Koulutukset

Rovaniemi: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 27.11.2018–24.4.2019

Prosessissa: Rekrytointi

Etsitkö töitä? Haluatko kehittyä kaupallisen alan moniosaajaksi? Noin 15 työnantajaa etsii uutta kaupallista osaajaa Lapissa.

Huom! Särmäkoti ja Kiuaspulla hakevat vielä kaupallista tuottajaa! Katso työpaikkailmoitukset alta ja hae 23.11. mennessä.

Lue lisää

Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Prosessissa: Yrityskartoitus

Kehitä yritystäsi rekrytoimalla Kaupallinen tuottaja!

Olemme yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa suunnittelemassa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta Kuopioon keväälle 2019. Koulutus on suunnattu kehitysorientoituneille yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät uusia osaajia.

Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä. Koulutuksemme kautta osaajat työllistyvät assistentista aina päällikkötasoon asti. Koulutus on saanut erinomaista palautetta niin työnantajilta kuin työnhakijoilta. Mukana on ollut eri kokoisia yrityksiä useilta toimialoilta, matkailusta peliteollisuuteen, mutta jokaista yritystä on yhdistänyt tarve kaupallisuuden kehittämiseen.

Kaupallisen tuottajan löytyminen ja palkkaaminen Koutaan meni kuin elokuvissa. Löysimme huipputyypin, joka ehti kouluttautua ja sopeutua yhtiömme arvoihin koulutusjakson aikana. CreaMentors on hionut palvelustaan timantin, työantajalle homma on tehty helpoksi ja koulutettava oli myös hyvin tyytyväinen koko prosessiin. Suosittelen lämpimästi palvelua varsinkin kasvuhakuisille yrityksille!”
Timo Surma-Aho, toimitusjohtaja, Kouta Media –konserni

"Kaupallinen tuottaja -Rekrykoulutus tarjosi helpon ja riskittömän mahdollisuuden ensimmäisen työntekijän rekrytointiin. Meillä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta palkata omin voimin täysipäiväistä työntekijää, mutta Rekrykoulutuksen kustannusrakenne oli kasvuyritykselle sopiva.
Hippo Terapiaklinikan yrittäjä Auli Kälvi

Lue lisää

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.