Turku

Epomare Oy

Epomare Oy

Epomare Oy on meriteollisuuden komponentteja maahantuova yritys, joka on perustettu jo vuonna 1987. Meiltä löytyy laajat valikoimat laiva- ja satamarakennustuotteita, minkä lisäksi teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin liittyvää suunnittelu-, huolto- ja asennustyötä sekä avaimet käteen -toimituksia lähinnä hydraulisista järjestelmistä sekä teräs- ja alumiinirakenteista. 

Yhteistyökumppaneitamme ovat alan johtavat kansainväliset valmistajat ja puoleemme käännytään myös, kun asiakkaamme tarvitsevat jotain erityiskomponentteja. Haemme asiakkaillemme markkinoiden parhaat vaihtoehdot.

Katso lisää osoitteessa epomare.fi

 

Myynti-insinööri

Vahvistamme myyntiyksikköämme ja haemme teknistä asiantuntijaa / myynti-insinööriä Turun toimipisteeseemme.

Tehtävässä tulet työskentelemään myyntitehtävien parissa kehittäen sekä ylläpitäen olemassa olevia asiakkuuksia Suomessa. Myyntityö sisältää tarjouspyyntöjen käsittelyä ja asiakaskohtaista myyntiä. Epomarella on vakiintunut asiakaskunta, joihin pidetään säännöllisesti yhteyttä. Lisäksi tehtävänäsi ovat teknisen tuen tehtävät. Myymäsi tuotteet ovat meriteollisuuteen liittyviä komponentteja. 

Työtä tehdään joustavasti ja itsenäisellä otteella toimistotyöaikoina Turun toimipisteessä. Lisäksi työ sisältää matkustamista asiakkaittesi luo lähinnä telakoille ja satamiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen ja haluat aidosti kuunnella sekä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja pystyt löytämään heille soveltuvia ratkaisuja. Kokemus laivanrakennusteollisuudesta sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus ovat eduksi. Omaat hands on- asenteen ja haluat varmistaa myyntitavoitteidesi saavuttamisen. Lisäksi olet rohkea, utelias ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. 

Tärkeää on myös, että pystyt työskentelemään sujuvasti englannin kielellä, omaat perus atk-taidot ja sinulta löytyy matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoisissa myynnin tehtävissä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi. Lisäksi tulet työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä, jonka henki koostuu osaavasta organisaatiosta, korkealaatuisista merkkituotteista sekä arvostettujen päämiestemme jatkuvasta tuesta.

Tiedustelut työnkuvasta: Jyri Kuusela, puh. 044 432 1400 tai jyri.kuusela@epomare.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.