Collapick Company Oy

Pirkanmaa

Collapick Company Oy

Collapick Company Oy

Autamme asiakkaitamme digitalisoitumaan ihminen edellä. Paljastamme prosessien pullonkaulat ja korvaamme ne helpoilla ja toimivilla ratkaisuilla.

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen, helppokäyttöisen tuotteen teollisuuden yrityksille ja tarkoituksena on kasvaa lähivuosina voimakkaasti. Olemme saaneet palvelustamme ja tuotteestamme hyvää palautetta asiakkailtamme. Haluamme saavuttaa merkittävän roolin teollisuuden asiakkaiden ERP-toimittajana lähivuosina. Kanssamme pääset osaksi dynaamista ja kasvavaa yritystä, joka on läpimurtonsa kynnyksellä.

Yrityskulttuurimme on joustava ja innovatiivinen. Täällä hyvät ideat otetaan vastaan ja työntekijöiden mielipiteitä kuunnellaan. Työntekijöitä kannustetaan itseohjautuvuuteen ja pyritään kehittämään taitoja, löytämään ”oma juttu” ja jalostamaan omia vahvuuksia.

Lue lisää https://collapick.com

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme tiimiimme uusista asioista innostuvaa moniosaajaa monipuolisiin asiakaspalvelun ja myynnin, mahdollisesti myös markkinoinnin tehtäviin. Työnimikkeesi tulee määräytymään vahvuuksiesi ja kiinnostustesi mukaan, voit työskennellä esimerkiksi asiantuntijamyynnin parissa tai toimia asiakaspalveluvastaavana.

Työskentelisit kanssamme toimitiloissamme, Viinikankatu 47:ssä, uusissa, viihtyisissä tiloissa toimistotyöajan puitteissa. Pääsääntöisesti olemme paikalla toimistolla, mutta erikoistapauksissa myös etätyö on mahdollista.

Arvostamme yrityksessämme innovatiivisuutta, ahkeruutta, joustavuutta ja nopeutta ja intoa oppia uutta. Aikaisempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi, samoin kiinnostus teknologiaan ja ERP-järjestelmiin.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Markku Pyörälä, puh. 044 779 7518 tai markku.pyorala@collapick.com.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi