Jyväskylä

Devecto Oy

Devecto Oy

Olemme tuotekehitystalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden koneiden ja laitteiden vaativa ohjelmistokehitys. Tekemisen into syntyy halustamme kehittää kestäviä ohjelmistoratkaisuja, jotka varmistavat tuotteidesi laadun ja turvallisuuden. Kehitämme muskeleitamme määrätietoisesti, jotta tuotekehitystiimissäsi on aina parasta teknologista osaamista – ja mukavimmat työkaverit.

Katso lisää osoitteessa devecto.com

Hallintokoordinaattori

Hallintokoordinaattorina töihisi kuuluu taloushallinnon tehtäviä, myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviä, sisällöntuotantoa ja viestintää sekä henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnosta ja sisällöntuottamisesta. Arvostamme korkeakoulutusta, hyvää englannin kielen taitoa sekä visuaalista silmää.

Tiedustelut työnkuvasta: Pasi Salonen, pasi.salonen@devecto.com, 040 518 1305

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.