Kajaani: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 18.4.-21.9.2018

Prosessissa: Rekrytointi

Kajaani: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 18.4.-21.9.2018

Haluatko laajentaa näkemystäsi kaupallisuuteen ja hyödyntää osaamistasi uudessa työpaikassa?

Noin 15 työnantajaa etsii uutta kaupallista osaajaa Kainuussa. Tavoitteena on, että koulutettava rakentaa itselleen pysyvän työpaikan viiden kuukauden ohjatun valmennus- ja työskentelyjakson aikana.

Koulutuksen haku päättyy 21.3. – Kajaanin Haka r.y. kuitenkin hakee 27.3.2018 saakka!

Rakenna itsellesi työpaikka 100 päivässä

Kainuun ELY-keskus ja TE-palvelut toteuttavat yhteistyössä CreaMentors Oy:n kanssa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen Kajaanissa. Ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille suunnattuun valmennukseen valitaan noin 15 osaajaa, jotka parhaiten vastaavat mukana olevien työnantajayritysten tarpeisiin.

Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, tuotteistamisen, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä. Monipuolinen, kaupallisuutta eri näkökulmista tarkasteleva koulutus käy käytännönläheisesti läpi esimerkiksi bisnesmuotoilua, brändin rakentamista, sosiaalisen median markkinointia, asiakaslähtöistä myyntiä, digitaalista palvelumuotoilua ja organisaation sisäistä viestintää.

Koulutukseen valittu osaaja rakentaa itselleen aktiivisesti työpaikan 100 päivässä. Koulutus koostuu työssäoppimisesta (70 %), valmennuspäivistä (18 %) ja käytännönläheisestä kehitysprojektista (12 %). Kajaanissa järjestettäviä koulutuspäiviä on noin neljä kuukaudessa, ja muu aika työskennellään yrityksessä.

Koulutus järjestetään aikavälillä 18.4.2018–21.9.2018. Koulutukseen osallistumisen ajan olet yritykseen koulutussuhteessa. Koulutussuhteen ajalta saat sitä työttömyysetuutta (työmarkkinatukea, peruspäivärahaa tai ansiopäivärahaa), johon sinulla olisi oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi päiväkohtaista kulukorvausta. Tarkista etuuksiesi tarkka määrä edun maksajalta (Kela tai työttömyyskassa).

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN - KUINKA TOIMIT?

Koulutukseen haetaan kaksiosaisesti sekä TE-toimiston että CreaMentorsin kautta.
1) Hae koulutukseen TE-toimiston sähköisellä hakulomakkeella (te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus > kaupallinen tuottaja).
2) Sen jälkeen lähetä CreaMentorsille osoitteeseen akatemia@creamentors.fi CV ja nimeä ne mukana olevat yritykset, joihin haluat hakea. Lähetä CV mieluiten pdf-muotoisena tiedostona. Lisäksi voit halutessasi lähettää meille erilliset, kohdennetut hakemukset työssäoppimispaikkoihin. Hakuaika päättyy keskiviikkona 21.3.2018.

Rekrytointiprosessimme etenee nopeasti, joten varaathan alla olevat päivät jo valmiiksi kalenteriin.
1) Kutsumme hakijat tekemään videoesittelyn itsestään sähköpostitse torstaina 22.3. Varaudu lyhyen videoesittelyn tekoon aikavälillä 22.–25.3. Videoesittelyt toteutetaan helppokäyttöisellä sivustolla, jonne videon voi nauhoittaa missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella, jossa on kamera ja internetyhteys.
2) Kutsumme työnantajien kanssa yhteistyössä sopivimmat hakijat henkilökohtaisiin haastatteluihin 4.–5.4. Kajaanissa. Haastatteluissa on läsnä sekä työnantaja että kouluttajan edustaja.

Lisätietoja:
Koulutukseen hakeutuminen:
Saana Corino, p. 0400 876 991, saana.corino@creamentors.fi
Joanna Turunen, p. 050 4673 220, joanna.turunen@creamentors.fi
Koulutuksen aikaiset etuudet:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Kaikki koulutuksessa mukana olevat yritykset ja heidän työpaikkailmoituksensa päivittyvät tälle sivulle maaliskuun aikana.
Olemme toteuttaneet koulutuksen jo 28 kertaa ympäri Suomea. Alla kahden itselleen työpaikan rakentaneen osaajan kokemuksia koulutuksesta:

"Koulutuksen sisällöt tukevat erinomaisesti tämän päivän työelämää. Vaikka itse olen opiskellut ensin yo-merkonomiksi ja siitä liiketalouden tradenomiksi, niin koulutukseen tullessa oli mukava päästä päivittämään tietotaitoja eri osa-alueilta. Pidin erittäin paljon myös koulutuspäivistä ja kouluttajista. He olivat oman alansa asiantuntijoita, ja oli mukava kuulla konkreettisia case-esimerkkejä heidän töistään. Suosittelen lämpimästi koulutukseen hakemista!"
Emmi Sipilä, Project manager, Kouta Media

"Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen parasta antia minulle oli verkosto. Ryhmässämme oli porukkaa monelta eri alalta ja pääsin vertailemaan omaa osaamistani verkoston kautta. Työnantajani antoivat minulle niin paljon vastuuta kuin halusin. Pääsin heti käsiksi kehittämistyöhön ja loin itse itselleni työpaikan. Koulutuksen loputtua sain vakituisen paikan Hipon palvelujohtajana ja sillä tiellä olen edelleen. Suosittelen Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta monitaitureille, joilla on kokemusta erityyppisistä työtehtävistä ja jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan."
Sari Saarinen, palvelujohtaja, Hippo Terapiaklinikka

Yhteistyössä

Koulutuksessa mukana olevat yritykset

Ämmän Leipä Oy

Ämmän Leipä Oy on Kainuussa Suomussalmella toimiva perheyritysleipomo. Meillä työskentelee noin 20 leipomoalan ammattilaista. Meillä on ollut ilo leipoa herkulliset ruoka- ja kahvileivät vuodesta 1977 lähtien. Tuotevalikoimamme on vuosien kuluessa laajentunut, ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. 

Perinteisen leipomotoiminnan lisäksi tarjoamme lounasravintola- ja konditoriapalveluita lounaskahvila-konditoria Herkkusuussa Jalonniemessä. Herkkusuussa järjestämme myös asiakkaiden toiveiden mukaiset juhla- tai merkkipäivätilaisuudet.

Info + Rekryilmoitus

Ceriffi Oy

Ceriffi Oy on vuonna 2013 perustettu laadunhallinnan osaaja. Meillä on rento meininki tehdä töitä. Saat tukea ja palautetta tehtävässä onnistumiseen ja oman työpaikan luomiseen. Arvostamme kovaa yrittämistä ja asioihin heittäytymistä, sitä teemme itsekin joka päivä. Arvostamme myös sinun mielipiteitäsi, meillä saat olla myös eri mieltä asioista.

Opastamme sinut sosiaalisen median työkaluihin, ja saat eteesi ison nipun ”kuumia liidejä”, kylmäsoittoja ei tarvitse tehdä. Asenne, asenne ja asenne on meille tärkeää. Me haluamme palkata sinut, kun osoitat, että pärjäät käytännön myyntityössä ja tuot meille uusia asiakkaita.

Vuosien varrella olemme saaneet palvella noin 200 yritystä ja organisaatiota. Jokaisena vuonna yritys on tehnyt positiivisen tuloksen, vaikka olemme investoineet kohtuullisen paljon tuotekehitykseen. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli 429 000 €. Meillä on toimipaikat Kajaanissa ja Jyväskylässä.

Haemme työntekijää ensisijaisesti Jyväskylään.

Ceriffi Checkin aidosti vaikuttavaa ja helppoa seurantaa on tehty jo 127 yrityksessä ja niissä on kirjattu yhteensä 23012 havaintoa.

Info + Rekryilmoitus

Hokki Kainuu Oy

Hokki Kainuu Oy on tällä hetkellä Suomi-sarjaa pelaava, ylöspäin tähtäävä kainuulainen jääkiekkojoukkue, kotipaikkanaan Kajaani. Tarjoamme nuorekkaan, urheilullisen ja kannustavan mahdollisuuden toimia osana motivoitunutta urheiluseuraorganisaatiota.

Info + Rekryilmoitus

Kaesan Kotileipomo Oy

Leivomme perinteitä kunnioittaen Kainuun parhaat maut suoraan sinulle. Tarjoamme hyvin monipuolisia työtehtäviä, vastuuta ja erilaisia asiakastilanteita Kuhmossa sijaitsevassa kahvilassamme.

Info + Rekryilmoitus

Kajaanin Haka r.y.

Huomaa! Haku auki on Kajaanin Hakan osalta 27.3.2018 saakka!

Yhdistyksen toiminta-alue on koko Kainuu. Tuotamme liikunnallisia palveluja lapsille ja aikuisille sekä yrityksille, yhteisöille, kunnille ja oppilaitoksille. Seura toimii oppimisympäristönä opiskelijoille ja työkokemusta hankkiville nuorille aikuisille.

Työskentely nuorekkaassa ja monipuolisessa urheiluseurassa mahdollistaa laaja-alaisen työkokemuksen hankinnan. Seura mahdollistaa kontaktiverkoston luomisen yritys- ja yhdistyskentässä ja tapahtuma-/ loppuasiakasmarkkinointityön.   

Info + Rekryilmoitus

KR Business Services Oy

KRBS edistää Venäjän ja Suomen liikeyhteisöjen välisien suhteiden kehittämistä tarjoamalla seuraavia palveluja: liiketoiminnan konsultointi, kumppaneiden haku, tapahtumien järjestäminen, käännöstyöt ja tulkkaus, yritysten perustaminen, rekisteröinti ja toiminnan avustus rajan molemmin puolin, ammattimaisen työvoiman haku sekä osallistumalla erilaisiin kansainvälisiin ohjelmiin ja hankkeisiin.

Tarjoamme työntekijälle:

· kilpailukykyiset tuotteet
· kilpailukykyisen palkkion
· kattavan alkuperehdytyksen ja jatkuvan tuen
· nykyaikaiset työvälineet ja valmiin asiakasrekisterin
· mielenkiintoisen työn ja kivat työkaverit
· arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä
· joustavat työajat.

Info + Rekryilmoitus

Lieke Suunnittelu Oy

Lieke Suunnittelu Oy on monipuolinen sähköinsinööritoimisto Kajaanissa. Tarjoamme vastuuta ja vapauksia toteuttaa juuri omannäköisesi tehtävä kehittyvässä ja ilmapiiriltään innostavassa työyhteisössä, jossa ei pelätä tehdä asioita uusilla ja entistä paremmilla ratkaisuilla.

Info + Rekryilmoitus

MainosLähde Oy

Olemme sopivasti monipuolinen mainosalan yritys, jossa tehdään paljon mielenkiintoisia projekteja ja opitaan jatkuvasti uutta. Päivät eivät ole koskaan samanlaisia, ja siksi mainosala on sopiva paikka niille, jotka kaipaavat työpäiviinsä vaihtelua.

Info + Rekryilmoitus

Paltamo Golf Oy

Paltamo Golf on yksi Suomen parhaista golfkentistä. Sijaitsemme upeassa luonnonmaisemassa, jossa kalliot, metsiköt ja rannan ääriviivat ovat määränneet väylien sijoittelun. Haluamme kehittyä myös matkailuyrityksenä, ja tarjoamme asiakkaillemme majoituspalveluita, caravan-alueen, ravintolan ja esimerkiksi kokous- ja saunapalveluita.

Info + Rekryilmoitus

Planray Oy

Planray on Suomen vaativissa ilmasto-oloissa kehitettyjen teollisuuden sähkölämmitysjärjestelmien pioneeri. 

Olemme tiivis tiimi, joka rakentaa uusia vientituotteita. Perheyritys arvostaa ahkeruutta ja pitää omistaan huolen. Vientikaupan myötä tulemme kasvamaan seuraavina vuosina. Meillä on mahdollisuus luoda pitkäkin ura ja kehittyä. Näen, että markkinointiin ja myyntiin tulemme jatkossakin panostamaan enemmän. Haluan nähdä Planraylla tulevaisuudessa oman markkinointipäällikön ja myyntipäällikön.

Info + Rekryilmoitus

Puumanni Ay

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä kasvavassa perheyrityksessä puurakentamisen parissa. Päätuotteitamme ovat laadukkaat hirsisaunat, -mökit, -huvilat ja -talot. Toteutamme kohteet asiakkaan omien luonnosten tai suunnitelmien pohjalta, ja meiltä löytyy myös valmiita malleja sekä pohjaratkaisuja. Olemme toimineet jo yli 50 vuotta rakennusalalla, ja toimitamme tuotteitamme ympäri maailman. Puumannin tehdas sijaitsee Paltamossa, Kainuussa.

Info + Rekryilmoitus

Seripoint Oy

Teemme näkyvää profilointia yrityksille, yhteisöille ja joukkueille monen vuoden rautaisella ammattitaidolla. Olipa kyseessä työvaate, messuasu, seura-asu, asiakaslahja tai mainospaita - yhtenäisen vaatetuksen on todettu vahvistavan tiimihenkeä ja parantavan joukkueen menestystä. Asiakaslupauksemme on BE YOUR BRAND. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista B2B-kauppaa sekä innokkaan talon ja hyvän työympäristön.

Info + Rekryilmoitus

Suomen MetsätKuntoon

Suomussalmella sijaitseva Suomen MetsätKuntoon tarjoaa metsä- ja tilapalveluita sekä yrityksille että yksityisille. Meillä on aivan mahtava työporukka, jossa huumoriakaan ei unohdeta. Tavoitteenamme on luoda viihtyisä työympäristö, jotta se tukee parhaalla mahdollisella tavalla työn tekemistä. Meillä ammattilaisella on todellakin mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua toimintaan.

Näemme tärkeänä sen, että mitä paremmin työntekijä pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä, sitä sitoutuneempi hän on ja sitä mielekkäämpää työ on. Olemme kasvuhakuisia ja toimimme tavoitteellisesti: tämän ansiosta ilmapiirimme töissä on erittäin innostava. Näemme työntekijöiden ja heidän viihtyvyytensä olevan avainasemassa kovan tuloksen tekemiseen. Hae meille niin pääset mukaan laittamaan Suomen metsät kuntoon!

Info + Rekryilmoitus

Tietohippu Oy

Tietohippu on vuonna 1994 perustettu ohjelmistoyritys, ja tarjoamme joustavasti asiakaslähtöisiä toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmistoratkaisuja erityisesti projektiluonteisille aloille, kuten rakennussuunnittelu ja koneurakointi. Olemme erikoistuneet kehittämään sekä valmisohjelmia että asiakaskohtaisia sovelluksia tuotannonohjaukseen, työajanseurantaan, palkanlaskentaan, asiakashallintaan sekä laskutukseen. Me olemme pieni, joustava ja monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä tarjoava yritys, jossa asioiden toteuttamiseen voi myös itse vaikuttaa.

Info + Rekryilmoitus

Tilisuunta Oy

Autamme sinua, kun olet perustamassa uutta yritystä tai harkitset tilitoimiston vaihtamista. Saat oman kirjanpitäjän, joka hoitaa taloushallinnon rutiinit puolestasi ja opastaa sinua kaikissa taloushallinnon kiemuroissa. Käytössämme on erilaisia ohjelmia, jolloin voit siirtyä sähköiseen taloushallintoon vaiheittain oman yrityksesi tarpeiden mukaan. Olemme pieni, nuori yritys, joka tarjoaa monipuolisia työtehtäviä erilaisilla työvälineillä.

Info + Rekryilmoitus

Tilitoimisto Kärnä Oy

Olemme kohta 40 vuotta toiminut perheyritys. Voimme tarjota pitkäaikaisen, varman työn sekä koulutusta ja osaamista vastaavan palkan hyvine etuineen. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta osaaminen pysyy ajan tasalla.

Info + Rekryilmoitus

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.