GreenStar Hotel Vaasa

-rekrykoulutus

GreenStar Hotels avaa Vaasaan uuden hotellin vuodenvaihteessa 2019–2020. Avasimme ensimmäisen hotellimme Joensuuhun vuonna 2008 ja seuraavan Jyväskylään vuonna 2018. Suunnitelmissa on avata vuosittain yhdestä kahteen hotellia eri puolille Suomea ja rakentaa noin kymmenen hotellin ketju.

Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työpaikkaansa ja ottamaan vastuuta itsenäisesti omasta työstään sekä tekemään yhdessä uuden ajan hotelliketjua.

www.greenstar.fi

 Nyt GreenStar Hotels Oy hakee rekrykoulutuksella Sales Ambassadoria osaksi myyntitiimiä.  

Hae koulutukseen 27.5. mennessä.

PÅ SVENSKA

 

  

Sales Ambassador

Haemme aktiivista, ihmisten seurasta nauttivaa ja itsenäisessä työssä kukoistavaa Sales Ambassadoria, joka pystyy toimimaan osana alueen hotellin tiimiä ja luomaan Vaasasta oman kaupunkikohtaisen, yksilöllisen kohteen, joka on alueella ja markkinassa hyvin tiedossa sekä tunnettu ja arvostettu toimija.

Työtehtäväsi koostuu pääasiassa uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkuussuhteiden hoidosta ja vaatii kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Työ sisältää myös sopimusneuvotteluja, verkostoitumista, raportointia sekä CRM-järjestelmän aktiivista käyttöä. Työssä on käytössä nykyaikaiset välineet ja järjestelmät, ja pääset kehittämään myynnin mahdollisuuksia, toimintatapoja ja välineitä. Toivomme, että ymmärrät pitkäaikaisten asiakkuuksien merkityksen ja osaat sitouttaa asiakkaan.

Mitä toivomme sinulta

Meille tärkeintä on löytää ympäristöarvomme jakava hyvä tyyppi, jolle ammattimainen myyminen on luontevaa. Et säikähdä painetta tai sitä, jos töitä on välillä vähän enemmän. Arvostamme valmiutta opetella ja oppia uutta sekä kehittää ja haastaa sekä itseä että yritystä. Sinulla on järjestelmällinen työote, ja haluat kantaa vastuuta omasta työstäsi sekä tehdä tulosta. Haemme myös avointa, positiivista asennetta työhön, elämään ja uusiin asioihin.

Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, samoin matkailualan tuntemus ja verkostot. Työssä tarvitset matkustusvalmiutta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muukin kielitaito on ehdottomasti eduksi. 

Toivomme löytävämme energisen tiimipelaajan, jolla on halua kasvaa kanssamme ja suunnata myös kansainvälisille markkinoille.

Pysyvä työpaikka rekrykoulutuksen kautta

Ennen uuden hotellin avausta järjestettävässä koulutuksessa hotellin tulevat työntekijät kouluttautuvat hotellin vastuualueiden mukaisesti asiantuntijoiksi esimerkiksi brändin mukaisessa asiakaspalvelussa, ylivoimaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa ja uniikin majoituskohteen toiminnassa sekä perehtyvät hotellin arvoihin ja tapaan toimia.

Koulutuksen jälkeen koulutettavasta tulee myynnistä vastaava GreenStar Hotel Vaasan toimipisteeseen. 60 arkipäivää kestävässä koulutuksessa osallistuja ansaitsee työttömyysetuutta ja päiväkohtaista kulukorvausta ja pääsee olemaan mukana uuden hotellin toimintamallien kehittämisessä. Koulutus koostuu Brande Oy:n järjestämistä koulutuspäivistä (18 päivää) sekä työssäoppimisesta.

Hae mukaan

Paikkaa haetaan Branden rekrykoulutuksen kautta: lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@brande.fi sekä täytä TE-toimiston sähköinen hakulomake 27.5.2019 mennessä.

Lähetettyäsi hakemuksesi sähköpostitse Brandelle, saat vastauksena ohjeet ja kutsun toteuttaa lyhyt ammatillinen videoesittely itsestäsi 29.5.2019 mennessä. Videon tekeminen lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi tulla valituksi henkilökohtaiseen haastatteluun.

Toteutamme haastattelut Vaasassa 6.-7.6.2019. Pyrimme tekemään valintapäätöksen mahdollisimman pian. Koulutus alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuun alussa. 

 

Saana Corino

Lisätietoa koulutuksesta

Saana Corino
Koulutusvastaava ja
yhteiskuntasuhteet
0400 876 991
saana.corino@brande.fi