Jyväskylä

Halltex Oy

Halltex Oy

Halltex Oy on kotimainen sisustuslevyjen ja ulko-ovien valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946. Halltex-levyjen ja Halltex-ovien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat myös putkikotelot sekä erilaiset pinnoitetut kipsi- ja lastulevyt projektikohteisiin.

Olemme vakavarainen pk-yritys, jonka tuotteilla on jälleenmyyjien keskuudessa hyvä maine. Meillä on pieni vaihtuvuus, uusia työntekijöitä palkataan ja pidämme heistä huolta ja työntekijät kantavat oman kortensa kekoon ja viihtyvät meillä.

Lue lisää halltex.fi

Yritysmyyjä

Yritysmyyjänä pääasiallinen työnkuvasi on myyntityötä toimistolla sekä asiakkaan luona. Työhön kuuluu myös toimituksiin liittyvä tuotannon suunnittelu ja materiaalien varaus. Kokemuksesi ja koulutuksesi vaikuttaa tarkemman toimenkuvan muotoutumiseen. Työpaikka sijaitsee Asemankylällä, Hankasalmella, ja sisältää paljon asiakaskäyntejä. 

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kaupan tai hallinnon tehtävistä. Tekninen tai kaupallinen peruskoulutus tai hyvä työkokemus teollisuudesta on eduksi. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tiedustelut työnkuvasta: halltex@halltex.fi, otsikolla Kaupallinen tuottaja

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.