GreenStar Hotel Vaasa

GreenStar Hotels avaa Vaasaan uuden hotellin vuodenvaihteessa 2019–2020. Avasimme ensimmäisen hotellimme Joensuuhun vuonna 2008 ja seuraavan Jyväskylään vuonna 2018. Suunnitelmissa on avata vuosittain yhdestä kahteen hotellia eri puolille Suomea ja rakentaa noin kymmenen hotellin ketju.

Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työpaikkaansa ja ottamaan vastuuta itsenäisesti omasta työstään sekä tekemään yhdessä uuden ajan hotelliketjua.

www.greenstar.fi 

 Nyt GreenStar Hotels Oy hakee Sales Ambassadoria osaksi myyntitiimiä.  

Hae työpaikkaa 7.6. mennessä.

PÅ SVENSKA

 

  

Sales Ambassador

Haemme aktiivista, ihmisten seurasta nauttivaa ja itsenäisessä työssä kukoistavaa Sales Ambassadoria, joka pystyy toimimaan osana alueen hotellin tiimiä ja luomaan Vaasasta oman kaupunkikohtaisen, yksilöllisen kohteen, joka on alueella ja markkinassa hyvin tiedossa sekä tunnettu ja arvostettu toimija.

Työtehtäväsi koostuu pääasiassa uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkuussuhteiden hoidosta ja vaatii kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Työ sisältää myös sopimusneuvotteluja, verkostoitumista, raportointia sekä CRM-järjestelmän aktiivista käyttöä. Työssä on käytössä nykyaikaiset välineet ja järjestelmät, ja pääset kehittämään myynnin mahdollisuuksia, toimintatapoja ja välineitä. Toivomme, että ymmärrät pitkäaikaisten asiakkuuksien merkityksen ja osaat sitouttaa asiakkaan.

Mitä toivomme sinulta

Meille tärkeintä on löytää ympäristöarvomme jakava hyvä tyyppi, jolle ammattimainen myyminen on luontevaa. Et säikähdä painetta tai sitä, jos töitä on välillä vähän enemmän. Arvostamme valmiutta opetella ja oppia uutta sekä kehittää ja haastaa sekä itseä että yritystä. Sinulla on järjestelmällinen työote, ja haluat kantaa vastuuta omasta työstäsi sekä tehdä tulosta. Haemme myös avointa, positiivista asennetta työhön, elämään ja uusiin asioihin.

Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, samoin matkailualan tuntemus ja verkostot. Työssä tarvitset matkustusvalmiutta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muukin kielitaito on ehdottomasti eduksi. 

Toivomme löytävämme energisen tiimipelaajan, jolla on halua kasvaa kanssamme ja suunnata myös kansainvälisille markkinoille.

 

Hae työpaikkaa

Paikkaa haetaan Branden kautta: lähetä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen rekrytointi@brande.fi 7.6.2019 mennessä.

Lähetettyäsi hakemuksesi sähköpostitse Brandelle, saat vastauksena ohjeet ja kutsun toteuttaa lyhyt ammatillinen videoesittely itsestäsi 11.6.2019 mennessä. Videon tekeminen lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi tulla valituksi henkilökohtaiseen haastatteluun.

 

Saana Corino

Lisätietoa rekrytoinnista

Saana Corino
Koulutusvastaava ja
yhteiskuntasuhteet
0400 876 991
saana.corino@brande.fi