Dyntac Technology Oy

Keski-Suomi

Dyntac Technology Oy

Dyntac Technology Oy

Kun varoventtiilien valmistus noin 15 vuotta sitten siirtyi Dyntac Technologylle, päätimme uuden asiakkaamme kanssa alkaa systemaattisesti panostaa uusien tuotteiden kehittämiseen. Tulevaisuudessa haluamme olla kansainvälisesti merkittävä toimija painelaiteturvallisuuden alalla.

Meillä on vuosikymmeniä vahvat tekniset perinteet valmistuksen osaamisessa, mutta nyt haluamme valjastaa käyttöön täyden potentiaalimme – ensimmäinen askel tavoitteidemme saavuttamisessa on liiketoiminnan näkyvyyden ja jatkuvuuden kasvattaminen oikeissa kohderyhmissä. Siksi on aika panostaa myös organisaatioomme ja lisätä tiimiimme myynnin ja markkinoinnin osaaja, joka pääsee aitiopaikalle osaksi yrityksen kasvua, uusien kumppanuuksien luontia ja kansainvälistymistä.

Yrityksessämme on avoin ja luottamukseen perustuva kulttuuri ja matala hierarkia. Pienenä yrityksenä meillä uudet työntekijät pääsevät olemaan mukana kulttuurin luomisessa ja muokkaamisessa. Työntekijöillämme on vastuun vastapainona suuri vapaus ja mahdollisuus toteuttaa itseään mielekkään työn parissa parhaaksi katsomallaan tavalla niin itsenäisesti kuin muiden kanssa sparraten — ja päästä näkemään työnsä jälki. Meillä työntekijä pääsee nauttimaan arvostusta oman alueensa ehdottomana asiantuntijana.

Lue lisää dyntac.com
 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisen tuottajan tärkeimpiä tehtäviä tulevat olemaan tuotteidemme myynti ja markkinointi kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille, erityisesti Euroopassa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi potentiaalisten asiakkaiden kartoitusta ja kontaktointia sekä tarvittaessa asiakascasejen analysointia ja ratkaisujen etsimistä. Halutessasi pääset myös kehittämään liiketoimintaa ja yrityksemme uusia toimintatapoja kanssamme.

Meillä voit työskennellä joustavasti sekä toimistollamme että etäyhteyksin. Oma auto on eduksi toimistolle kulkemisessa. Työajat voidaan mahdollisten tapaamisten ja palaverien ulkopuolella sovitella täysin toiveidesi mukaan, ja meillä on mahdollista neuvotella myös lyhyempi työaika.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta erityisesti kansainvälisestä B2B-myyntityöstä ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Myös muu kielitaito on eduksi. Koska kyse on teknisistä laitteista ja säännellystä alasta, tarvitset osaamista tai halua opiskella kylmälaitteisiin ja prosessiteollisuuden painelaitteisiin liittyvää teknologiaa, käytäntöjä, normeja ja säädöksiä.

Suurin osa työstä on itsenäistä ja vaatii itseohjautuvuutta sekä arviointi-, päätöksenteko- ja selvityskykyä. Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä sekä taitoa hakea kokonaisuuden kannalta parhaita ratkaisuja myös yhdessä tiimin kanssa. Pienessä yrityksessämme arvostetaan erityisesti aloitekykyä, yrittäjähenkisyyttä sekä halua ottaa vastuuta.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.