GreenStar Hotel Vaasa

GreenStar Hotels avaa Vaasaan uuden hotellin vuodenvaihteessa 2019–2020. Avasimme ensimmäisen hotellimme Joensuuhun vuonna 2008 ja seuraavan Jyväskylään vuonna 2018. Suunnitelmissa on avata vuosittain yhdestä kahteen hotellia eri puolille Suomea ja rakentaa noin kymmenen hotellin ketju.

Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työpaikkaansa ja ottamaan vastuuta itsenäisesti omasta työstään sekä tekemään yhdessä uuden ajan hotelliketjua.

www.greenstar.fi 

 Nyt GreenStar Hotels Oy hakee rekrykoulutuksella hotellityöntekijöitä Vaasan toimipisteeseen.  

Hae rekrykoulutukseen 4.9. mennessä.

 

  

GreenStar Crew

Oletko mielestäsi synnynnäinen asiakaspalvelija? Oletko aamuvirkku puuronkeittäjä? Vai kenties somevirtuoosi? Onko sinulla usein hymy herkässä? Jos tunnistat itseäsi osassakin näistä, saatat olla etsimämme iloinen tekijä!

Haemme rekrykoulutuksella toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen koko- ja osa-aikaisia hotellityöntekijöitä auttamaan meitä luomaan GreenStar Hotel Vaasasta oman, kaupunkikohtaisen, yksilöllisen kohteen, joka on alueella ja markkinassa hyvin tiedossa sekä tunnettu ja arvostettu toimija.

Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelua, myyntiä, aamiaisen valmistusta ja ylläpitoa ja ennen kaikkea vieraistamme huolehtimista aamu- ja iltavuoroissa. Koko henkilökunnalla on sama työnimike ja työnkuva, mutta sen lisäksi jokaisella on koulutuksenkin projektina oma vastuualue, jota pääsee kehittämään ja johon voi vaikuttaa.

 

Mitä toivomme sinulta

Hotelli- ja ravintola-alan koulutus tai kokemus on eduksi, mutta meille tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne sekä iloinen hymy ja palveluasenne. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä, ja olet työotteeltasi oma-aloitteinen. Etsimme tekijöitä, jotka haluavat kantaa vastuuta omasta työstään ja menestyä yhdessä. Ymmärrys ympäristöystävällisyydestä ja kestävästä kehityksestä liiketoiminnassa on plussaa.

Toivomme henkilökuntamme tulevan jäsenen olevan

  • iloinen, hymyilevä ja positiivinen
  • joustava, rauhallinen ja kärsivällinen asiakaspalvelija
  • utelias ja oma-aloitteinen, tuntee kaupungin tapahtumat
  • ehdottoman asiakaslähtöinen, halukas huolehtimaan parhaan mahdollisen kokemuksen vieraillemme

Toivomme löytävämme energisiä tiimipelaajia, joilla on halua kasvaa kanssamme ja suunnata myös kansainvälisille markkinoille.

 

Pysyvä työpaikka rekrykoulutuksen kautta

Ennen uuden hotellin avausta järjestettävässä koulutuksessa hotellin tulevat työntekijät kouluttautuvat hotellin vastuualueiden mukaisesti asiantuntijoiksi esimerkiksi brändin mukaisessa asiakaspalvelussa, ylivoimaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa ja uniikin majoituskohteen toiminnassa sekä perehtyvät hotellin arvoihin ja tapaan toimia. 

Koulutuksen jälkeen koulutettavista tulee GreenStar Hotel Vaasan uusi henkilökunta. 60 arkipäivää kestävässä koulutuksessa osallistuja ansaitsee työttömyysetuutta ja päiväkohtaista kulukorvausta ja pääsee olemaan mukana uuden hotellin toimintamallien kehittämisessä. Koulutus koostuu Brande Oy:n järjestämistä koulutuspäivistä (18 päivää) sekä työssäoppimisesta.

Koulutus järjestetään 3.10.–31.12.2019 Vaasassa.

 

Hae työpaikkaa

Paikkaa haetaan Branden rekrykoulutuksen kautta: lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@brande.fi sekä täytä TE-toimiston sähköinen hakulomake 4.9.2019 mennessä.

Lähetettyäsi hakemuksesi sähköpostitse Brandelle, voit halutessasi toteuttaa lyhyen ammatillisen videoesittelyn itsestäsi 9.9.2019 mennessä. Me uskomme, että osaaminen on paljon muutakin kuin paperi tai tutkinto, ja videon tekeminen lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi tulla valituksi henkilökohtaiseen haastatteluun. Saat ohjeet ja kutsun videon tekoon sähköpostitse.

Toteutamme haastattelut Vaasassa 18.-19.9.2019.

 

Saana Corino

Lisätietoa rekrytoinnista

Saana Corino
Koulutusvastaava ja
yhteiskuntasuhteet
0400 876 991
saana.corino@brande.fi