Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Prosessissa: Rekrytointi

Kuopio: Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus 4.2.2019 - 28.6.2019

Rakenna itsestäsi kaupallisen alan moniottelija ja luo itsellesi pysyvä työpaikka 100 päivässä.

Hae koulutukseen 7.1.2019 mennessä!

Katso video Kuopiossa edellisellä kerralla mukana olleelta Kaupalliselta tuottajalta.

 

KAUPALLINEN TUOTTAJA -REKRYKOULUTUS KUOPIO

Pohjois-Savon ELY-keskus ja TE-palvelut toteuttavat yhteistyössä Brande Oy:n kanssa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen Kuopiossa 4.2.2019–28.6.2019. Tavoitteena on, että osaaja rakentaa itselleen pysyvän työpaikan viiden kuukauden koulutuksen aikana. Valmennukseen valitaan noin 15 osaajaa, jotka parhaiten vastaavat mukana olevien työnantajayritysten tarpeisiin.

RAKENNA ITSELLESI TYÖPAIKKA 100 PÄIVÄSSÄ

Monipuolisen koulutuksen aikana käydään läpi käytännönläheisesti esimerkiksi yritysbrändin rakentumista, medioittamista, asiakaslähtöistä myyntiä, digitaalista palvelumuotoilua, organisaation sisäistä viestintää ja montaa muuta yritystoiminnan ja kaupallisen työn keskeistä teemaa. Samaan aikaan pääset hyödyntämään oppeja käytännön työssä ja rakennat sinulle sopivaa työnkuvaa yrityksessä.

Koulutus koostuu työssäoppimisesta (70%), tasaisesti koulutuksen ajalle jaetuista valmennuspäivistä (18%) Kuopiossa sekä osaamisen näkyväksi tekevästä kehitysprojektista (12%). Kaupallinen tuottaja voi työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, tuotteistamisen, palvelumuotoilun tai asiakaskartoituksen tehtävissä.

Koulutukseen osallistumisen ajan olet yritykseen koulutussuhteessa. Koulutussuhteen ajalta saat sitä työttömyysetuutta (työmarkkinatukea, peruspäivärahaa tai ansiopäivärahaa), johon sinulla olisi oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi päiväkohtaista kulukorvausta. Tarkista etuuksiesi tarkka määrä edun maksajalta (Kela tai työttömyyskassa).


KOULUTUKSEEN HAKEMINEN - KUINKA TOIMIT?

Koulutukseen haetaan kaksiosaisesti sekä TE-palveluiden että Branden kautta.

1) Täytä TE-palveluiden sähköinen hakulomake (haussa olevat työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja > haku-painike tiedot-välilehdellä).

2) Lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Voit halutessasi liittää mukaan myös erilliset kirjalliset hakemukset sinua kiinnostaville yrityksille.

Hae koulutukseen 7.1.2019 mennessä. Koulutukseen voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia työnhakijoita. Työttömyysuhan alainen työnhakija on esimerkiksi osa-aikatyössä tai päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa.

Rekrytointiprosessimme etenee nopeasti:

1) Lähetettyäsi hakemuksen Brandelle saat sähköpostitse kutsun ja ohjeet toteuttaa lyhyt ammatillinen videoesittely itsestäsi. Videoiden deadline on 9.1.2019.

2) Henkilökohtaiset haastattelut toteutetaan 22.–23.1.2019 Kuopiossa, ja haastatteluissa on läsnä työnantajan ja kouluttajan edustaja.

LISÄTIETOJA:
Saana Corino, p. 0400 876 991, saana.corino@brande.fi
Joanna Turunen, p. 050 467 3220, joanna.turunen@brande.fi
Tanja Grönholm, p. 050 573 6008, tanja.gronholm@brande.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa, www.facebook.com/koulutusneuvonta.


Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus on toteutettu ympäri Suomea jo 31 kertaa.

”Olen oppinut vajaat viisi kuukautta kestäneen koulutuksen aikana paljon enemmän työelämässä hyödyllisiä taitoja, mitä sain viisi vuotta kestäneiden yliopisto-opintojen aikana.”
Lappeenranta 2018

“Koulutus oli merkityksellistä ja tehokasta. Kouluttajien esimerkit aitoja ja ajankohtaisia. Olen saanut huikeita oivalluksia ja uusia näkökulmia kaupalliseen menestykseen vaikuttavilta osa-alueilta: bisnes, design ja digitaalisuus. Koulutustiimillä oli aito tahtotila ja sydäntä viedä rohkeasti meitä eteenpäin! Tämän koulutuksen myötä ovi uuteen työpaikkaan tulee avautumaan lähitulevaisuudessa.”
Kajaani 2018

”Tosi hyvä työelämälähtöinen ja nykyajassa kiinni oleva koulutus! Paljon konkreettisia eväitä jatkoon ja lopputuloksena varmistunut työpaikka, eli tavoite täyttyi :)”
Joensuu 2018

”Koulutus on parantanut valmiuksia työelämään huomattavasti. Tällä hetkellä työt jatkuvat samassa yrityksessä, mutta koen että työnhaku tulevaisuudessa olisi paljon helpompaa koulutuksen ansiosta. Kaupallisena osaajana erotun nyt edukseni muista oman alani hakijoista. Koulutus on myös kasvattanut uskoa itseeni ja osaamiseeni.”
Joensuu 2018

“Koulutus on erinomainen. Kouluttajien ammattitaito ja intohimo vievät koulutettavatkin mukanaan. En voi olla kyllin kiitollinen, että sain tämän mahdollisuuden.”
Lappeenranta 2018

”Kouluttajat alansa asiantuntijoita, inspiroivia, innostavia ja meidän jokaisen asioihin paneutuvia. Käsitykseni kaupallisuudesta muuttui täysin - positiiviseen suuntaan. Työssä harjoittelun aikana koin ilahduttavia onnistumisia. Koulutus laajensi osaamistani ja antoi monella tavalla uutta potkua.”
Kuopio 2018

Yhteistyössä

Koulutuksessa mukana olevat yritykset

Anya Productions Ky

Kulttuurin tuottamiseen erikoistunut Anya Productions etsii joukkoonsa myyntihenkistä tuottajaa. Toimipisteemme on Kuopiossa ja teemme yhteistyötä välittäjäorganisaationa kymmenien toimijoiden kanssa.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Apec yrityspalvelut Oy

Olemme nuorekas, kehittyvä ja kasvava yritys. Teemme töitä tosissaan vaan emme totisena. Palveluvalikoimamme pitää sisällään puhelinpalvelut: ajanvaraus, myyntipalvelut, asiakaspalvelu, puhelinhaastattelut ja puhelintutkimukset. Lisäksi tarjoamme mainostoimistopalvelut: graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, painotuotteet, some markkinointi ja nettisivut.

Olemme toimineet ”vasta” viisi vuotta, ja toimintamme kehittyy ja kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan kykyjesi mukaan oman työnkuvaan, tuotteiden kehitykseen, yrityksen toimintaan ja näyttämään kykysi myynnissä. Meillä on mukava tekemisen meininki ja loistava työporukka. 

Katso lisää osoitteessa
https://apec.fi    
https://apecyrityspalvelut.fi  

Katso video

Info + Rekryilmoitus

APL Systems Oy

Ympäristömeluraportoija APL Systems on melun pitkäaikaiseen mittaukseen keskittyvä yritys Kuopiossa. Aures Sound on yrityksen kehittämä ympäristömelumittausjärjestelmä: se on uudenlainen työkalu melun jatkuvatoimiseen monipistemittaamiseen. Aures Soundin ainutlaatuiset, itsenäiset, langattomat sensorit pystyvät keräämään ympäristömeludataa useiden neliökilometrien laajuiselta alueelta. 

Info + Rekryilmoitus

Avek Esitysratkaisut Oy

Audiovisuaalisia palveluja yrityksille tarjoava Avek Esitysratkaisut on valloittavan esittämisen kumppani.

Yrityksemme työntekijät työskentelevät ammattitaitoisesti sekä itsenäisesti että muiden työntekijöiden kanssa tiiminä. Yksilöt saavat paljon vapautta omaan päivittäiseen tekemiseen, mutta tavoitteet ja pelisäännöt ovat yhteneväiset. Alkuvaiheessa pyrimme opastamaan ja kouluttamaan uutta työntekijää mahdollisimman paljon sekä työskentelemään tiimiparina asiakkaan luona.

Toimimme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, joten juurtumista ei pääse tapahtumaan. Toimintamme on dynaamista ja eteenpäin vievää, joka pitää motivaatiota yllä. Olemme hyvässä maineessa oleva yritys ja henkilöstön vaihtuvuus on ollut erittäin pientä. Tämä kertoo luottamuksesta yrityskulttuuriamme kohtaan.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Hapella Oy / WellO2

WellO2 on uuden tyyppinen hengitysharjoituslaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laite harjoittaa ulos- ja sisäänhengityslihaksia säädettävän hengitysvastuksen avulla, sekä tuottaa samalla lämmintä ja kosteaa ilmaa ilmateihin. Laitteen käytöstä on hyötyä mm. heikosta tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyville, urheilijoille, huonosta ilmanlaadusta kärsiville, tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Olemme nuori kansainvälisille markkinoille suuntaava yritys, jossa annetaan tilaa tekemiselle.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Konditoria Malmberg Oy

Konditoria Malmbergilla on jo 30 vuotta vahvaa osaamista, vankka talous sekä pitkät leipomoalan perinteet. Olemme kasvava ja koko ajan kehittyvä leipomo-konditoria, joka elää ajan hengessä. Tarjoamme kakut, leivokset, leivät ja sämpylät sekä verkkokaupasta, Kuopion kahvilasta että Kinnulanlahdella sijaitsevasta leipomon myymälästä. Vuoden 2016 Menestyjä -tittelin ja Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatin ansainnut yrityksemme on myös hyvän maineensa arvoinen.

Info + Rekryilmoitus

Kumoni Oy

Me olemme Kumoni.

Kumoni on vuonna 2002 Kuopion Monirakennus -nimellä perustettu perheyritys. Aloitimme altavastaajana nollasta tarjoamalla ketterämpiä ratkaisuja putkiremontointiin.

Olemme alusta saakka uskoneet asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömyyteen. Niiden avulla olemme hallitusti kasvaneet alan edelläkävijäksi ja johtavaksi asiantuntijaksi. Rakennamme ja remontoimme ihmiseltä ihmiselle. Käytämme huomisen toimintamalleja jo tänään ylittääksemme odotuksesi niin laadussa kuin palvelussa.

Info + Rekryilmoitus

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki on dynaaminen ja kehittyvä työnantaja, joka tarjoaa hyvät edut työntekijöilleen. Työssä on mahdollisuus kehittyä ja kehittää osaamistaan sekä päästä osaksi kiinnostavia, isoja ja mielenkiintoisia projekteja.

Markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut -yksikkö on Kuopio-kuvasta, yhteistyöverkostoista, viestinnästä ja keskitetystä asiakaspalvelusta sekä tapahtumista vastaava yksikkö, jossa on myönteinen tekemisen meininki ja avoin työskentelykulttuuri. Meillä on töissä viestijöitä, tiedottajia, koordinaattoreita, graafisia suunnittelijoita, valokuvaajia, asiakaspalvelijoita sekä videokuvaaja.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Kuopion yliopistollinen sairaala Oy

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista.

Nyt tarkoitus on kasvattaa liiketoimintaa kansainvälisessä, terveysturismiin keskittyvässä FinnHealth-palvelussa. FinnHealth tarjoaa korkealaatuista terveydenhuoltoa, kokonaisvaltaisen palvelun sekä suomalaisen asiantuntemuksen ja puhtaan luonnon yhdistelmän.

Katso lisää osoitteessa https://www.finnhealth.fi ja https://www.psshp.fi/etusivu

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Lakeland Lines Oy

Lakeland Lines järjestää elämyksellisiä sisävesiristeilyjä Kallavedellä. Teemme töitä iloisella ja energisellä asenteella, olemme vahvasti verkostoituneita ja henkilökuntamme on sitoutunutta ja vaihtuvuus on poikkeavan pieni sesonkiyritykseksi.

Meillä on asiakaslähtöinen asiakaspalvelu ja ymmärrystä kansainvälisyydestä ja eri kulttuureista. Yrityksellämme on positiivinen julkikuva ja maine työnantajana, ja olemme aktiivisin toimija omassa toimiympäristössämme.

Laivamme ovat uudenaikaisia ja m/s Queen R on ympärivuotiseen ravintola- ja kokouskäyttöön sopiva. Meillä on hieno laivasto ja sen myötä todella upea työympäristö!

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Maccoy Marketing Oy

Olemme alueen suurin tapahtumarakentaja, jolla on hyvät suhteet ja hyvä maine tapahtumarakentamisessa. Pääasiakkaitamme ovat suuret tapahtumat ja yritykset. Myös yksityiset henkilöt vuokraavat kalustoamme. Toimimme myös tapahtumanjärjestäjänä ja tapahtumaravintola-tuottajana.

Meillä on pieni porukka tekemässä ihmeitä. Tänä vuonna olemme laajentaneet katutapahtumien tuotantoon Kuopiossa ja Jyväskylässä. Verkkoja on heitetty vesille ja uusia tuotteita otetaan mielellään käsittelyymme. Työilmapiirimme on rento ja dynaaminen. Koulutamme sinusta tapahtumarakentamisen, tapahtumatuotannon, telttavuokrauksen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisen.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Nurmeksen Kala Oy

Olemme pieni yritys, joka perustaa toimintansa tuotteiden laatuun ja toimitusvarmuuteen. Meillä saa varmasti hyvän tuotteen mitä pääsee myymään ja vapaat kädet sen tekemiseen. Haasteita pelkäämätön ihminen saa tästä itselleen varmasti hyvän työpaikan.

Info + Rekryilmoitus

Partanen & Lamusuo Oy

Me olemme tiimi ja yhteisö, jolla on yhteinen tavoite. Tehtävämme on luoda ympäristöstämme harmonisempi, kauniimpi ja toimivampi – pala palalta eheämpi. Taide on aina liittynyt työhömme, mutta meille taide tarkoittaa tapaamme ajatella ja löytää tunne ja tarina, sekä tehdä se todelliseksi. Loppujen lopuksi itse taideteos sekä onnistumisemme mittari on kokemus, jonka teos, tila tai ympäristö synnyttää.

Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Kättemme jälki näkyy elokuvateattereissa, sairaaloissa, rakennuksissa, ihmisten kodeissa, kaupungeissa ja maisemissa. Mutta vaikka huomion keskipisteessä on yleensä työmme lopputulos, me pidämme yhtä tärkeänä matkaa ennen sitä. Meillä onnistutaan aina yhdessä.

Info + Rekryilmoitus

Prosella Scandinavian Oy

Prosella Scandinavian Oy on kalustelukituksen edelläkävijä, joka tarjoaa näköalapaikan alan edistyneimpien järjestelmien parissa. Olemme kasvava, kannattava ja maineikas yritys. Asiakkaamme ovat vaativia, ja tavoitteemme on olla heille paras mahdollinen yhteistyökumppani. Yrityksen työkulttuuri perustuu vahvaan luottamukseen ja pitkäaikaiseen sitoutumiseen. 

Toimintatapamme ovat joustavia, ja tehtävät ja toimenkuvat joustavat henkilöstön osaamisen, ja työtilanteen mukaan. Haluamme sitouttaa henkilöstön, ja vakituinen henkilöstömme on mukana bonus-ohjelmassa, jossa palkitaan yrityksen menestyksen mukaisilla bonuksilla.

Työyhteisö on pieni ja tiivis. Ilmapiiri on rento ja helppo. Pyrimme hyödyntämään työntekijöiden omia vahvuuksia työnkuvan rakentamisessa.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Salmen Metalli Oy

Salmen Metalli Oy on Kuopiosta käsin toimiva konepaja ja metallialan sopimusvalmistaja. Olemme osaava ja monipuolinen yhteistyökumppani kaikissa teollisuuden kunnossapito-, konepajavalmistus-, hitsaus- ja asennustöissä. Pystymme toteuttamaan asiakkaittemme toiminnan kannalta kriittiset työt suunnittelusta asennukseen ja ylläpidon kaikkiin tarpeisiin.

Olemme kehittyvä, ahkera ja vastuuntuntoinen yritys. Mahdollistamme hyvät mahdollisuudet kehittää omaa kuin yrityksenkin toimintaa. Työilmapiirimme on erittäin hyvä ja arvostamme kaikkien panosta yksilöt huomioiden.

Info + Rekryilmoitus

Savohormi Oy

Savohormi on savupiippuihin ja tulisijoihin erikoistunut kotimainen yritys. Teemme uusia sekä saneeraamme vanhoja tulisijoja, ja meidän vahvuuksiimme kuuluu muurausalan vahva asiantuntemus. Toimialueemme on Savo, Karjala, Uusimaa, Kymenlaakso sekä Kanta- ja Päijät-Häme. Ammattipiirissä olemme alamme arvostetuin yritys ja meillä on luotettu maine. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Tiilerin kanssa ja pyrimme aktiivisesti kasvuun.

Meillä on monipuolinen työporukka, johon sopii minkälainen ja minkä ikäinen vaan. Meillä oma asenne ratkaisee: halu tehdä tätä työtä ja kehittyä. Työntekijämme saavat tiimiltä vahvaa tukea ja halutessaan myös tukea esimerkiksi sijoittamiseen.

Info + Rekryilmoitus

Taiga Concept Oy

Taiga Concept on kuopiolainen, äänieristettyjä moduulitiloja valmistava vientiyritys. Olemme voimakasta kasvua tavoitteleva startup, jossa jokainen päivä tuo jotain uutta ja yllättävää. Monikulttuurisessa työyhteisössämme toimitaan melko vapaasti, mutta myös otetaan paljon vastuuta. Kasvu tuo mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittää omaa uraa ja osaamista kansainvälisen kaupan saralla. 

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Titec Oy

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä yritys Kuopiossa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman pääasiassa henkilöliikenteen ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalvelut. Pääasiakasryhmät ovat taksit ja linja-autot. Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Info + Rekryilmoitus

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.