Kuopio

Dikaios Oy

Dikaios Oy

Dikaios on palveluteknologiaa kehittävä yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja organisaationne tarpeisiin yksilöityjä palveluja sähköisten sisältöjen hallintaan. Palveluteknologiamme on käytössä Suomen suurimmilla kustantajilla ja lähes puolessa Suomen kunnista sekä oppilaitoksista. 

Erikoisalaamme on yhdistää sähköisiin oppimateriaaleihin ja oppimiseen liittyvät toimijat sekä koota sisällöt ja sisältöjä käyttävät henkilöt yhteen kanavaan SSO-teknologiaa hyödyntäen. Palvelua on kehitetty yhteistyössä eri sisällöntuottajien, koulutuksenjärjestäjien, opettajien ja ohjelmistotalojen kanssa.

Olemme vahvasti kasvava yritys. Meillä on iloinen, pieni tiimi, jossa jokainen pystyy näyttämään omalla työllään mihin pystyy ja samalla muotoilemaan omaa työnkuvaansa vahvuuksiensa mukaan.

Katso lisää osoitteessa dikaios.fi

 

Asiakaspalvelija

Haluamme parantaa digitaalisen tuotteemme muotoilua, ostajan ja asiakkaan kokemusta sekä palveluamme kokonaisuutena palvelumuotoilun avulla, ja haemme siksi asiakaspalvelijaa tukemaan kehitystyötämme asiakaspalautteiden kautta. Kehitämme myös sosiaalisen median läsnäoloamme ja markkinointiamme sekä pyrimme kaupallistamaan tuotettamme paremmin.

Asiakkaat lähestyvät meitä enemmän sähköisen tiketöintijärjestelmän kautta, mutta palvelemme asiakkaita tarvittaessa myös puhelimitse. Työhösi kuuluu myös tiimityöskentely ja kehitystyö esimerkiksi pohtimalla ratkaisuja yhteistyökumppaniemme ja koodariemme kanssa.

Haemme sinua, joka haluat kehittää ja kehittyä työssäsi. Meillä on hyviä mahdollisuuksia edetä uralla esimerkiksi kansainväliseen myyntiin. Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä. Toivomme sinulta asiakaskeskeistä ajattelua ja halua varmistaa asiakkaillemme erinomainen palvelukokemus. Kaikesta kielitaidosta on etua.

Tiedustelut työnkuvasta: Miia Eskelinen-Fingerroos, puh. 040 513 9454 tai miia.eskelinen-fingerroos@dikaios.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.