Oulu

Digizer Oy

Digizer Oy

Digizer Oy on verkkokauppojen palveluyhtiö sekä digimarkkinoinnin asiantuntijayritys. Tarjoamme laajasti asiantuntijapalveluita verkkokauppojen sekä muiden digitaalisessa maailmassa liiketoimintaa toteuttavien yritysten avuksi. 

Toimistomme sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Lasaretinsaaressa. Etätyö oli meillä tavallista jo ennen nykyisiä etätyösuosituksia ja tiimiläiset voivat vaikuttaa omiin työtapoihinsa todella paljon. Käytämme huippuluokan työkaluja. Teemme sinulle aiemman osaamisesi pohjalta oman henkilökohtaisen oppimispolun matkalla digitaalisen kaupankäynnin ammattilaiseksi. Pääset oppimaan rautaiselta joukolta ammattilaisia auttavaisessa, välittävässä ja mukavassa ilmapiirissä. Järjestämme paljon henkilöstön yhteisiä tapahtumia. Tiimissämme on vahva yhteishenki ja meillä on vahva usko sekä tahtotila menestymiseen tulevaisuudessa.  Työnantajana olemme reiluja, läpinäkyviä ja joustavia.

Lue lisää digizer.fi/

 

Sisällöntuottaja / sisältömarkkinoija

Haemme tiimiimme sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin osaajaa asiakasprojekteihimme. Digitiimimme jäsenenä pääset työskentelemään kokonaisvaltaisesti digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilla. 

Koulutustaustasi voi olla tekninen, kaupallinen tai humanistinen. Tehtävässä edellytetään vahvaa suullista ja kirjallista suomen kielen  osaamista. Sujuva ilmaisu muilla kielillä on eduksi.

On tärkeää, että olet kiinnostunut digitaalisesta kaupankäynnistä ja kykenet ajattelemaan kaupallisesti. Eduksi lasketaan kaikki kokemus digitaalisesta kaupankäynnistä, verkkokaupasta, kiinnostus verkkosivustojen teknologioista ja esim. HTML-kielestä.

Suuri plussa on myös, jos sinulla on jo aiempaa tietämystä hakukoneoptimoinnista. Kokemus ja osaaminen vastaavasta tehtävästä ovat hyödyksi, mutta koulutamme ja perehdytämme työntekijät aina työtehtäviin. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa Ville Kuusisto (ville.kuusisto@digizer.fi).

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.