Kouvola

Data Group SataIT Oy

 

Data Group SataIT

Data Group SataIT - kumppanisi yritystoimintaa tehostavissa ICT-ratkaisuissa. 

Data Group SataIT on yli 50-vuotias perheyritys, jonka juuret ovat Kotkassa. Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut ICT-palveluiden erikoisosaaja, kun palveluvalikoimamme on laajentunut. Tänä päivänä voimme tarjota asiakkaalle monipuolisesti myös ohjelmisto- ja asiantuntijaosaamista alan parhaiden tuotteiden rinnalla. 

Asiakkaan tunteminen ja tarpeiden tunnistaminen luovat vankan perustan pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Kestävä kumppanuus syntyy yhteisistä päämääristä sekä niissä onnistumisessa. Tavoitteemme on rakentaa hyviä asiakassuhteita, jonka edellytyksenä ovat laadukkaat palvelut ja tuotteet sekä ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. 

Arvojamme on luottamus, aito kumppanuus, yhdessä onnistuminen ja rohkeus uudistaa. Sitoudumme kumppanuuteen sekä huolehdimme asiakkaistamme, jotta he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Kehitämme yhdessä liiketoimintaa ja autamme asiakasta menestymään. Toimintamme tavoitteena on pitkäjänteinen kumppanuus ja asiakas saa käyttöönsä laajan osaamisemme. Löydämme uusia teknologisia liiketoimintamalleja ja toimintatapoja, joista on asiakkaalle suurin hyöty. Pidämme osaamistamme jatkuvasti yllä ja rakennamme uusien teknologiaratkaisujen avulla innovatiivisia ratkaisumalleja. 

Katso lisää osoitteessa dgsatait.datagroup.fi

 

ICT-palveluiden myyjä 

Haemme ICT-palveluiden myyjää vahvistamaan myyntitiimiämme. Toimimme kehittyvällä ja monipuolisella ICT-toimialalla. Pääset mukaan näkemään ja kokemaan läheltä digitaalisen toimintaympäristön muutoksen. 

Tehtäväsi on yhteistyön rakentaminen ja ylläpitäminen asiakkaittemme kanssa. Etsit asiakaslähtöisiä ratkaisuja ja toteutat myyntiprosessia. Etsimämme henkilö pystyy tarjoamaan oikeanlaisia ratkaisuja asiakkaillemme ja pysyy mukana alan kehityksessä. 

Etsimältämme henkilöltä löytyy halu menestyä ja kehittyä. Olet sitoutunut, oma-aloitteinen ja halukas ottamaan haasteita vastaan. 

Työntekijämme työskentelevät toimipisteissämme Kaakkois-Suomen alueella. Sijoituspaikkasi on erikseen sovittavissa. Työskentelemme toimistotyöaikojen mukaisesti, mutta välillä työaikamme joustaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Työmme edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tiedustelut: Sami-Ville Jormanainen, 040 747 1336 tai sami-ville.jormanainen@datagroup.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan 4.5. mennessä koulutukseen täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.