CRM-Service Oy

Keski-Suomi

CRM-service Oy

CRM-service Oy

CRM-service on täydellinen valinta silloin, kun tehokkuudella on merkitystä.
Hallitse kaikkia asiakkaan kontaktointipisteitä myyntiputken hallinnan, helpdesk-ominaisuuksien, laskutuksen, viestintätyökalujen sekä monien muiden tarpeisiisi sopivien ominaisuuksien avulla. Voit luonnollisesti automatisoida tärkeimmät toimintamallisi ja pitää kaikki langat käsissäsi monipuolisten raportointinäkymien avulla.

CRM-service aikoo kymmenkertaistaa liiketoimintansa seuraavien viiden vuoden aikana. Haluamme skaalata SaaS-palvelumme laadukkaana, haluttuna sekä pidettynä liiketoiminta-alustana Suomessa sekä lähimarkkinoilla. Ruotsin tytäryhtiön toiminta avataan uudelleen elokuussa.

Tulemme olemaan menestystarina osaajiemme ja palvelumme kautta Pohjoismaissa ja EU-alueella tulevina vuosina.

Jos haluat olla tinkimättömästi luomassa toimintakulttuuria, joka perustuu jatkuvaan parantamiseen, ratkaisulähtöiseen toimintaan, kansainvälistymiseen sekä varmasti kovaan omaehtoiseen työhön kannustavassa ympäristössä niin lähtökohdat ovat erinomaiset. Toki tiedostamme sen, että olemme vielä matkalla kohti ylläolevaa, mutta prosentti päivässä paremmin kehittämällä muutokset ovat nopeita.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvän työympäristön sekä yhtiön laadukkaat henkilöstöedut, mutta tärkeintä mitä lopulta tarjoamme ovat varmasti ihmisemme ja osaamisemme. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan toiminnan ytimeen luomaan kasvutarinaamme.

Lue lisää https://crmservice.com
 

Sisällöntuottaja

Työnkuvasi tulee rakentumaan monipuolisista sisällöntuotannon ja digitaalisen markkinoinnin tehtävistä. Työtehtäviin lukeutuu muun muassa yhtiön brändiin, tuotemarkkinointiin sekä tuotteen pääkäyttäjäohjeistuksiin liittyvien monikanavaisten sisältöjen suunnittelu sekä toteutus erityisesti tuotteen uuden käyttöliittymän lanseerauksen, Ruotsin liiketoimintojen avauksen sekä vertikaaliratkaisuiden osalta.

Materiaalia tuotetaan suoraan WordPress-sivustoille sekä muun muassa MS Office -tuoteperheen ohjelmien avulla niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen hallinta on erinomainen lisä, mutta ei välttämätöntä.

Toimipisteemme on Jyväskylässä, Lutakonaukiolla, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista. Työskentelemme joustavasti toimistotyöaikaan.

Olemme päättäneet muuttua halutuimmaksi kumppaniksi jäsen- ja asiakaskokemuksen luomisen saralla. Tähän pääsemme tinkimättömällä asiakaspalvelulla sekä käytettävyyden huipulla olevalla palvelualustalla – CRM-servicellä.

Haluamme tunnistaa ihmisiä, jotka tuovat meille asenteellisesti, sisällöllisesti, osaamisellaan sekä yhteistyökyvyillään hyvää yhtiömme laadukkaan kasvun varmistamiseen. Arvostamme liiketoiminnan ymmärrystä sekä jaettua arvopohjaa kanssamme, sillä haluamme tuottaa asiakkaillemme maksimaalista arvoa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jutta Takala, jutta.takala@crm-service.fi tai puh. 09 4272 5073.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.6.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.