Yritys mukana koulutuksessa:

Kajaani - 18.4.2018

Tietohippu Oy

Tietohippu on vuonna 1994 perustettu ohjelmistoyritys, ja tarjoamme joustavasti asiakaslähtöisiä toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmistoratkaisuja erityisesti projektiluonteisille aloille, kuten rakennussuunnittelu ja koneurakointi. Olemme erikoistuneet kehittämään sekä valmisohjelmia että asiakaskohtaisia sovelluksia tuotannonohjaukseen, työajanseurantaan, palkanlaskentaan, asiakashallintaan sekä laskutukseen. Me olemme pieni, joustava ja monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä tarjoava yritys, jossa asioiden toteuttamiseen voi myös itse vaikuttaa.

Rekryilmoitus

Kaupallinen tuottaja

Ensisijaisesti kaupallinen tuottaja työskentelee asiakasrajapinnassa. Työtehtäviin kuuluu markkinointia, myyntiä sekä tuotteiden ja palveluiden käyttöönoton avustamista ja muuta asiakastukea.

Tietotekniikka-alan koulutus tai monipuolinen kokemus erilaisten ohjelmistotuotteiden käytön osalta on eduksi. Ohjelmistokehitysosaamisesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös keskeisten asiakastoimialojen (metsäkoneala, koneurakointiala yleisesti) tuntemus on eduksi.

Haemme omatoimisuutta, kommunikointikykyä ja taitoa tunnistaa asiakkaan yksilöllisetkin tarpeet ja tarjota niihin sopivat ratkaisut. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Tiedustelut: Timo Komulainen, toimitusjohtaja, puh. 044 058 3275 tai timo.komulainen@tietohippu.fi

Paikkaan haetaan Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutushaun kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae täyttämällä te-palveluiden hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset - kaupallinen tuottaja) sekä lähettämällä CV ja tieto sinua kiinnostavista, mukana olevista yrityksistä osoitteeseen akatemia@creamentors.fi. Lue lisää koulutuksesta: www.kaupallinentuottaja.fi

 

Palaa takaisin

Muut koulutuksessa mukana olevat yritykset

Suomen MetsätKuntoon

Suomussalmella sijaitseva Suomen MetsätKuntoon tarjoaa metsä- ja tilapalveluita sekä yrityksille että yksityisille. Meillä on aivan mahtava työporukka, jossa huumoriakaan ei unohdeta. Tavoitteenamme on luoda viihtyisä työympäristö, jotta se tukee parhaalla mahdollisella tavalla työn tekemistä. Meillä ammattilaisella on todellakin mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua toimintaan.

Näemme tärkeänä sen, että mitä paremmin työntekijä pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä, sitä sitoutuneempi hän on ja sitä mielekkäämpää työ on. Olemme kasvuhakuisia ja toimimme tavoitteellisesti: tämän ansiosta ilmapiirimme töissä on erittäin innostava. Näemme työntekijöiden ja heidän viihtyvyytensä olevan avainasemassa kovan tuloksen tekemiseen. Hae meille niin pääset mukaan laittamaan Suomen metsät kuntoon!

Info + Rekryilmoitus

Hokki Kainuu Oy

Hokki Kainuu Oy on tällä hetkellä Suomi-sarjaa pelaava, ylöspäin tähtäävä kainuulainen jääkiekkojoukkue, kotipaikkanaan Kajaani. Tarjoamme nuorekkaan, urheilullisen ja kannustavan mahdollisuuden toimia osana motivoitunutta urheiluseuraorganisaatiota.

Info + Rekryilmoitus

KR Business Services Oy

KRBS edistää Venäjän ja Suomen liikeyhteisöjen välisien suhteiden kehittämistä tarjoamalla seuraavia palveluja: liiketoiminnan konsultointi, kumppaneiden haku, tapahtumien järjestäminen, käännöstyöt ja tulkkaus, yritysten perustaminen, rekisteröinti ja toiminnan avustus rajan molemmin puolin, ammattimaisen työvoiman haku sekä osallistumalla erilaisiin kansainvälisiin ohjelmiin ja hankkeisiin.

Tarjoamme työntekijälle:

· kilpailukykyiset tuotteet
· kilpailukykyisen palkkion
· kattavan alkuperehdytyksen ja jatkuvan tuen
· nykyaikaiset työvälineet ja valmiin asiakasrekisterin
· mielenkiintoisen työn ja kivat työkaverit
· arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä
· joustavat työajat.

Info + Rekryilmoitus

Lieke Suunnittelu Oy

Lieke Suunnittelu Oy on monipuolinen sähköinsinööritoimisto Kajaanissa. Tarjoamme vastuuta ja vapauksia toteuttaa juuri omannäköisesi tehtävä kehittyvässä ja ilmapiiriltään innostavassa työyhteisössä, jossa ei pelätä tehdä asioita uusilla ja entistä paremmilla ratkaisuilla.

Info + Rekryilmoitus

MainosLähde Oy

Olemme sopivasti monipuolinen mainosalan yritys, jossa tehdään paljon mielenkiintoisia projekteja ja opitaan jatkuvasti uutta. Päivät eivät ole koskaan samanlaisia, ja siksi mainosala on sopiva paikka niille, jotka kaipaavat työpäiviinsä vaihtelua.

Info + Rekryilmoitus

Paltamo Golf Oy

Paltamo Golf on yksi Suomen parhaista golfkentistä. Sijaitsemme upeassa luonnonmaisemassa, jossa kalliot, metsiköt ja rannan ääriviivat ovat määränneet väylien sijoittelun. Haluamme kehittyä myös matkailuyrityksenä, ja tarjoamme asiakkaillemme majoituspalveluita, caravan-alueen, ravintolan ja esimerkiksi kokous- ja saunapalveluita.

Info + Rekryilmoitus

Planray Oy

Planray on Suomen vaativissa ilmasto-oloissa kehitettyjen teollisuuden sähkölämmitysjärjestelmien pioneeri. 

Olemme tiivis tiimi, joka rakentaa uusia vientituotteita. Perheyritys arvostaa ahkeruutta ja pitää omistaan huolen. Vientikaupan myötä tulemme kasvamaan seuraavina vuosina. Meillä on mahdollisuus luoda pitkäkin ura ja kehittyä. Näen, että markkinointiin ja myyntiin tulemme jatkossakin panostamaan enemmän. Haluan nähdä Planraylla tulevaisuudessa oman markkinointipäällikön ja myyntipäällikön.

Info + Rekryilmoitus

Seripoint Oy

Teemme näkyvää profilointia yrityksille, yhteisöille ja joukkueille monen vuoden rautaisella ammattitaidolla. Olipa kyseessä työvaate, messuasu, seura-asu, asiakaslahja tai mainospaita - yhtenäisen vaatetuksen on todettu vahvistavan tiimihenkeä ja parantavan joukkueen menestystä. Asiakaslupauksemme on BE YOUR BRAND. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista B2B-kauppaa sekä innokkaan talon ja hyvän työympäristön.

Info + Rekryilmoitus

Tilisuunta Oy

Autamme sinua, kun olet perustamassa uutta yritystä tai harkitset tilitoimiston vaihtamista. Saat oman kirjanpitäjän, joka hoitaa taloushallinnon rutiinit puolestasi ja opastaa sinua kaikissa taloushallinnon kiemuroissa. Käytössämme on erilaisia ohjelmia, jolloin voit siirtyä sähköiseen taloushallintoon vaiheittain oman yrityksesi tarpeiden mukaan. Olemme pieni, nuori yritys, joka tarjoaa monipuolisia työtehtäviä erilaisilla työvälineillä.

Info + Rekryilmoitus

Puumanni Ay

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä kasvavassa perheyrityksessä puurakentamisen parissa. Päätuotteitamme ovat laadukkaat hirsisaunat, -mökit, -huvilat ja -talot. Toteutamme kohteet asiakkaan omien luonnosten tai suunnitelmien pohjalta, ja meiltä löytyy myös valmiita malleja sekä pohjaratkaisuja. Olemme toimineet jo yli 50 vuotta rakennusalalla, ja toimitamme tuotteitamme ympäri maailman. Puumannin tehdas sijaitsee Paltamossa, Kainuussa.

Info + Rekryilmoitus

Tilitoimisto Kärnä Oy

Olemme kohta 40 vuotta toiminut perheyritys. Voimme tarjota pitkäaikaisen, varman työn sekä koulutusta ja osaamista vastaavan palkan hyvine etuineen. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta osaaminen pysyy ajan tasalla.

Info + Rekryilmoitus

Ämmän Leipä Oy

Ämmän Leipä Oy on Kainuussa Suomussalmella toimiva perheyritysleipomo. Meillä työskentelee noin 20 leipomoalan ammattilaista. Meillä on ollut ilo leipoa herkulliset ruoka- ja kahvileivät vuodesta 1977 lähtien. Tuotevalikoimamme on vuosien kuluessa laajentunut, ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. 

Perinteisen leipomotoiminnan lisäksi tarjoamme lounasravintola- ja konditoriapalveluita lounaskahvila-konditoria Herkkusuussa Jalonniemessä. Herkkusuussa järjestämme myös asiakkaiden toiveiden mukaiset juhla- tai merkkipäivätilaisuudet.

Info + Rekryilmoitus

Kaesan Kotileipomo Oy

Leivomme perinteitä kunnioittaen Kainuun parhaat maut suoraan sinulle. Tarjoamme hyvin monipuolisia työtehtäviä, vastuuta ja erilaisia asiakastilanteita Kuhmossa sijaitsevassa kahvilassamme.

Info + Rekryilmoitus

Ceriffi Oy

Ceriffi Oy on vuonna 2013 perustettu laadunhallinnan osaaja. Meillä on rento meininki tehdä töitä. Saat tukea ja palautetta tehtävässä onnistumiseen ja oman työpaikan luomiseen. Arvostamme kovaa yrittämistä ja asioihin heittäytymistä, sitä teemme itsekin joka päivä. Arvostamme myös sinun mielipiteitäsi, meillä saat olla myös eri mieltä asioista.

Opastamme sinut sosiaalisen median työkaluihin, ja saat eteesi ison nipun ”kuumia liidejä”, kylmäsoittoja ei tarvitse tehdä. Asenne, asenne ja asenne on meille tärkeää. Me haluamme palkata sinut, kun osoitat, että pärjäät käytännön myyntityössä ja tuot meille uusia asiakkaita.

Vuosien varrella olemme saaneet palvella noin 200 yritystä ja organisaatiota. Jokaisena vuonna yritys on tehnyt positiivisen tuloksen, vaikka olemme investoineet kohtuullisen paljon tuotekehitykseen. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli 429 000 €. Meillä on toimipaikat Kajaanissa ja Jyväskylässä.

Haemme työntekijää ensisijaisesti Jyväskylään.

Ceriffi Checkin aidosti vaikuttavaa ja helppoa seurantaa on tehty jo 127 yrityksessä ja niissä on kirjattu yhteensä 23012 havaintoa.

Info + Rekryilmoitus

Kajaanin Haka r.y.

Huomaa! Haku auki on Kajaanin Hakan osalta 27.3.2018 saakka!

Yhdistyksen toiminta-alue on koko Kainuu. Tuotamme liikunnallisia palveluja lapsille ja aikuisille sekä yrityksille, yhteisöille, kunnille ja oppilaitoksille. Seura toimii oppimisympäristönä opiskelijoille ja työkokemusta hankkiville nuorille aikuisille.

Työskentely nuorekkaassa ja monipuolisessa urheiluseurassa mahdollistaa laaja-alaisen työkokemuksen hankinnan. Seura mahdollistaa kontaktiverkoston luomisen yritys- ja yhdistyskentässä ja tapahtuma-/ loppuasiakasmarkkinointityön.   

Info + Rekryilmoitus

Creamentors

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.