EyeVision Oy

Pirkanmaa

EyeVision Oy

EyeVision Oy

EyeVision Oy tarjoaa lääketieteellisiä laitteita ja sovelluksia alan huippuvalmistajilta Suomessa, sekä muissa Pohjoismaissa. Olemme erikoistuneet erityisesti lääkinnällisten laser- ja kuvantamisjärjestelmien maahantuontiin ja jälleenmyyntiin.

Yli 20 vuoden kokemuksemme alalla takaa asiakkaillemme alan innovatiivisimmat tuotteet, vankan asiantuntemuksen, sekä parhaan kokonaispalvelutason. Meillä asiakas on aina ykkönen ja esimerkiksi myymiemme laitteiden käyttökoulutus on aina asiakkaan haluamassa laajuudessa. Myös veloituksettomat lisäkoulutukset kuuluvat edustamiemme tuotteiden hankintahintaan.

Lue lisää www.eyevision.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme kaupallista tuottajaa monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Työ sisältää muun muassa messutyöskentelyä sekä myyntiä sähköpostitse ja puhelimitse sekä mahdollisia asiakaskäyntejä. Työskentelemme pääosin toimistollamme, mutta matkustelua tulee esimerkiksi messuilla työskentelystä.

Arvostamme alamme ja sairaalamaailman tuntemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on löytää joukkoomme istuva, iloinen, avoin ja oma-aloitteinen tekijä, joka ei arkaile asiakkaiden lähestymistä. Toivomme aikaisempaa myynnin tai markkinoinnin tuntemusta ja ymmärrystä katelaskennasta. Kielitaito on eduksi, erityisesti englannin ja ruotsin kielen taito olisi iso plussa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Santtu Oittinen, puh. 0407173617 tai santtu.oittinen@eyevision.fi

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi