Kouvola

Costella Oy

Costella Oy

Olemme Kymenlaaksossa toimiva saneerausrakentamiseen ja lämmityssaneerauksiin erikoistunut yritys. Lämpöpumput ja energiansäästöratkaisut ovat suuri osa toimintaamme. Remontit asutussa ympäristössä ovat vaativinta rakennusalan työtä, ja tähän haasteeseen vastaamme käyttämällä omaa sitoutunutta, hyvin koulutettua henkilökuntaamme kaikilla remontin erikoisaloilla.

Yrityksenä haemme kasvua varsinkin vihreän energian sektorilla. Meillä työntekijät pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja suunnittelemaan omaa työntekoaan ja sen puitteita hyvin vapaasti. Henkilöstöedut ovat hyvät, samoin etenemismahdollisuudet kehittyvässä organisaatiossamme.

Katso lisää osoitteessa costella.fi

 

Lämmitysjärjestelmämyyjä

Palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja siksi tarvitsemme tavoitteellisen ja asiakaskeskeisen lämmitysjärjestelmämyyjän riveihimme. Keskeisin työtehtäväsi on lämmitys- ja viilennysjärjestelmien myynti ja markkinointi erityisesti kuluttajille.

Työpisteemme sijaitsee Kouvolassa, mutta työaika ja työn tekemisen paikka on joustava: toimistolla tarvitsee olla paikalla noin kerran viikossa. Asiakastapaamisissa toivotaan joustavuutta ajankohtien suhteen, sillä kuluttajamyynnissä tapaamisia voi osua iltoihin tai viikonloppuihin. 

Toivomme sinulta tuloshakuisuutta, asiakaslähtöistä ajattelua ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Aikaisempi kokemus myyntityöstä, soveltuva koulutus sekä alamme ja lämmitysjärjestelmien tuntemus on eduksi.

Tarvitset työssä mahdollisuutta oman auton käyttämiseen.

Tiedustelut työnkuvasta: Marko Frimodig, toimitusjohtaja, puh. 040 4199399 tai marko.frimodig@costella.fi. Puhelintiedustelut tiistaisin tai torstaisin kello 15.00–16.00 välillä.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.