Entos Oy

Etelä-Savo

Entos Oy

Entos Oy

Entos Oy on erikoistunut kiinteistöjen lämmitykseen, energianhallintaan ja älykkäisiin ilmanvaihtoratkaisuihin.

Omaamme vahvan tiedon ja taidon tulevaisuuden rakennusautomaation vaatimuksiin sekä tarpeisiin. Kehittämämme tekniikan avulla saamme optimoitua vanhat kiinteistöt ja niiden ilmanvaihtoratkaisut nykyisien ja tulevien energiatehokkuusvaatimusten mukaisiksi.

Ilmastonmuutos, kaupungistuminen ja digitalisaatio ovat tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia kiinteistöjen hallinnassa sekä energiatehokkaassa ylläpidossa. Vastaamme näihin haasteisiin Senser- ja TopAir-tuoteperheiden älykkäillä ilmanvaihtoratkaisuilla. Ne mukautuvat kiinteistön käyttöön tehostaen ilmanvaihtoa tarpeenmukaisesti. 

Älykäs ja tarpeenmukainen ilmanvaihto kehittää sisäilmastoa ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Älykkäät laitteet huolehtivat tarpeenmukaisesti toimivasta ilmanvaihdosta ja pilviominaisuus mahdollistaa laitteiden seurannan ja tarvittaessa myös säätämisen etänä. 

Parhaat asiat yrityksessämme ovat henkilöstön yhteisöllisyys ja tiimityöskentely. Yrityskulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin: 

 • ENERGIANSÄÄSTÖ
  Pyrimme kaikessa toiminnassamme aiheuttamaan energiansäästöä rakennusautomaation, oman tekemisemme ja ammattitaitomme avulla.

 • HYVINVOIVA HENKILÖSTÖ
  Henkilöstö on yrityksemme tärkein ja arvokkain voimavara. Tiimityöskentely on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Työilmapiirimme on kannustava ja muistamme tukea toisiamme sekä arvostamme toistemme työtä. Työpaikkakiusaamisen suhteen yrityksellämme on nollatoleranssi.

 • KEHITTÄMINEN
  Kehitämme sekä henkilöstöämme että tuotteitamme, jotta voimme vastata tulevaisuuden kilpailuun ja lainsäädännön muutoksiin. Tuemme ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa osaamistaan ja mahdollisuuksiaan edetä urapolullaan.

 • ASIAKASKESKEISYYS
  Tuotamme laadukkaita tuotteita ja palveluja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tuotteidemme kehityksessä otamme huomioon niin asennuksen kuin käytön helppouden ja yksinkertaisuuden sekä huoltovapauden.

Lue lisää https://entos.fi

 

Myynnin vetäjä

Haemme sinua vetämään Entoksen myyntiä sekä kotimaan B2B-myynnin tehtäviin Mikkeliin tai Lahteen. Myyntialueena on erityisesti Etelä-Suomi. Ratkaisumyynnin tapoina ovat sähköposti, puhelut, esittelyt ja kun se on taas mahdollista, asiakastapaamiset ja vierailut asiakkaiden ja jälleenmyyjien luona. Pääpaino on myyntityössä, mutta työ sisältää myös markkinoinnin tehtäviä tiiviissä yhteistyössä muun markkinointitiimin kanssa.

Meillä on tällä hetkellä toimipisteet Mikkelissä ja Joensuussa, ja toiveissa on perustaa uusi toimipiste Lahteen. Myös etätyöt onnistuvat meillä.

Arvostamme kokemusta teknisestä myynnistä ja kykyä omaksua nopeasti teknisiä asioita sekä kansainvälistä kokemusta, sillä siitä voi olla tulevaisuudessa suuri etu. Plussaa sosiaalisen median sujuva käyttö ja ymmärrys henkilöbrändäyksen merkityksestä nykyajan myynnissä ja markkinoinnissa. Yhteisöömme sopii huumorintajuinen tekijä, joka kukoistaa itsenäisessä työssä ja osaa johtaa itseään ja työskentelee sujuvasti etäyhteyksin tiimin kanssa. Kielitaito on plussaa. Työssä tarvitaan ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa toimitusjohtaja Aki Pohjalainen, puh. 044 032 1760.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Etelä-Savon ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.