Kainuu

CSE Simulation Oy

CSE Simulation Oy

Making fitness fun!

Tavoitteenamme on valmistaa maailman parhaita liikuntapelituotteita! Tuotteemme tunnetaan siitä, että niillä pelaaminen yhdessä on hauskaa ja liikunta tulee lähes huomaamatta. Toimimme jo yli 40 maassa ja laitteemme ovat innostaneet ja liikuttaneet jo miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

CSE Entertainment on perustettu vuonna 2012 kehittämään maailman parhaita liikuntapelituotteita. Haluamme tarjota vaihtoehtoja tylsälle treenaamiselle ja inspiroida kaikenikäisiä ihmisiä liikkumaan ja pitämään hauskaa peliemme parissa.

Lue lisää https://www.cse.fitness

 

Sales / Marketing Support

Etsimme uutta tekijää tueksi joko myynnin tai markkinoinnin puolelle, mutta oikean ihmisen sattuessa kohdalle vaikka molempiin.

Sales Support

Etsimme myyntitiimiimme henkilöä, jonka tehtäväkenttään kuuluu muun muassa:

  • myyntitiimin avustaminen kotimaan ja kv-myynnissä
  • asiakaspalvelun kehittäminen ja toteuttaminen kotimaan ja kv-myynnissä

Työssä pääsee kehittämään yrityksen markkinointi- ja myyntiprosessia ja tekemään markkinointia ja myyntiä tukevaa työtä yhdessä muun henkilöstön kanssa kasvuyrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa liikuntapelituotteita monille asiakassegmenteille. Työnkuva sisältää työskentelyä suomen ja englannin kielellä.

 

Marketing Support

Etsimme markkinointitiimiimme henkilöä, jonka tehtäväkenttään kuuluu muun muassa:

  • Markkinointimateriaalien koostaminen
  • Sisällön tuottaminen
  • Uutiskirjeiden valmistelu
  • Viestinnän kehittäminen ja toteuttaminen kotimaisille ja kv-asiakkaille sekä kumppaneille
  • Yrityksen sisäisen viestinnän kehittäminen

Työssä pääsee kehittämään yrityksen markkinointi- ja viestintäprosessia ja toteuttamaan sitä yhdessä muun henkilöstön kanssa kasvuyrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa liikuntapelituotteita monille asiakassegmenteille.

Arvostamme hyvää viestintä- ja ilmaisutaitoa (erityisesti kirjallisesti), hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta teknologiaan ja/tai liikuntaan, oma-aloitteisuutta ja ideointikykyä sekä työkokemusta markkinoinnin ja myynnin parissa. Työskentely ei edellytä ajokorttia tai omaa autoa. Työskentely mielellään paikan päällä Kajaanissa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Veli-Matti Nurkkala, veli-matti@cse.fitness, 044 383 0247, www.cse.fitness.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi