Rovaniemi: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 27.11.2018–24.4.2019

Prosessissa: Rekrytointi

Rovaniemi: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 27.11.2018–24.4.2019

Etsitkö töitä? Haluatko kehittyä kaupallisen alan moniosaajaksi? Noin 15 työnantajaa etsii uutta kaupallista osaajaa Lapissa.

Huom! Särmäkoti, Kiuaspulla ja ProAgria Lappi hakevat vielä kaupallista tuottajaa! Katso työpaikkailmoitukset alta ja hae 23.11. mennessä.

KAUPALLINEN TUOTTAJA -REKRYKOULUTUS LAPPI

Lapin ELY-keskus ja TE-palvelut toteuttavat yhteistyössä CreaMentors / Brande Oy:n kanssa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen Rovaniemellä 27.11.2018–24.4.2019. Tavoitteena on, että osaaja rakentaa itselleen pysyvän työpaikan viiden kuukauden koulutuksen aikana. Valmennukseen valitaan 15 osaajaa, jotka parhaiten vastaavat mukana olevien työnantajayritysten tarpeisiin.

Koulutuksen haku on päättynyt 31.10. Särmäkoti, Kiuaspulla ja ProAgria Lappi hakevat kuitenkin kaupallista tuottajaansa 23.11. saakka, katso työpaikkailmoitukset ja näitä yrityksiä koskevat hakuohjeet alta.

RAKENNA ITSELLESI TYÖPAIKKA 100 PÄIVÄSSÄ

Monipuolisen koulutuksen aikana käydään läpi käytännönläheisesti esimerkiksi yritysbrändin rakentumista, medioittamista, asiakaslähtöistä myyntiä, digitaalista palvelumuotoilua, organisaation sisäistä viestintää ja montaa muuta yritystoiminnan ja kaupallisen työn keskeistä teemaa. Samaan aikaan pääset hyödyntämään oppeja käytännön työssä ja rakennat sinulle sopivaa työnkuvaa yrityksessä.

Koulutus koostuu työssäoppimisesta (70%), tasaisesti koulutuksen ajalle jaetuista valmennuspäivistä Rovaniemellä (18%) sekä osaamisen näkyväksi tekevästä kehitysprojektista (12%). Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, tuotteistamisen, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä.

Koulutukseen osallistumisen ajan olet yritykseen koulutussuhteessa. Koulutussuhteen ajalta saat sitä työttömyysetuutta (työmarkkinatukea, peruspäivärahaa tai ansiopäivärahaa), johon sinulla olisi oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi päiväkohtaista kulukorvausta. Tarkista etuuksiesi tarkka määrä edun maksajalta (Kela tai työttömyyskassa).


KOULUTUKSEEN HAKEMINEN - KUINKA TOIMIT?

Hae Särmäkodille tai Kiuaspullalle 23.11. ja ProAgria Lapille 21.11. mennessä lähettämällä CV ja tieto sinua kiinnostavasta yrityksestä osoitteeseen joanna.turunen@brande.fi.

Koulutukseen voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia työnhakijoita.

LISÄTIETOJA:
Saana Corino, p. 0400 876 991, saana.corino@brande.fi
Joanna Turunen, p. 050 467 3220, joanna.turunen@brande.fi
Tanja Grönholm, p. 050 573 6008, tanja.gronholm@brande.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta


Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus on toteutettu ympäri Suomea jo 31 kertaa.

"Koulutuksen sisällöt tukevat erinomaisesti tämän päivän työelämää. Vaikka itse olen opiskellut ensin yo-merkonomiksi ja siitä liiketalouden tradenomiksi, niin koulutukseen tullessa oli mukava päästä päivittämään tietotaitoja eri osa-alueilta. Pidin erittäin paljon myös koulutuspäivistä ja kouluttajista. He olivat oman alansa asiantuntijoita, ja oli mukava kuulla konkreettisia case-esimerkkejä heidän töistään. Suosittelen lämpimästi koulutukseen hakemista!"
Emmi Sipilä, Project manager, Kouta Media


"Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen parasta antia minulle oli verkosto. Ryhmässämme oli porukkaa monelta eri alalta ja pääsin vertailemaan omaa osaamistani verkoston kautta. Työnantajani antoivat minulle niin paljon vastuuta kuin halusin. Pääsin heti käsiksi kehittämistyöhön ja loin itse itselleni työpaikan. Koulutuksen loputtua sain vakituisen paikan Hipon palvelujohtajana ja sillä tiellä olen edelleen. Suosittelen Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta monitaitureille, joilla on kokemusta erityyppisistä työtehtävistä ja jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan."
Sari Saarinen, palvelujohtaja, Hippo Terapiaklinikka

Yhteistyössä

Koulutuksessa mukana olevat yritykset

Access Lapland Oy

Access Lapland on Rovaniemellä toimiva matkailualan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ohjelmapalveluita kansainvälisille asiakkaille ympäri vuoden. Palveluihimme kuuluvat mm. jääkarting, moottorikelkkasafarit ja revontuliretket.

Info + Rekryilmoitus

ASV Arctic Smart Village Oy

Arctic Smart Village Oy:n kehittämä ympäristöystävällisen, älykkään ja taloudellisesti elinvoimaisen asumisen Älykylä vastaa asukaslähtöisesti elämisen erilaisiin tarpeisiin. Nykyaikainen energiaomavarainen kylä houkuttelee asukkaikseen ihmisiä, jotka haluavat asua modernisti, resurssiviisaasti ja yhteisöllisesti. Älykylä sopii kaikille!

Olemme pieni ja innovatiivinen Start up -yritys, jossa ei tyhjästä nipoteta. Sinulla on huippuluokan mahdollisuudet päästä muuttamaan isoja asioita. Omia ajatuksia pääsee toteuttamaan ja viemään eteenpäin. Jos vain rahkeet riittää, mahdollisuudet päästä vastuullisiin tehtäviin ovat hyvät. Työtehtävät tulevat olemaan monialaisia ja niihin pääsee itse vaikuttamaan.

 

Info + Rekryilmoitus

Herajärvi Car Center Oy

Herajärvi Car Center myy uusia Suzuki ja Isuzu -merkkisiä henkilö- ja pakettiautoja Rovaniemellä.Lisäksi myymme käytettyjä autoja Bilmax.com - autokauppakonseptilla Suomessa Rovaniemellä ja Vantaalla sekä Ruotsissa Haaparannalla. Teemme kauppaa verkossa molemmissa maissa.

Lue lisää www.heracar.com ja www.bilmax.com

Info + Rekryilmoitus

Kiuaspulla - haku auki 23.11. saakka!

Kemijärven Leipomopalvelut Oy / Kiuaspulla palvelee leipomotuotteillaan niin yksityisiä kuin yrityksiä. Kädentaitojen ohella pidämme korkeassa arvossa valmistamiemme tuotteiden ensiluokkaista makua, jonka takia käytämme niihin vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Olemme nuori, kehityshaluinen yritys ja laadukkaat tuotteemme ovat meille sydämenasia.

Info + Rekryilmoitus

Kunnes Oy

Kunnes Oy on hallintoyhtiö, joka harjoittaa ravintolatoimintaa ja järjestää tapahtumia Rovaniemen alueella sekä sen ympäristössä. Toimintamme on suunnattu niin yksityisille tahoille kuin yrityksille. Olemme tapahtumarikas yritys, ja yrityskulttuurimme on kasvava ja kehittyvä. Meille tärkeintä on sitoutunut ja määrätietoinen ydintiimimme sekä hyvä työilmapiiri.

Info + Rekryilmoitus

Lapin Panimo Oy

Olemme vuonna 2016 toimintansa aloittanut pieni, mutta kasvava yritys trendikkäällä pienpanimoalalla. Tarjoamme näköalapaikan työskennellä pienpanimossa valmistusprosessin alusta loppuasiakkaaseen asti.

Meillä saa vaikuttaa kaikkeen tekemiseen: kehittää, ideoida ja tehdä vaihtelevaa työtä. Me puolestamme odotamme innolla uuden työntekijän tuomia tuoreita näkökulmia ja oppeja. Olut on hyvänmielentuote ja se näkyy myös työyhteisössämme. Meillä on avoin, rento ja iloinen ilmapiiri, jossa kaveria autetaan aina.

Info + Rekryilmoitus

LapIT Oy

LapIT tukee uusiin järjestelmiin siirtymisessä, turvaa asiakkaiden päivittäisen IT:n käytön ja auttaa laitehankinnoissa. Olemme kasvava ja hyvin kehityshenkinen yritys. Meillä on mahdollista kehittää omaa osaamistaan mm. koulutusten ja haastavien työtehtävien kautta. Toimintaympäristö on hyvin monipuolinen, ja tekniseltä kehitykseltä olemme hyvin ajanhermoilla, johtuen asiakaskuntamme erityispiirteistä.

Info + Rekryilmoitus

Lumise Oy

Lumise Oy on valaisimien ja ajoneuvoelektroniikan maahantuontiin ja kauppaan erikoistunut yritys. Yrityksemme on valaisinalan edelläkävijä, joka tunnetaan markkinoilla erityisesti laadukkaista valotuotteista, monipuolisesta valovalikoimasta, nopeista ja luotettavista toimituksista sekä asiantuntevasta palvelusta. Lumisen omat brändit (LuminaLights, Optibeam, Visitek & Nitegear) tunnetaan laajalti asiakkaiden keskuudessa.

Yrityksen tärkeimpänä myyntikanavana toimii tällä hetkellä lumise.fi-verkkokauppa. Yrityksemme varasto ja toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä. Päätuotteitamme ovat ajoneuvojen ja työkoneiden valaisimet, joiden myynnissä olemme jo Suomen suurin verkkokauppa.

Jälleenmyyjien ja varustelijoiden kiinnostus tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt kasvavaan joukkoomme teknistä myyjää.

Info + Rekryilmoitus

ProAgria Lappi ry

ProAgria Lappi on 24 hengen asiantuntijaorganisaatio, jonka missiona on edistää maaseudun elinvoimaisuutta monipuolisen yritystoiminnan kehittämisen kautta. Vuosittaisia asiakkaita meillä on hieman yli 800 kappaletta ja tarjoamme monipuolisia tuotannon ja talouden johtamispalveluita. ProAgria Lappi on osana valtakunnallista ProAgria-ryhmää.

ProAgria Lappi on voimakkaiden uudistusten tiellä. Organisaatiota on uudistettu vuoden 2018 aikana, ja nyt ajamme sisään uutta rakennetta ennen kuin lähdemme hakemaan voimakasta kasvua. Pyrimme luomaan organisaatiokulttuurin, jossa asiantuntijat voivat hyvin ja työ on palkitsevaa.

Mikäli haluat päästä sisälle monipuoliseen maaseudun kehittämiseen kansalliselta kansainväliselle tasolle, olemme oikea yritys sinulle. Organisaatiomme laaja tehtäväkenttä mahdollistaa yksilöllisten koulutuspolkujen rakentamisen ja asiantuntijuutesi kehittymisen. Etsimme koko ajan uusia kykyjä palvelukseemme, ja tämä on loistava tilaisuus osoittaa osaamisesi ja tulla pysyväksi osaksi organisaatiotamme.

Info + Rekryilmoitus

Santa's United ry

Santa´s United ry on rovaniemeläinen salibandyseura. Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille kilpa- että harrastetoimintaa. Seurassa on 600 jäsentä. Arvojamme ovat avoimuus, jatkuva kehittyminen ja liikunnan ilo.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yhdessä hallituksen ja muiden seuratoimijoiden kanssa pääset kehittämään seuran toimintaa sekä omaa osaamistasi seuratyön parissa.

Info + Rekryilmoitus

Särmäkoti Oy – haku auki 23.11. saakka!

Särmäkoti Oy tekee omakotitalojen ulkoremontit Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Palvelutarjontaamme kuuluvat kattoremontit, ikkuna- ja oviremontit, ulkoverhousremontit ja julkisivumaalaukset. Asiakkaidemme kokemus Särmäkodin remonteista on, että hommat tehdään aina viimeisen päälle. Haluamme toteuttaa remontin asiakkaan toiveiden mukaan, ja siksi reagoimme nopeasti myös lisätöihin, muutoksiin ja mahdollisiin reklamaatioihin. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että se mitä yhdessä puhutaan, myös pidetään. Ja se mitä tehdään, tehdään kunnolla ja kestävillä materiaaleilla.

Särmäkoti on työpaikkana nuorekas ja hyvin tavoitteellinen työyhteisö. Tavoitteenamme on olla vuoteen 2020 mennessä lapin johtava omakotitalojen saneerauspalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme työntekijälle innostavan työyhteisön, motivoivan palkkauksen sekä parhaat työkalut myyntityöhön.

Info + Rekryilmoitus

SportaPost Oy

Tuomme yhteen urheilijat, sponsorit ja fanit. SportaPost-sovellus on tehty juuri sinun urheiluseurallesi. Luo ja jaa huippuluokan sisältöä kymmenen kertaa nopeammin sosiaaliseen mediaan. Samalla tarjoat sponsoreillesi uuden tavan mainostaa.

Olemme tekijöitä. Uskomme, että tekemällä saa enemmän aikaa kuin suunnittelemalla: teemme rohkeasti ja uskallamme kokeilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana nopeasti kasvavassa startup-yrityksessä. Pääset näkemään ja kokemaan hieman erilaista työntekoa, jossa matka on vasta alussa. Meille kannattaa tulla töihin, jos et halua vain tulla töihin vaan haluat kehittää itsestäsi kansainvälisen ammattilaisen.

Info + Rekryilmoitus

Tanssiteatteri Rimpparemmi

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ympäristössä näköalapaikalla kulttuurimaailmaan Suomen pohjoisimman ammattitanssiteatterin mukana. Kulttuuri- ja vapaa-aikasektori on suomen suurin uusien työpaikkojen kehittäjä ja meillä pääset työskentelemään tulevaisuuden alalla. Nuorekkaassa työilmapiirisäämme jokainen työpäivä on erilainen. Työyhteisömme on pieni ja tiivis paketti, jossa autetaan toista ja tartutaan tehtäviin tarvittaessa työnimikkeestä riippumatta.

Info + Rekryilmoitus

Tarjoa Minulle.fi Suomi Oy

Tarjoa Minulle Suomi Oy tarjoaa Tarjoa Minulle.fi-verkkopalvelua, jossa palvelu välittää yksityisten henkilöiden tai yritysten tekemiä tarjouspyyntöjä suoraan palvelussa mukana oleville, asiakkaan toivomien toimialojen ja toimialueen yrityksille.Tarjoaminulle.fi -sivut ovat tehokas tapa löytää tekijä etsimälleen työlle. Yrityksille palvelu on edullinen tapa saada lisää kauppaa suoraan ostopäätöksen tehneiltä asiakkailta

Tarjouspyyntöjä välittyy ympäri Suomen ja sivuston tunnettuus kasvaa koko ajan.

Tarjoaminulle.fi on pieni ja tehokas organisaatio, jonka www-sivut on testattu ja aktiivisessa käytössä. Tuemme työntekijöitämme ja annamme tilaa kehittää ja kehittyä. Tulevaisuudessa haluamme palkata henkilön koko aikaiseksi työntekijäksi. Palkkaus on neuvoteltavissa (peruspalkka + bonus).

Info + Rekryilmoitus

Teatiamo Industries Oy

Teatiamo Industries Oy suunnittelee, tuottaa ja myy luonnonmukaisia seksivälineitä, mutta tämän lisäksi pyörittää Arctic Design Shoppia Rovaniemen keskustassa. Teatiamo Industries Oy tarjoaa vaihtelevan, erilaisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavaan bisnekseen designin monipuolisella saralla.

Katso lisää osoitteista http://teatiamo.com ja www.arcticdesignshop.com.

Info + Rekryilmoitus

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.