Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Prosessissa: Rekrytointi

Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Rakenna itsestäsi kaupallisen alan moniottelija ja luo itsellesi pysyvä työpaikka 100 päivässä.

Tervetuloa infotilaisuuteen tiistaina 18.12.2018 kello 14.00–16.00 Messissä, Kuopion TE-palveluiden tiloissa (os. Kauppakeskus Apaja, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio). Tule tapaamaan mukana olevia työnantajakumppaneita ja kuulemaan lisää koulutuksesta.

Hae koulutukseen 7.1.2019 mennessä!

 

KAUPALLINEN TUOTTAJA -REKRYKOULUTUS KUOPIO

Pohjois-Savon ELY-keskus ja TE-palvelut toteuttavat yhteistyössä Brande Oy:n kanssa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen Kuopiossa 4.2.2019–28.6.2019. Tavoitteena on, että osaaja rakentaa itselleen pysyvän työpaikan viiden kuukauden koulutuksen aikana. Valmennukseen valitaan noin 15 osaajaa, jotka parhaiten vastaavat mukana olevien työnantajayritysten tarpeisiin.

RAKENNA ITSELLESI TYÖPAIKKA 100 PÄIVÄSSÄ

Monipuolisen koulutuksen aikana käydään läpi käytännönläheisesti esimerkiksi yritysbrändin rakentumista, medioittamista, asiakaslähtöistä myyntiä, digitaalista palvelumuotoilua, organisaation sisäistä viestintää ja montaa muuta yritystoiminnan ja kaupallisen työn keskeistä teemaa. Samaan aikaan pääset hyödyntämään oppeja käytännön työssä ja rakennat sinulle sopivaa työnkuvaa yrityksessä.

Koulutus koostuu työssäoppimisesta (70%), tasaisesti koulutuksen ajalle jaetuista valmennuspäivistä (18%) Kuopiossa sekä osaamisen näkyväksi tekevästä kehitysprojektista (12%). Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, tuotteistamisen, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä.

Koulutukseen osallistumisen ajan olet yritykseen koulutussuhteessa. Koulutussuhteen ajalta saat sitä työttömyysetuutta (työmarkkinatukea, peruspäivärahaa tai ansiopäivärahaa), johon sinulla olisi oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi päiväkohtaista kulukorvausta. Tarkista etuuksiesi tarkka määrä edun maksajalta (Kela tai työttömyyskassa).


KOULUTUKSEEN HAKEMINEN - KUINKA TOIMIT?

Koulutukseen haetaan kaksiosaisesti sekä TE-palveluiden että Branden kautta.

1) Täytä TE-palveluiden sähköinen hakulomake (linkki tulossa; haussa olevat työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja > haku-painike tiedot-välilehdellä).

2) Lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Voit halutessasi liittää mukaan myös erilliset kirjalliset hakemukset sinua kiinnostaville yrityksille.

Hae koulutukseen 7.1.2019 mennessä. Koulutukseen voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia työnhakijoita. Työttömyysuhan alainen työnhakija on esimerkiksi osa-aikatyössä tai päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa.

Rekrytointiprosessimme etenee nopeasti:

1) Lähetettyäsi hakemuksen Brandelle saat sähköpostitse kutsun ja ohjeet toteuttaa lyhyt ammatillinen videoesittely itsestäsi. Videoiden deadline on 10.1.2019.

2) Henkilökohtaiset haastattelut toteutetaan 22.–23.1.2019 Kuopiossa, ja haastatteluissa on läsnä työnantajan ja kouluttajan edustaja.

LISÄTIETOJA:
Saana Corino, p. 0400 876 991, saana.corino@brande.fi
Joanna Turunen, p. 050 467 3220, joanna.turunen@brande.fi
Tanja Grönholm, p. 050 573 6008, tanja.gronholm@brande.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa, www.facebook.com/koulutusneuvonta.


Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus on toteutettu ympäri Suomea jo 31 kertaa.

"Koulutuksen sisällöt tukevat erinomaisesti tämän päivän työelämää. Vaikka itse olen opiskellut ensin yo-merkonomiksi ja siitä liiketalouden tradenomiksi, niin koulutukseen tullessa oli mukava päästä päivittämään tietotaitoja eri osa-alueilta. Pidin erittäin paljon myös koulutuspäivistä ja kouluttajista. He olivat oman alansa asiantuntijoita, ja oli mukava kuulla konkreettisia case-esimerkkejä heidän töistään. Suosittelen lämpimästi koulutukseen hakemista!"
Emmi Sipilä, Project manager, Kouta Media

"Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen parasta antia minulle oli verkosto. Ryhmässämme oli porukkaa monelta eri alalta ja pääsin vertailemaan omaa osaamistani verkoston kautta. Työnantajani antoivat minulle niin paljon vastuuta kuin halusin. Pääsin heti käsiksi kehittämistyöhön ja loin itse itselleni työpaikan. Koulutuksen loputtua sain vakituisen paikan Hipon palvelujohtajana ja sillä tiellä olen edelleen. Suosittelen Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta monitaitureille, joilla on kokemusta erityyppisistä työtehtävistä ja jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan."
Sari Saarinen, palvelujohtaja, Hippo Terapiaklinikka

Yhteistyössä

Koulutuksessa mukana olevat yritykset

Avek Esitysratkaisut Oy

Audiovisuaalisia palveluja yrityksille tarjoava Avek Esitysratkaisut on valloittavan esittämisen kumppani.

Yrityksemme työntekijät työskentelevät ammattitaitoisesti sekä itsenäisesti että muiden työntekijöiden kanssa tiiminä. Yksilöt saavat paljon vapautta omaan päivittäiseen tekemiseen, mutta tavoitteet ja pelisäännöt ovat yhteneväiset. Alkuvaiheessa pyrimme opastamaan ja kouluttamaan uutta työntekijää mahdollisimman paljon sekä työskentelemään tiimiparina asiakkaan luona.

Toimimme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, joten juurtumista ei pääse tapahtumaan. Toimintamme on dynaamista ja eteenpäin vievää, joka pitää motivaatiota yllä. Olemme hyvässä maineessa oleva yritys ja henkilöstön vaihtuvuus on ollut erittäin pientä. Tämä kertoo luottamuksesta yrityskulttuuriamme kohtaan.

Info + Rekryilmoitus

Hapella Oy / WellO2

WellO2 on uuden tyyppinen hengitysharjoituslaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laite harjoittaa ulos- ja sisäänhengityslihaksia säädettävän hengitysvastuksen avulla, sekä tuottaa samalla lämmintä ja kosteaa ilmaa ilmateihin. Laitteen käytöstä on hyötyä mm. heikosta tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyville, urheilijoille, huonosta ilmanlaadusta kärsiville, tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Olemme nuori kansainvälisille markkinoille suuntaava yritys, jossa annetaan tilaa tekemiselle.

Info + Rekryilmoitus

Konditoria Malmberg Oy

Konditoria Malmbergilla on jo 30 vuotta vahvaa osaamista, vankka talous sekä pitkät leipomoalan perinteet. Olemme kasvava ja koko ajan kehittyvä leipomo-konditoria, joka elää ajan hengessä. Tarjoamme kakut, leivokset, leivät ja sämpylät sekä verkkokaupasta, Kuopion kahvilasta että Kinnulanlahdella sijaitsevasta leipomon myymälästä. Vuoden 2016 Menestyjä -tittelin ja Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatin ansainnut yrityksemme on myös hyvän maineensa arvoinen.

Info + Rekryilmoitus

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki on dynaaminen ja kehittyvä työnantaja, joka tarjoaa hyvät edut työntekijöilleen. Työssä on mahdollisuus kehittyä ja kehittää osaamistaan sekä päästä osaksi kiinnostavia, isoja ja mielenkiintoisia projekteja.

Markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut -yksikkö on Kuopio-kuvasta, yhteistyöverkostoista, viestinnästä ja keskitetystä asiakaspalvelusta sekä tapahtumista vastaava yksikkö, jossa on myönteinen tekemisen meininki ja avoin työskentelykulttuuri. Meillä on töissä viestijöitä, tiedottajia, koordinaattoreita, graafisia suunnittelijoita, valokuvaajia, asiakaspalvelijoita sekä videokuvaaja.

Info + Rekryilmoitus

Maccoy Marketing Oy

Olemme alueen suurin tapahtumarakentaja, jolla on hyvät suhteet ja hyvä maine tapahtumarakentamisessa. Pääasiakkaitamme ovat suuret tapahtumat ja yritykset. Myös yksityiset henkilöt vuokraavat kalustoamme. Toimimme myös tapahtumanjärjestäjänä ja tapahtumaravintola-tuottajana.

Meillä on pieni porukka tekemässä ihmeitä. Tänä vuonna olemme laajentaneet katutapahtumien tuotantoon Kuopiossa ja Jyväskylässä. Verkkoja on heitetty vesille ja uusia tuotteita otetaan mielellään käsittelyymme. Työilmapiirimme on rento ja dynaaminen. Koulutamme sinusta tapahtumarakentamisen, tapahtumatuotannon, telttavuokrauksen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisen.

Info + Rekryilmoitus

Nurmeksen Kala Oy

Olemme pieni yritys, joka perustaa toimintansa tuotteiden laatuun ja toimitusvarmuuteen. Meillä saa varmasti hyvän tuotteen mitä pääsee myymään ja vapaat kädet sen tekemiseen. Haasteita pelkäämätön ihminen saa tästä itselleen varmasti hyvän työpaikan.

Info + Rekryilmoitus

Partanen & Lamusuo Oy

Me olemme tiimi ja yhteisö, jolla on yhteinen tavoite. Tehtävämme on luoda ympäristöstämme harmonisempi, kauniimpi ja toimivampi – pala palalta eheämpi. Taide on aina liittynyt työhömme, mutta meille taide tarkoittaa tapaamme ajatella ja löytää tunne ja tarina, sekä tehdä se todelliseksi. Loppujen lopuksi itse taideteos sekä onnistumisemme mittari on kokemus, jonka teos, tila tai ympäristö synnyttää.

Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Kättemme jälki näkyy elokuvateattereissa, sairaaloissa, rakennuksissa, ihmisten kodeissa, kaupungeissa ja maisemissa. Mutta vaikka huomion keskipisteessä on yleensä työmme lopputulos, me pidämme yhtä tärkeänä matkaa ennen sitä. Meillä onnistutaan aina yhdessä.

Info + Rekryilmoitus

Taiga Concept Oy

Taiga Concept on kuopiolainen, äänieristettyjä moduulitiloja valmistava vientiyritys. Olemme voimakasta kasvua tavoitteleva startup, jossa jokainen päivä tuo jotain uutta ja yllättävää. Monikulttuurisessa työyhteisössämme toimitaan melko vapaasti, mutta myös otetaan paljon vastuuta. Kasvu tuo mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittää omaa uraa ja osaamista kansainvälisen kaupan saralla. 

Info + Rekryilmoitus

Titec Oy

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä yritys Kuopiossa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman pääasiassa henkilöliikenteen ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalvelut. Pääasiakasryhmät ovat taksit ja linja-autot. Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Info + Rekryilmoitus

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.