Etelä-Suomen Lattiapinnoitus

Uusimaa

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus

Reissueväs Oy / Etelä-Suomen Lattiapinnoitus

Olemme massalattioiden luotettava, kasvua tavoitteleva ammattilainen. Toteutamme oikealla pinnoitevalinnalla kestävät ja pitkäikäiset lattiaratkaisut, ja tuotamme kestäviä ja matalapäästöisiä (Voc) lattiaratkaisuja niin asuin-, liike-, teollisuus- sekä julkisrakennuksiin.

Strategiamme on hyvin henkilöstö- ja asiakaslähtöinen. Tavoitteemme on olla alamme halutuin työnantaja sekä tarjota paras asiakaskokemus. Strategiaamme tukevat vahvasti Etelä-Suomen Lattiapinnoituksen arjen tekemisen periaatteet tiiviissä työyhteisössä, jotka kiteytyvät hyvin näihin kolmeen ajatukseen: innostava työpaikka, rohkea yrittäjäasenne ja paras asiakaskokemus.

Lue lisää https://eslattiapinnoitus.fi

 

Myyjä

Haemme B2C-myyjää tekemään myyntiä sosiaalisia kanavia hyödyntäen ja puhelimitse. Yrityksemme kehittää parhaillaan uutta myynnin mallia, jota lähdemme toteuttamaan alueellisesti, ja pääset osaksi sen kehitystä. Osa kehitystyötä on esimerkiksi potentiaalinen mahdollisuus hyödyntää ulkopuolista palvelua ensimmäisen kontaktin ottamisessa. Myyntitaitojen lisäksi toivomme sinulta sitoutumishalua, pitkäjänteisyyttä sekä esimiestaitoja, sillä työ vaatii läheistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja työn koordinointia.

Työaikamme asettuu kello 8.00–18.00 välille, ja meillä on toimipisteet Heinolassa, Järvenpäässä ja Lempäälässä. Osittainen etätyö on mahdollista.

Etsimme pienen yrityksemme yhteisöön sopivaa, ulospäinsuuntautunutta, supliikkia persoonaa, joka arvostaa meille tärkeää yhteishenkeä. Aikaisempi myyntikokemus, asiakaslähtöinen ajattelutapa ja alamme tuntemus ovat eduksi. Yrityksellämme on hyvät työedut ja panostamme erityisesti työterveyteen. Tavoitteemme on kasvaa, ja pääset tässä tärkeään rooliin.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jouni Suviola, jouni.suviola@eslattiapinnoitus.fi tai puh. 040 764 7498.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi