Kouvola

EnviOn Oy

EnviOn Oy

EnviOn on suomalainen, kasvava yritys, joka on erikoistunut teollisuuden tuotemerkintään. Valmistamme merkintävärejä metsäkoneiden puumerkkaukseen ja spraymerkintävärejä sekä tuomme maahaan laadukkaita teollisuusprinttereitä. Meiltä löytyy myös laaja valikoima musteita useisiin laitemerkkeihin.

Yrityksen yksi tärkeä arvo on ympäristöystävällisyys, joka syntyy oikein valituilla pakkauksilla, välttämällä vaarallisia ongelmajätteitä ja vähentämällä kemikaalien määrää valitsemalla kuhunkin tarpeeseen oikeat aineet.

Katso lisää osoitteessa www.envion.fi

 

Kaupallinen tuottaja / ruotsinkielinen asiakaspalvelija

Kaupallisena tuottajana työnkuvaasi sisältyy monipuolisia kaupallisia tehtäviä ja toimistotöitä. Työ edellyttää ruotsin kielen taitoa. Tehtäviisi kuuluu mm. markkinointimateriaalien tuottoa ruotsiksi sekä asiakaspalvelua Ruotsin asiakkaille. Työnkuvaa voidaan osittain määrittää myös oman osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi:

·       CRM-asiakastietokannan päivitys ja siitä huolehtiminen

·       Uutiskirjeiden toteutus, lähetys ja seuranta

·       Tapahtumien ja messujen suunnittelua

·       PowerPoint-esitysten laatimista ja markkinointimateriaalien toteutusta

·       Verkkosivujen kehitys

·       Sosiaalisen median markkinointi

·       Asiakaspalvelu, erityisesti Ruotsin asiakkaille

·       Myynnin tukitehtävät

·       Avustavat taloushallinnon tehtävät

Toivomme aikaisempaa kokemusta markkinointialalta. Kokemus myynnistä, asiakaspalvelusta tai taloushallinnosta on eduksi. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, halua auttaa muita, joustavuutta ja idearikkautta materiaalien tuotannossa.

Tiedustelut: Tarmo Paloniemi, toimitusjohtaja, puh. 040 546 6078. Tiedustelut arkiaamupäivisin kello 9.00–12.00.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka koulutusjakson aikana. Paikka on täytetty. Lue lisää koulutuksesta osoitteessa www.kaupallinentuottaja.fi.