Gardin Showroom

Uusimaa

Gardin Showroom

Gardin Showroom

Haitpa sitten yksittäistä tuotetta, kokonaisvaltaista auringonsuojausta kotiisi tai sisustuksellista näkemystä verhoratkaisuille – Gardin Showroom tarjoaa kaikkea tätä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valinnoissasi ja suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden tai viimeistelee sisustuksesi sopivilla materiaalivalinnoilla.

Showroomissa käytössä oleva kodin automaatiojärjestelmä luo fiiliksiä ja variaatioita, esillä olevista tuote -ja tilakokonaisuuksista, joiden avulla juuri sinä voit nähdä ja kokea mitä kaikkea auringonsuojaus, sisustus, akustiikka, pimennys tai kaikki tämä yhdessä voi olla, ja miten näistä voidaan rakentaa kokonaisuuksia ja eri variaatioita tilaan kuin tilaan.

Tiloissamme voit kokea luonnonvalon ja keinovalon tasapainon. Voit nähdä ja kokea kaikki tuotteet isoina, isoissa ikkunoissa. Tiloissamme on myös kaksi aidon kokoista lasiterassia, jotta pääset näkemään parvekeratkaisut, isoissa pinta-aloissa. Tämä mahdollistaa entistä laajemman palvelukonseptin sinulle, joka haluat varmistaa jo ikkunavalintoja tehdessä parhaan lopputuloksen ikkunoiden ja auringonsuojauksen yhteentoimivuudella.

Pyrimme tekemään aurinkosuojia mahdollisimman ekologisesti ja tuottamaan kaikki komponentit Suomessa. Olemme ainoa Suomessa toimiva valmistaja, jolla on 100% PCV-vapaa mallisto. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä aurinkosuojauksen suunnannäyttäjänä, ja panostamme ainutlaatuisten tuotteidemme myyntiin ja markkinointiin.

Lue lisää https://www.gardin.fi

 

Myyntiedustaja

Tiimissämme on paikka avoinna myyntiedustajalle, jonka pääasiallinen työnkuva tulee koostumaan esittely- ja myyntitehtävistä Espoossa sijaitsevassa Showroomissamme. Työhön kuuluu myös uusien nettisivujen ja verkkokaupan suunnittelu sekä sosiaalisen median ylläpito.

Arvostamme yrityksessämme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, halua kehittyä sekä tapaa suhtautua positiivisesti uusiin haasteisiin. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, samoin kuin aktiivinen ja myyntihenkinen ote asiakaspalveluun. Toivomme aitoa halua auttaa asiakkaitamme. Suomen ohella ruotsin ja englannin kielen taito on etu.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi