Green Carbon Oy

Keski-Suomi

Green Carbon Oy

Green Carbon Oy

Me Green Carbonilla olemme hiilijalanjäljen asiantuntijayritys, ja teemme päivittäin hartiavoimin töitä, jotta ilmasto voisi tulevaisuudessa nykyistä paremmin.

Suonissamme virtaa vahva halu toimia sekä tehdä #IlmastoTekoja luotettavasti ja läpinäkyvästi. Käytännössä tämä tarkoittaa hiilijalanjäljen laskentaa, päästövähennyksiä sekä kompensaatiota. Näihin tekoihin me luotamme, ja jaksamme puhua niiden merkityksestä myös muille.

Green Carbon on yrityksenä nuori, mutta kokeneiden osaajien kasvuhakuinen yritys. Työskentelemme pioneerina ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä yhdessä yritysten kanssa. Olemme kasvun ja kansainvälistymisen kynnyksellä ja haemme hyviä ihmisiä toteuttamaan tarinaa.

Meillä pääset käyttämään ja kehittämään potentiaaliasi haasteellisten mutta mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Vielä pienenä yrityksen voimme tarjota yhteenhitsautuneen, innovatiivisen ja dynaamisen porukan, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Meillä pääset tekemään sellaisia asioita, joita kukaan ei ole aikaisemmin tehnyt.

Lue lisää https://greencarbon.fi
 

Growth Hacker

Growth Hackerina tehtäviisi tulee kuulumaan koko sähköisen maailman työkalujen haltuunotto, operointi ja kehittäminen ja näiden kytkeminen myynnin kasvattamiseen. Esimerkkejä tulevista työkaluista ovat muun muassa Linkedin, Instagram, Twitter, Buffer, Moz, Mailchimp, Zapier ja Hubspot. Myös sisällöntuotanto niin suomeksi kuin englanniksi on tärkeässä osassa toimenkuvaa.

Työpisteesi voi olla joko Jyväskylässä tai Helsingissä, mutta myös osittainen tai kokoaikainenkin etätyö on mahdollista. Työaikamme on liukuva ja voi vaihdella myös työntekijän toiveiden mukaan. Työ ei vaadi ajokorttia, mutta matkustusvalmiutta sen verran, että osallistut kerrasta kahteen kuukaudessa yhteisiin tapaamisiin Jyväskylässä.

Olet oikea tekijä meille, mikäli vastuullisuus kuvaa arvomaailmaasi, jaat intohimomme alaamme ja missiotamme kohtaan ja digitaalinen maailma on luonteva osa elämääsi. Tarvitset osaamista sähköisistä työkaluista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa, ja aikaisempi myynnin, markkinoinnin tai liiketoiminnan kehittämisen kokemus on eduksi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Matti Toivonen puh. 0400 633 033 tai matti.toivonen@greencarbon.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.