Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Prosessissa: Yrityskartoitus

Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Kehitä yritystäsi rekrytoimalla Kaupallinen tuottaja!

Olemme yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa suunnittelemassa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta Kuopioon keväälle 2019. Koulutus on suunnattu kehitysorientoituneille yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät uusia osaajia.

Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä. Koulutuksemme kautta osaajat työllistyvät assistentista aina päällikkötasoon asti. Koulutus on saanut erinomaista palautetta niin työnantajilta kuin työnhakijoilta. Mukana on ollut eri kokoisia yrityksiä useilta toimialoilta, matkailusta peliteollisuuteen, mutta jokaista yritystä on yhdistänyt tarve kaupallisuuden kehittämiseen.

Kaupallisen tuottajan löytyminen ja palkkaaminen Koutaan meni kuin elokuvissa. Löysimme huipputyypin, joka ehti kouluttautua ja sopeutua yhtiömme arvoihin koulutusjakson aikana. CreaMentors on hionut palvelustaan timantin, työantajalle homma on tehty helpoksi ja koulutettava oli myös hyvin tyytyväinen koko prosessiin. Suosittelen lämpimästi palvelua varsinkin kasvuhakuisille yrityksille!”
Timo Surma-Aho, toimitusjohtaja, Kouta Media –konserni

"Kaupallinen tuottaja -Rekrykoulutus tarjosi helpon ja riskittömän mahdollisuuden ensimmäisen työntekijän rekrytointiin. Meillä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta palkata omin voimin täysipäiväistä työntekijää, mutta Rekrykoulutuksen kustannusrakenne oli kasvuyritykselle sopiva.
Hippo Terapiaklinikan yrittäjä Auli Kälvi

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on tuoda yritykseen uutta, laaja-alaista kaupallista osaamista sekä tarjota turvallinen tapa rekrytoida. Viiden kuukauden koulutuksen aikana kaupallinen tuottaja rakentaa itselleen aktiivisella työpanoksella pysyvän työpaikan. Uusi osaaja pääsee aidosti näyttämään taitojaan sekä päivittämään ja vahvistamaan osaamistaan juuri kyseisen yrityksen tarpeet huomioiden.

Voitte lähteä koulutukseen mukaan myös ennalta tutun osaajan kanssa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Kouluttajina toimivat asiantuntijamme työskentelevät päivittäin aiheidensa parissa: koulutus on käytännönläheistä, ajankohtaista ja esimerkit ovat elävästä elämästä. Tuemme työntekijää läpi koulutuksen, ja tavoitteena on löytää parhaat mahdolliset ratkaisut työssä onnistumiseen ja kaupalliseen menestykseen.

Koulutuksen aihealueita ovat

  • Tavoitteet ja yrityksen positio
  • Sosiaalinen media ja medioittaminen
  • Asiakaslähtöinen myynti
  • Digitaalinen liiketoiminta
  • Yrityskulttuuri ja sisäinen yrittäjyys
  • Bisnesmuotoilu
  • Brändi ja viestintä
  • Myynnin uusi aika
  • Vaikuttajaviestintä ja osaamismuotoilut

Koulutuksen päättyessä uusi työntekijänne on kaupallinen tuottaja, joka vahvistaa brändiänne, aktivoi markkinointianne ja tehostaa myyntiänne. Kouluttajina toimivat Branden bisnesmuotoilun asiantuntijat.

MIHIN YRITYS SITOUTUU?

Sitoutuminen koulutukseen tapahtuu vasta silloin, kun sopiva osaaja löytyy. Koulutuksen tavoitteena on, että paikan tarjoava yritys rekrytoi osaajan koulutuksen päättyessä. Viiden kuukauden koulutuksen maksuosuus yritykselle on kokonaisuudessaan 2 100 € + ALV eikä yritykselle koidu työnantaja- tai palkkakuluja koulutuksen aikana. Työhön liittyvän matkustamisen kustannuksista vastaa kuitenkin yritys.

Koulutukseen lähteminen vaatii yritykseltä vain yritykseen tulevan koulutettavan valinnan sekä aikaa uuden työntekijän perehdyttämiseen ja työssä menestymisen tukemiseen.

ETENEMINEN:

1. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme yrityksenne rekrytointitarpeen sekä koulutuksemme sopivuuden yrityksellenne.

2. Täytätte esitäytetyn koulutushakemuksen, ja me huolehdimme ELY-keskuksen hyväksymisprosessista sekä aloitamme rekrytoinnin.

3. Kartoitamme rekrytointitarpeeseenne potentiaalisimmat hakijat ja olemme tukenanne rekrytointiprosessin läpi: lopullisen päätöksen osaajasta teette te.

4. Koulutus alkaa kahden päivän koulutusjaksolla, joiden aikana kirjoitetaan koulutussopimus ja sen jälkeen työskentely yrityksissä voi alkaa.

5. Kaupallinen tuottaja työskentelee yrityksessänne viisi kuukautta ja osallistuu Branden järjestämiin koulutuspäiviin. 

6. Koulutuksen lopussa tehdään päätös jatkosta ja mikäli edellytykset työsuhteen muodostumiselle täyttyvät, palkkaatte kaupallisen tuottajanne pysyväksi työntekijäksi.

Mikäli yrityksessänne on rekrytointitarve kaupalliselle osaajalle, ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää mahdollisuudesta. Ilmoittautuminen ei sido yritystänne vielä mukaan.

LISÄTIETOJA:

Tanja Grönholm, 050 573 6008, tanja.gronholm@brande.fi 

 

 

Yhteistyössä

Koulutuksessa mukana olevat yritykset

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.