Finnvolt Oy

Keski-Suomi

Finnvolt Oy

Finnvolt Oy

Finnvolt Oy on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa sähkö- sekä automaatiokeskuksien valmistajana. Myynti on tasaisessa kasvussa asiakaskunnan laajetessa, ja työntekijämme tulee olemaan osana yrityksen kasvustrategiaa eli suuressa roolissa myynnin kasvattamisessa. 

Suurimmat kilpailutekijämme ovat joustavuus, asiakaslähtöisyys, asiakaspalvelun laatu sekä aktiivinen informointi. Haluamme palvella asiakkaitamme kuin itseämme: pidämme asiakkaihimme yhteyttä tiuhaan, emmekä jätä heitä ihmettelemään pimeään. Tuotantotilamme sijaitsevat Jämsässä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja se mahdollistaa nopeat toimitukset, minne päin Suomea tahansa. 

Töitä tehdään lujalla asenteella, laadukkaasti – perinteistä työntekokulttuuria kunnioittaen. Täällä ei pokkuroida, mutta kaikkia tervehditään kohteliaasti työpäivän alkaessa. Työpaikkamme on savuton!

Lue lisää https://finnvolt.fi

 

Tarjouslaskenta ja myynti

Haemme riveihimme uutta tekijää monipuoliseen B2B- myyntityöhön, jonka pääpisteet ovat uusasiakashankinnassa sekä tarjouslaskennassa. Työhösi kuuluisi myös sosiaalisen median kanavien haltuunotto, sisällöntuotanto sekä markkinointimateriaalien tuottaminen.

Työpaikka sijaitsee Jämsässä ja alun koulutuksen jälkeen voi olla mahdollisuus osittaiseen etätyöhön, mutta toimitusjohtaja haluaa tavata työntekijät mielellään vähintään viikottain.

Toivomme löytävämme tekijän, joka pystyy avaamaan meille ovia ja tukemaan yrityksen kasvua. Erityisesti peloton asenne kohdata uusia asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse on toivelistamme kärjessä. Aikaisempi kokemus yrityspuolen myyntityöstä ja tarjouslaskennan osaaminen on toki eduksi. Vaikka valmistamme sähkö- ja automaatiokeskuksia, emme edellytä alan tuntemista, vaan koulutamme tehtävään. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Ville Karhila, toimitusjohtaja, puh. 0400 258 544 tai ville.karhila@finnvolt.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.2.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.