löytää pieneen, nelihenkiseen tiimiimme istuva, omatoiminen myyjä, jolla on oikea asenne ja motivaatio. Arvostamme joustavuutta, asiakaslähtöistä ajattelua, hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa kuunnella asiakasta ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. Aikaisempi kokemus B2B-myynnistä sekä kiinnostus alaamme, tiedettä ja tekniikkaa kohtaan on ehdottomasti eduksi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi