Oulu: Kaupallinen tuottaja 17.5.2018-18.10.2018

Prosessissa: Rekrytointi

Oulu: Kaupallinen tuottaja 17.5.2018-18.10.2018

Etsitkö töitä? Haluatko kehittyä kaupallisen alan moniosaajaksi? 19 työnantajaa etsii uutta kaupallista osaajaa Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Hae koulutukseen 19.4.2018 mennessä!

RAKENNA ITSELLESI PYSYVÄ TYÖPAIKKA 100 PÄIVÄSSÄ

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja TE-palvelut toteuttavat yhteistyössä CreaMentors Oy:n kanssa Kaupallinen tuottaja -kehittämiskoulutuksen Oulussa. Ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille suunnattuun valmennukseen valitaan työntekijöiden tarpeisiin parhaiten vastaavat osaajat.

Kehittämiskoulutuksessa (KEKO) yhdistetään yritysten kehittämistarpeet ja korkea- tai soveltuvan koulutuksen saaneiden TE-toimiston asiakkaiden osaaminen. Tavoitteena on lisätä opiskelijan osaamista monipuolisesti kaupallisen tuottamisen osa-alueilla ja antaa konkreettisia valmiuksia erityisesti pk-sektorin yrityksissä työskentelemiseen. Yhtenä koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija rakentaa itselleen pysyvän työpaikan.

Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, tuotteistamisen, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä. Monipuolinen, kaupallisuutta eri näkökulmista tarkasteleva koulutus käy käytännönläheisesti läpi esimerkiksi brändin rakentamista, sosiaalisen median markkinointia, asiakaslähtöistä myyntiä, digitaalista palvelumuotoilua ja viestintää.

Koulutus järjestetään aikavälillä 17.5.2018–18.10.2018. Koulutus koostuu työssäoppimisesta (70 %), valmennuspäivistä (18 %) ja käytännönläheisestä kehitysprojektista (12 %). Oulussa järjestettäviä koulutuspäiviä on noin neljä kuukaudessa, ja muu aika työskennellään yrityksessä; koulutus sisältää kahden viikon kesätauon 9.–22.7.

Koulutukseen osallistumisen ajan olet yritykseen koulutussuhteessa. Koulutussuhteen ajalta saat sitä työttömyysetuutta (työmarkkinatukea, peruspäivärahaa tai ansiopäivärahaa), johon sinulla olisi oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi päiväkohtaista kulukorvausta. Tarkista etuuksiesi tarkka määrä edun maksajalta (Kela tai työttömyyskassa).

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN - KUINKA TOIMIT?

Koulutukseen haetaan kaksiosaisesti sekä TE-toimiston että CreaMentorsin kautta.

1) Hae koulutukseen TE-toimiston sähköisellä hakulomakkeella (haussa olevat työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja).

2) Lähetä CreaMentorsille osoitteeseen akatemia@creamentors.fi CV ja nimeä ne mukana olevat yritykset, joihin haluat hakea. Hakuaika päättyy torstaina 19.4.2018.

Rekrytointiprosessimme etenee nopeasti:

1) Kutsumme hakijat tekemään lyhyen videoesittelyn itsestään sähköpostitse hakemuksen lähetyksen jälkeen.

2) Kutsumme työnantajien kanssa yhteistyössä sopivimmat hakijat henkilökohtaisiin haastatteluihin 3.–4.5. Oulussa. Haastatteluissa on läsnä sekä työnantaja että kouluttajan edustaja.

Lisätietoja:

Koulutukseen hakeutuminen:
Saana Corino, p. 0400 876 991, saana.corino@creamentors.fi
Joanna Turunen, p. 050 4673 220, joanna.turunen@creamentors.fi

Koulutuksen aikaiset etuudet:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Kaikki koulutuksessa mukana olevat yritykset ja heidän työpaikkailmoituksensa päivittyvät tälle sivulle maaliskuun aikana.

Olemme toteuttaneet koulutuksen jo 28 kertaa ympäri Suomea. Alla kahden itselleen työpaikan rakentaneen osaajan kokemuksia koulutuksesta:

"Koulutuksen sisällöt tukevat erinomaisesti tämän päivän työelämää. Vaikka itse olen opiskellut ensin yo-merkonomiksi ja siitä liiketalouden tradenomiksi, niin koulutukseen tullessa oli mukava päästä päivittämään tietotaitoja eri osa-alueilta. Pidin erittäin paljon myös koulutuspäivistä ja kouluttajista. He olivat oman alansa asiantuntijoita, ja oli mukava kuulla konkreettisia case-esimerkkejä heidän töistään. Suosittelen lämpimästi koulutukseen hakemista!"
Emmi Sipilä, Project manager, Kouta Media

"Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen parasta antia minulle oli verkosto. Ryhmässämme oli porukkaa monelta eri alalta ja pääsin vertailemaan omaa osaamistani verkoston kautta. Työnantajani antoivat minulle niin paljon vastuuta kuin halusin. Pääsin heti käsiksi kehittämistyöhön ja loin itse itselleni työpaikan. Koulutuksen loputtua sain vakituisen paikan Hipon palvelujohtajana ja sillä tiellä olen edelleen. Suosittelen Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta monitaitureille, joilla on kokemusta erityyppisistä työtehtävistä ja jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan."
Sari Saarinen, palvelujohtaja, Hippo Terapiaklinikka

Yhteistyössä

Koulutuksessa mukana olevat yritykset

Capricode Systems Oy

Capricode Systems Oy on takaisinsoittojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Jo yli 700 000 suomalaista käyttää takaisinsoittojärjestelmää päivittäin.

Tarjoamme näköalapaikan kehityksen kärjessä digitaalisten asiakaspalvelujärjestelmien parissa. Saat laaja-alaisen, itsenäisen, kehittyvän ja vastuullisen työtehtävän sekä toimialan huippuosaajat työkavereiksi. Tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus, rehti työn arvostus sekä asiakkaiden tyytyväisyys ovat pääarvojamme.

Info + Rekryilmoitus

Digizer Oy

Digizer on nuori, kasvava ja ketterä yritys, joka haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkailleen. Harjoittelijoille tarjoamme ainutlaatuisen oppimisympäristön alan huippuammattilaisten joukossa, ja osaamisen karttuessa on mahdollista laajentaa työnkuvaa palveluvalikoimamme puitteissa. Tarjoamme työntekijöillemme myös etätyöskentelymahdollisuuden.

Info + Rekryilmoitus

Finnblast Oy

Finnblast Oy suunnittelee ja valmistaa asiakaskohtaiset ratkaisut raepuhallukseen. Tarjoamme asiakkaillemme varmatoimiset laitteet käsipuhalluskaapeista suurin puhallushuoneisiin sekä sinkokoneisiin ja pintakäsittelylinjoihin. Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kasvuhakuisessa yrityksessä ja positiivisessa työympäristössä.

Info + Rekryilmoitus

Finntensid Oy

Finntensid on juuristaan ylpeä kotimainen perheyritys, jonka menestys nojaa rautaisen osaamisen ja asiantuntemuksen lisäksi ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Olemme vakavarainen AAA-luottoluokituksen omaava valtakunnallinen tukkuliike 34 vuoden kokemuksella. Meillä on 17 työntekijää, joiden vaihtuvuus on vähäistä, ja tarjoamme erittäin sitoutuneen ja motivoituneen työyhteisön, rennon ja joustavan työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan.

Info + Rekryilmoitus

Fotohovi Oy

Fotohovi Oy tai Digitarvike.fi on suomalainen verkkokauppa, joka sijaitsee Oulun keskustassa. Me tarjoamme mielenkiintoisen toimialan, kaupan alan työehtosopimusta hieman paremman palkan koulutuksen jälkeen sekä hyvät työsuhde-edut.

Info + Rekryilmoitus

Fysios Kontinkangas

Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias on nyt Fysios. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, mutta tarjoamme myös esim. OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun. Voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Fysio Kontinkangas sijaitsee Oulussa Kontinkankaan kaupunginosassa. Meille on helppo tulla, löydät maksuttomat parkkipaikat talon päädyssä. Käytössämme on seitsemän hoitohuonetta ja tilava harjoitussali ajanmukaisine laitteineen. Fysioterapiaa tarjoamme kuntoutujalle myös kotikäynteinä, toiminta-alueena on Oulu ja ympäristökunnat.

Info + Rekryilmoitus

Galaxo Oy

Galaxo Oy on vuonna 1996 perustettu sähköisten informaatiokanavien asiantuntija. Meillä on digitaaliset, monikanavaiset huipputuotteet ja -palvelut, ja tarjoamme työntekijöillemme kehittyvän ja kannustavan ilmapiirin, mahdollisuuden hyvään ansiotasoon koulutuksen jälkeen sekä joustavat työajat. Me toteutamme tavoitteet yhdessä, ja tarjoamme mahdollisuutta olla mukana joustavassa ja palveluhenkisessä tiimissä kehittämässä yli 20 vuotta toiminutta digipalveluyritystä.

Info + Rekryilmoitus

Iggo Software Oy

Iggo Software Oy on asiakkailleen kokonaisvaltainen kumppani ja palvelutoimittaja liiketoiminnan digitalisoitumiseen niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Luomme innovatiivisia ratkaisuja verkossa tapahtuvaan kaupankäyntiin ja sähköiseen viestintään. 

Olemme joustava, tehokas ja innovatiivinen yritys ja tiimimme koostuvat raudanlujista ammattilaisista. Ahkeruudella on hyvä mahdollisuus päästä loistavalle palkkatasolle sekä vaikuttamaan yrityksemme toimintaan. Välitämme työntekijöistämme ja pyrimme löytämään ja hyödyntämään kunkin työntekijämme vahvuudet yksilöllisesti.

Info + Rekryilmoitus

Megalon Finland Oy

Megalon Finland on suomalainen verkkokauppayhtiö. Etsimme toimivia ja kannattavia verkkokauppoja liiketoiminnan kasvattamista ja kehittämistä varten. Olemme joustava, kehittyvä yritys ja tarjoamme mahdollisuuden oppia verkkokaupasta tekemisen kautta. 

Info + Rekryilmoitus

Myyntivauhdittajat Oy

Olemme tasokkaiden Business-to-Business asiakastapaamisten tuottamiseen erikoistunut myynnin ammattilaisorganisaatio. Poistamme toimeksiantajiemme myynnistä tyhjäkäynnin vapauttamalla myynnin ajan asiakkaiden tavoittelusta tuottaviin myyntitapaamisiin. Avullamme asiakkaamme tekevät todistetusti enemmän parempia sopimuksia. Asiakkaitamme ovat mm. Temrex, Bitfactor, Galaxo ja Attendo Työterveyspalvelut.

Yrityskulttuurimme on tulosorientoitunut, ammattimainen, aikuinen mutta nuorekas ja innostava. Johdolla on taustalla mm. toimialan maailmanmestaruus sekä lukuisia TOP10 sijoituksia Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa.

Toimivan konseptin ja erikoistumisen ansiosta työntekijämme saa keskittää energian oleelliseen ilman turhaa ”säätöä”. Koska palkkaamme vain oikeita tyyppejä, pystymme lupaamaan kunnolliset työehdot, jotka mahdollistavat myös tilaisuuden antamisen alanvaihtajille.

Info + Rekryilmoitus

Netox Oy

Netox Oy on nopeasti kasvava ja kehittyvä hallittuja IT-palveluita tarjoava, laatusertifioitu valtakunnallinen toimija. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että jos yrityksessäsi käytetään tietokoneita, voit siirtää kaiken vastuun niistä Netoxille. Ja tämä tarkoittaa: aivan kaiken.

 

Info + Rekryilmoitus

Nivalan Laatukaluste Oy

Laatukaluste on sisustamiseen erikoistunut kotimainen sisustusmyymälä ja verkkokauppa. Kivijalkamyymälä sijaitsee Nivalassa ja toiminnan ytimen muodostaa lisäksi menestynyt sisustamisen verkkokauppa. Palveluihin kuuluvat myös sisustussuunnittelu ja julkitilapuolen kalustaminen. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

1988 perustetun perheyrityksen jatkuva kehittäminen on pitänyt yrityksen vahvana läpi vuosien. Olemme vakavarainen yritys joka työllistää tällä hetken 4 henkilöä. Myynnin kasvaessa nyt kovasti, haemme joukkoomme lisävoimaa Nivalan pisteeseemme.

Info + Rekryilmoitus

Nome Oy

Nome Oy on yli kymmenen vuotta tarjonnut teollisuuteen ennakoivan kunnossapidon palveluja ja tuotteita ja saavuttanut aseman alansa osaajana. Työskentelymme on asiakaslähtöistä ja hyvin monipuolista. Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvässä ja haastavassa liiketoiminnassa, jolla on suuri potentiaali kehittyä kansainväliseksi menestykseksi. Myyntityössä pääset vaikuttamaan toteuttamiseen ja kehittämään tehokkainta ja sopivinta strategiaa. 

Info + Rekryilmoitus

Offcode Oy

Offcode suunnittelee ja kehittää sulautettuja ja mobiilijärjestelmiä. Linux, Android, QT ja Nuttx –pohjaiset alustat ovat osaamisemme avainalueita. Muuta keskeistä teknologian osaamista ovat käyttöliittymäteknologiat ja langattomat järjestelmät, ja meillä on vahva tausta vaativien moniteknologiaprojektien koordinoimisessa. Me olemme pieni, tiivis porukka, jolla on maailmanluokan osaamista ja rento meininki.

Info + Rekryilmoitus

Radio Kajaus Oy / Aito Radiot / Kevyt Kanava -konserni

Oletko kiinnostunut liittymään Suomen parhaaksi juuri valittuun paikallisradiomyyntitiimiin (RadioGaala 2018)?!

Kevyt Kanava -konserni on Suomen suurin yrittäjävetoinen kaupallinen radio- ja tv-talo. Yrityksen toiminta on valtakunnallista sisältäen mm. 20 alueellista kaupallista radiota (Aito Kajaukset, Aito Iskelmät ja Aito Hitit) sekä valtakunnallisessa tv-verkossa toimivan Aito Iskelmä Harju & Pöntisen.

Info + Rekryilmoitus

Rantapohja Oy

Rantapohja on Pohjois-Suomen tilatuin paikallislehti. Se ilmestyy tiistaisin ja torstaisin sekä painettuna että sähköisenä.

Rantapohja on lähimpänä alueensa arkea. Alueemme on Haukipudas, Kello, Ii, Kuivaniemi, Yli-Ii, Kiiminki, Jääli ja Ylikiiminki. Työ on monipuolista ja palkitsevaa, ja työyhteisömme on tiivis, välitön ja innostava.

Info + Rekryilmoitus

Rotuaarin Kodit Oy

Kiinteistömaailma | Rotuaari on perustettu vuonna 2005. Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Tähän saavutukseen kuuluu ainoastaan 0,3 % kaikista suomalaisyrityksistä. Liikevaihtomme on kasvussa.

Olemme nuorekas ja positiivinen tiimi, jossa on kokeneita huippuvälittäjiä sekä myös juniorivälittäjiä, eli tulevaisuuden huippuja. Uskomme yhteispeliin, avoimuuteen sekä ehdottomaan rehellisyyteen. Koska autamme ihmisiä heidän suurimpien hankintojensa ja unelmiensa toteutumisessa, vaadimme henkilökunnaltamme myös luotettavuutta ja täten myös luottotietojen tulee olla kunnossa.

Panostamme asuntojen myynnissä visuaalisuuteen oman ammattitaitomme lisäksi, käytössämme on stailaaja sekä kaksi ammattivalokuvaajaa ja videokuvaaja. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun Rotuaarilla Danske Bankin kanssa samassa rakennuksessa.

Valmennamme sekä koulutamme henkilöstöämme koko ajan. Meillä on mahdollisuudet valmentautua tulevaisuuden huippuvälittäjäksi, mutta se vaatii myös rautaista tahtoa työntekijän puolelta. Tässä työssä on oma päätös pärjäämisestä sekä kova ja pitkäjänteinen työ palkitaan sekä rahallisesti että asiakkaiden suositusten kautta.

 

Info + Rekryilmoitus

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano on Taivalkosken Jokijärvellä toimiva maaseutumatkailuyritys. Työtehtävät ovat monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä ilmapiirissä, ja luonto on monipuolisesti tärkeä elementti työssämme.

Info + Rekryilmoitus

Välityspalvelu N & M Oy LKV

Kiinteistömaailma Puistola on yksi suurimmista Kiinteistömaailma-ketjun yli sadasta yrityksistä. Liikevaihtomme kasvaa jälleen tänä vuonna viidettä vuotta peräkanaa. Viime vuoden kasvu oli 58 % verrattuna edellisvuoteen.

Olemme nuorekas ja positiivinen tiimi, jossa on kokeneita huippuvälittäjiä sekä myös juniorivälittäjiä, eli tulevaisuuden huippuja. Uskomme yhteispeliin, avoimuuteen sekä ehdottomaan rehellisyyteen. Koska autamme ihmisiä heidän suurimpien hankintojensa ja unelmiensa toteutumisessa, vaadimme henkilökunnaltamme myös luotettavuutta ja
täten myös luottotietojen tulee olla kunnossa.

Panostamme asuntojen myynnissä visuaalisuuteen oman ammattitaitomme lisäksi, käytössämme on stailaaja sekä kaksi ammattivalokuvaajaa ja videokuvaaja. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Puistolan historiallisessa talossa Oulun keskustassa.

Valmennamme sekä koulutamme henkilöstöamme koko ajan. Meillä on mahdollisuudet valmentautua tulevaisuuden huippuvälittäjäksi, mutta se vaatii myös rautaista tahtoa työntekijän puolelta. Tässä työssä on oma päätös pärjäämisestä sekä kova ja pitkäjänteinen työ palkitaan sekä rahallisesti että asiakkaiden suositusten kautta.

Info + Rekryilmoitus

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.