Yritys mukana koulutuksessa:

Kuopio - 4.2.2019

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki on dynaaminen ja kehittyvä työnantaja, joka tarjoaa hyvät edut työntekijöilleen. Työssä on mahdollisuus kehittyä ja kehittää osaamistaan sekä päästä osaksi kiinnostavia, isoja ja mielenkiintoisia projekteja.

Markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut -yksikkö on Kuopio-kuvasta, yhteistyöverkostoista, viestinnästä ja keskitetystä asiakaspalvelusta sekä tapahtumista vastaava yksikkö, jossa on myönteinen tekemisen meininki ja avoin työskentelykulttuuri. Meillä on töissä viestijöitä, tiedottajia, koordinaattoreita, graafisia suunnittelijoita, valokuvaajia, asiakaspalvelijoita sekä videokuvaaja.

Katso video

Rekryilmoitus

Tapahtumakoordinaattori

Etsimme tapahtumakoordinaattoria, joka kehittää tapahtumakaupunkia yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa, palvelee tapahtumajärjestäjiä ja kokoaa kaupungin sisällä eri palvelualueilla toimivat, tapahtumiin liittyvät palvelut yhden luukun palveluksi. Haluamme tuoda yhteen matkailun, kaupungin ja tapahtumajärjestäjät.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi

  • Tapahtumaportaalin ja tapahtumien viestintäkanavien sisällön tuotanto ja ylläpito
  • Tapahtumien hakusuunnitelman laatiminen tuleville vuosille ja hakuun liittyvien aineistojen valmistelu yhteistyössä matkailun, kaupungin ja tapahtuma-alustoista vastaavien toimijoiden kanssa
  • Tapahtumien kansainvälistäminen ja kaupungin kehittäminen tapahtumajärjestäjän näkökulmasta suotuisaksi (tapahtuma-alustojen tuotteistukset, erilaiset infrahankkeet jne.)
  • Tapahtumatoimialan palveluntuottajien kokoaminen verkostomaiseen yhteistyöhön

Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua huolehtia asiakkaista ja antaa heille paras mahdollinen asiakaskokemus. Toivomme, että työskentelet sujuvasti tietokoneen kanssa ja sinulla on hyvät nykyajan viestintäkanavien käyttötaidot. Office-paketti, erilaiset julkaisujärjestelmät ja sosiaalisen median kanavat ovat tuttuja sekä sinulla on valmius opetella kaupungin tietojärjestelmien käyttöä. Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tiedustelut: Petri Kervola, puh. 044 718 2062 tai petri.kervola@kuopio.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.1. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.

Palaa takaisin

Muut koulutuksessa mukana olevat yritykset

Nurmeksen Kala Oy

Olemme pieni yritys, joka perustaa toimintansa tuotteiden laatuun ja toimitusvarmuuteen. Meillä saa varmasti hyvän tuotteen mitä pääsee myymään ja vapaat kädet sen tekemiseen. Haasteita pelkäämätön ihminen saa tästä itselleen varmasti hyvän työpaikan.

Info + Rekryilmoitus

Titec Oy

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä yritys Kuopiossa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman pääasiassa henkilöliikenteen ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalvelut. Pääasiakasryhmät ovat taksit ja linja-autot. Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Info + Rekryilmoitus

Apec yrityspalvelut Oy

Olemme nuorekas, kehittyvä ja kasvava yritys. Teemme töitä tosissaan vaan emme totisena. Palveluvalikoimamme pitää sisällään puhelinpalvelut: ajanvaraus, myyntipalvelut, asiakaspalvelu, puhelinhaastattelut ja puhelintutkimukset. Lisäksi tarjoamme mainostoimistopalvelut: graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, painotuotteet, some markkinointi ja nettisivut.

Olemme toimineet ”vasta” viisi vuotta, ja toimintamme kehittyy ja kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan kykyjesi mukaan oman työnkuvaan, tuotteiden kehitykseen, yrityksen toimintaan ja näyttämään kykysi myynnissä. Meillä on mukava tekemisen meininki ja loistava työporukka. 

Katso lisää osoitteessa
https://apec.fi    
https://apecyrityspalvelut.fi  

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Avek Esitysratkaisut Oy

Audiovisuaalisia palveluja yrityksille tarjoava Avek Esitysratkaisut on valloittavan esittämisen kumppani.

Yrityksemme työntekijät työskentelevät ammattitaitoisesti sekä itsenäisesti että muiden työntekijöiden kanssa tiiminä. Yksilöt saavat paljon vapautta omaan päivittäiseen tekemiseen, mutta tavoitteet ja pelisäännöt ovat yhteneväiset. Alkuvaiheessa pyrimme opastamaan ja kouluttamaan uutta työntekijää mahdollisimman paljon sekä työskentelemään tiimiparina asiakkaan luona.

Toimimme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, joten juurtumista ei pääse tapahtumaan. Toimintamme on dynaamista ja eteenpäin vievää, joka pitää motivaatiota yllä. Olemme hyvässä maineessa oleva yritys ja henkilöstön vaihtuvuus on ollut erittäin pientä. Tämä kertoo luottamuksesta yrityskulttuuriamme kohtaan.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Hapella Oy / WellO2

WellO2 on uuden tyyppinen hengitysharjoituslaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laite harjoittaa ulos- ja sisäänhengityslihaksia säädettävän hengitysvastuksen avulla, sekä tuottaa samalla lämmintä ja kosteaa ilmaa ilmateihin. Laitteen käytöstä on hyötyä mm. heikosta tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyville, urheilijoille, huonosta ilmanlaadusta kärsiville, tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Olemme nuori kansainvälisille markkinoille suuntaava yritys, jossa annetaan tilaa tekemiselle.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Maccoy Marketing Oy

Olemme alueen suurin tapahtumarakentaja, jolla on hyvät suhteet ja hyvä maine tapahtumarakentamisessa. Pääasiakkaitamme ovat suuret tapahtumat ja yritykset. Myös yksityiset henkilöt vuokraavat kalustoamme. Toimimme myös tapahtumanjärjestäjänä ja tapahtumaravintola-tuottajana.

Meillä on pieni porukka tekemässä ihmeitä. Tänä vuonna olemme laajentaneet katutapahtumien tuotantoon Kuopiossa ja Jyväskylässä. Verkkoja on heitetty vesille ja uusia tuotteita otetaan mielellään käsittelyymme. Työilmapiirimme on rento ja dynaaminen. Koulutamme sinusta tapahtumarakentamisen, tapahtumatuotannon, telttavuokrauksen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisen.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Konditoria Malmberg Oy

Konditoria Malmbergilla on jo 30 vuotta vahvaa osaamista, vankka talous sekä pitkät leipomoalan perinteet. Olemme kasvava ja koko ajan kehittyvä leipomo-konditoria, joka elää ajan hengessä. Tarjoamme kakut, leivokset, leivät ja sämpylät sekä verkkokaupasta, Kuopion kahvilasta että Kinnulanlahdella sijaitsevasta leipomon myymälästä. Vuoden 2016 Menestyjä -tittelin ja Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatin ansainnut yrityksemme on myös hyvän maineensa arvoinen.

Info + Rekryilmoitus

Partanen & Lamusuo Oy

Me olemme tiimi ja yhteisö, jolla on yhteinen tavoite. Tehtävämme on luoda ympäristöstämme harmonisempi, kauniimpi ja toimivampi – pala palalta eheämpi. Taide on aina liittynyt työhömme, mutta meille taide tarkoittaa tapaamme ajatella ja löytää tunne ja tarina, sekä tehdä se todelliseksi. Loppujen lopuksi itse taideteos sekä onnistumisemme mittari on kokemus, jonka teos, tila tai ympäristö synnyttää.

Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Kättemme jälki näkyy elokuvateattereissa, sairaaloissa, rakennuksissa, ihmisten kodeissa, kaupungeissa ja maisemissa. Mutta vaikka huomion keskipisteessä on yleensä työmme lopputulos, me pidämme yhtä tärkeänä matkaa ennen sitä. Meillä onnistutaan aina yhdessä.

Info + Rekryilmoitus

Taiga Concept Oy

Taiga Concept on kuopiolainen, äänieristettyjä moduulitiloja valmistava vientiyritys. Olemme voimakasta kasvua tavoitteleva startup, jossa jokainen päivä tuo jotain uutta ja yllättävää. Monikulttuurisessa työyhteisössämme toimitaan melko vapaasti, mutta myös otetaan paljon vastuuta. Kasvu tuo mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittää omaa uraa ja osaamista kansainvälisen kaupan saralla. 

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Lakeland Lines Oy

Lakeland Lines järjestää elämyksellisiä sisävesiristeilyjä Kallavedellä. Teemme töitä iloisella ja energisellä asenteella, olemme vahvasti verkostoituneita ja henkilökuntamme on sitoutunutta ja vaihtuvuus on poikkeavan pieni sesonkiyritykseksi.

Meillä on asiakaslähtöinen asiakaspalvelu ja ymmärrystä kansainvälisyydestä ja eri kulttuureista. Yrityksellämme on positiivinen julkikuva ja maine työnantajana, ja olemme aktiivisin toimija omassa toimiympäristössämme.

Laivamme ovat uudenaikaisia ja m/s Queen R on ympärivuotiseen ravintola- ja kokouskäyttöön sopiva. Meillä on hieno laivasto ja sen myötä todella upea työympäristö!

Katso video

Info + Rekryilmoitus

APL Systems Oy

Ympäristömeluraportoija APL Systems on melun pitkäaikaiseen mittaukseen keskittyvä yritys Kuopiossa. Aures Sound on yrityksen kehittämä ympäristömelumittausjärjestelmä: se on uudenlainen työkalu melun jatkuvatoimiseen monipistemittaamiseen. Aures Soundin ainutlaatuiset, itsenäiset, langattomat sensorit pystyvät keräämään ympäristömeludataa useiden neliökilometrien laajuiselta alueelta. 

Info + Rekryilmoitus

Prosella Scandinavian Oy

Prosella Scandinavian Oy on kalustelukituksen edelläkävijä, joka tarjoaa näköalapaikan alan edistyneimpien järjestelmien parissa. Olemme kasvava, kannattava ja maineikas yritys. Asiakkaamme ovat vaativia, ja tavoitteemme on olla heille paras mahdollinen yhteistyökumppani. Yrityksen työkulttuuri perustuu vahvaan luottamukseen ja pitkäaikaiseen sitoutumiseen. 

Toimintatapamme ovat joustavia, ja tehtävät ja toimenkuvat joustavat henkilöstön osaamisen, ja työtilanteen mukaan. Haluamme sitouttaa henkilöstön, ja vakituinen henkilöstömme on mukana bonus-ohjelmassa, jossa palkitaan yrityksen menestyksen mukaisilla bonuksilla.

Työyhteisö on pieni ja tiivis. Ilmapiiri on rento ja helppo. Pyrimme hyödyntämään työntekijöiden omia vahvuuksia työnkuvan rakentamisessa.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Kuopion yliopistollinen sairaala Oy

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista.

Nyt tarkoitus on kasvattaa liiketoimintaa kansainvälisessä, terveysturismiin keskittyvässä FinnHealth-palvelussa. FinnHealth tarjoaa korkealaatuista terveydenhuoltoa, kokonaisvaltaisen palvelun sekä suomalaisen asiantuntemuksen ja puhtaan luonnon yhdistelmän.

Katso lisää osoitteessa https://www.finnhealth.fi ja https://www.psshp.fi/etusivu

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Kumoni Oy

Me olemme Kumoni.

Kumoni on vuonna 2002 Kuopion Monirakennus -nimellä perustettu perheyritys. Aloitimme altavastaajana nollasta tarjoamalla ketterämpiä ratkaisuja putkiremontointiin.

Olemme alusta saakka uskoneet asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömyyteen. Niiden avulla olemme hallitusti kasvaneet alan edelläkävijäksi ja johtavaksi asiantuntijaksi. Rakennamme ja remontoimme ihmiseltä ihmiselle. Käytämme huomisen toimintamalleja jo tänään ylittääksemme odotuksesi niin laadussa kuin palvelussa.

Info + Rekryilmoitus

Salmen Metalli Oy

Salmen Metalli Oy on Kuopiosta käsin toimiva konepaja ja metallialan sopimusvalmistaja. Olemme osaava ja monipuolinen yhteistyökumppani kaikissa teollisuuden kunnossapito-, konepajavalmistus-, hitsaus- ja asennustöissä. Pystymme toteuttamaan asiakkaittemme toiminnan kannalta kriittiset työt suunnittelusta asennukseen ja ylläpidon kaikkiin tarpeisiin.

Olemme kehittyvä, ahkera ja vastuuntuntoinen yritys. Mahdollistamme hyvät mahdollisuudet kehittää omaa kuin yrityksenkin toimintaa. Työilmapiirimme on erittäin hyvä ja arvostamme kaikkien panosta yksilöt huomioiden.

Info + Rekryilmoitus

Savohormi Oy

Savohormi on savupiippuihin ja tulisijoihin erikoistunut kotimainen yritys. Teemme uusia sekä saneeraamme vanhoja tulisijoja, ja meidän vahvuuksiimme kuuluu muurausalan vahva asiantuntemus. Toimialueemme on Savo, Karjala, Uusimaa, Kymenlaakso sekä Kanta- ja Päijät-Häme. Ammattipiirissä olemme alamme arvostetuin yritys ja meillä on luotettu maine. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Tiilerin kanssa ja pyrimme aktiivisesti kasvuun.

Meillä on monipuolinen työporukka, johon sopii minkälainen ja minkä ikäinen vaan. Meillä oma asenne ratkaisee: halu tehdä tätä työtä ja kehittyä. Työntekijämme saavat tiimiltä vahvaa tukea ja halutessaan myös tukea esimerkiksi sijoittamiseen.

Info + Rekryilmoitus

Anya Productions Ky

Kulttuurin tuottamiseen erikoistunut Anya Productions etsii joukkoonsa myyntihenkistä tuottajaa. Toimipisteemme on Kuopiossa ja teemme yhteistyötä välittäjäorganisaationa kymmenien toimijoiden kanssa.

Katso video

Info + Rekryilmoitus

Creamentors

Herätimmekö kiinnostuksenne?

Olit sitten yritys tai yritystä etsivä - jätä meille yhteystietosi. Me otamme siitä kopin ja alamme hoitaa asiaa proaktiivisesti. Otamme teihin pian yhteyttä.