Koulutuksen sisältö

Tekijöitä - ei puhuvia päitä

CreaMentorsin kouluttajat tekevät päivittäin töitä asiakkaillemme koulutusaiheidensa parissa. Esimerkiksi brändistä ja palvelumuotoilusta kaupallisia tuottajia sparraava henkilö rakentaa brändejä työssään aktiivisesti ja hyvällä menestyksellä. Liiketoiminnan kehittäminen ja kaupallistaminen on läpileikkaava teema kaikessa toiminnassamme ja toimintamme perustuu eri osa-alueiden asiantuntijoiden muodostamaan tiimin. Tämän tiimin jäsenet toimivat Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kouluttajina. Lähijaksojen eli koulutuspäivien aikana koulutettavat kehittyvät brändin, tuotteiden ja palveluiden myynnillistämisessä ja oppivat esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin konkretiaa. Pureudumme aiheisiin yritysten omien tilanteiden kautta erittäin ratkaisukeskeisesti.

Tutustu koulutuksen aiheisiin alla.

Yrityksen positio ja tavoitteet

Sisällöntuotanto sosiaalisessa mediassa

Asiakaslähtöinen myynti

Digitaalinen liiketoiminta

Yrityskulttuuri ja sisäinen yrittäjyys

Bisnesmuotoilu ja sisältö

Brändi ja viestintä

Myynnin uusi aika

Vaikuttajaviestintä ja osaamismuotoilu

Horisonttia laajentava koulutuskokonaisuus synnyttää uusia kaupallisia osaajia.

Kasvuyritysten tarpeet monimutkaistuvat ja se on synnyttänyt markkinoille selkeän tarpeen kaupallisen ajattelun taitaville sekä yritysten toimintaa laaja-alaisemmin ymmärtäville tekijöille. Kaupallinen tuottaja vastaa tähän tarpeeseen.

Kokemuksia koulutuksesta

"Mielestäni tällainen yhdistetty koulutus ja työn "tutustuminen"/suorittaminen on loistava asia jotta samalla pääsee kiinni yrityksen toimintaan ja saa kokeilla koulutuksessa opittuja asioita."
- Vaasa 2016-2017

"Hyvä kokonaisuus, joka antaa uusia näkökulmia ja ammatillisia eväitä. Koen koulutuksen antaneen hyvää tukea ammatillisen osaamispohjani laajentamiseen ja tätä kautta mahdollisuuksien laajentamiseen työmarkkinoilla jatkossa."
- Tampere 2016-2017

"Koulutus päivitti osaamistani, erityisesti digiosaamisen ja nykyaikaisen markkinoinnin osalta. Koen, että koulutus oli hyödyllinen, vaikka monet luennoista olivat tavalla tai toisella tuttua asiaa. Erittäin suuri anti uuden oppimisen ja uusien näkökulmien kannalta oli interaktiivinen työskentely kouluttajien ja opiskelijoiden välillä ja opiskelijoiden kesken. Työpaikassa oli tapahtumassa suuria strategisen tason muutoksia ja olin rakentamassa täysin uutta palvelua, yritysmyyntiä. Pääsin siis suoraan tekemään työtä, jossa aikaisemmasta työkokemuksestani oli suuri hyöty myös yritykselle. Tähän koulutukseen pääseminen vaikutti työllistymiseeni merkittävällä tavalla, koska pääsin yritykseen näyttämään osaamiseni ja motivaationi."
- Tampere 2016-2017

"Erittäin hyvä koulutus ja omalta kohdaltani onnistunut kokemus. Tämän kautta sain rakennettua itselleni työpaikan 5 kuukauden aikana. Opetus oli ajan tasalla ja opettajia oli helppo lähestyä jos oli jotain ongelmia tai kysyttävää. Ei olisi paremmin voinut mennä. Kiitos siis siitä :)"
- Oulu 2016

"Koulutuksen sisältö rakennettu hyvin ja oleellisin elementein. Minulla on pitkä myyntialan kokemus (vuodesta -89) ja lähdin päivittämään tietojani. Ilokseni sain uutta ajateltavaa ja konkreettisia elementtejä, joita voin toteuttaa työssäni. Työskentelin koulutuksen aikana yrityksessä, jossa oli mahdollista soveltaa koulutuksen aikana käsiteltyjä asioita. Kouluttajat ovat asiantuntijoita alallaan ja myös päteviä opettajia. Suosittelen lämpimästi."
- Tampere 2015

"Erinomainen koulutus! Ammattitaitoiset kouluttajat, jotka tekivät työtä sitoutuneella ja osallistujista välittävällä asenteella. Olisipa kaikilla työnhakijoilla mahdollisuus kokea vastaavaa. Erittäin voimaannuttava kokemus! Tästä sai eväitä elämään todella paljon, ei pelkästään lähiajan työnhakuun. Kiitos!"
- Lappeenranta 2015

"Koulutus osoittautui paljon mielenkiintoisemmaksi kuin odotin. Opiskelu oli käytännönläheistä ja asioista oli helppo kysyä, ja jutella opiskelijoiden sekä kouluttajan kanssa. Aiheet olivat mielenkiintoisia ja tarpeellisia. Koulutus oli hyvin suunniteltu ja kouluttajat loistavia. Antaisin koulutukselle kokonaisuudessaan täyden 10! :)"

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.