Jyväskylä

Execute Finland Ky

Execute Finland Ky

Missionamme on luoda yritysten markkinoinnista ja myynnistä yhdessä toimiva kokonaisuus. Olemme raikas, rento ja haasteisiin tarttuva toteuttaja, nimemme mukaisesti. Pääset mukaan rikkomaan perinteisen toimialan vakiintuneita toimintatapoja ja saat keskeisen roolin projektissamme. Meillä saa vastuuta nopeastikin ja onnistuva tekijä löytää meiltä pitkäaikaisen työpaikan. Toimimme koko Suomen alueella.

Lue lisää execute.fi/execute/

Kaupallinen tuottaja

Pääasialliset työtehtäväsi ovat sähköisen kauppa-alustan konseptointisuunnittelua ja toteutusta, markkinoinnin suunnittelua sekä koemarkkinointia. Tulet työskentelemään Keski-Suomen alueella, joko kotona tai vuokratussa toimistossa. Kokonaisuudessaan työ tapahtuu etänä, mutta voi sisältää käyntejä yhteistyöyritysten tiloissa. Työaikamme on kello 9.00–17.00.

Haemme sinua, joka työskentelet tehokkaasti itsenäisesti ja olet elämänasenteeltasi ratkaisukeskeinen ja positiivinen. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Antti Herajärvi, antti@execute.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.