Hälsa Oy

Uusimaa

Hälsa Oy

Hälsa Oy

Olemme rakentamassa työelämää, jossa ihmiset tulevat arvostetuksi omien vahvuuksiensa kautta. Haluamme rakentaa hyvinvoinnista kansallisen ilmiön - ilmiötä on rakentamassa oma yli 20 asiantuntijavalmentajan tiimimme ja satoja yhteistyökumppaneita. 

Hälsa puhuu nuoruuden vimmalla ja kokemuksen syvällä rintaäänellä. Tarjoamme vaikuttavaa valmentamista yrityksille itsensä johtamisen valmennuskokonaisuuksina johtoryhmille, esimiehille ja työyhteisölle. Inspiroivat, korkeakoulutetut valmentajamme vievät johtamisen ja työssä jaksamisen lujalle ja tulokselliselle pohjalle.

Hälsa tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen – yrityskulttuurissa haluamme vaalia yhteistyötä ja yhdessä tekemistä. Kasvavassa organisaatiossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittyä oman osaamisen ja koko organisaation kehittämisessä. Hälsalla pääsee näköalapaikalle suomalaisen työelämän uudistajaksi.

Lue lisää https://halsa.fi

 

Avainasiakaspäällikkö

Haemme tiimiimme asiakaslähtöisesti ajattelevaa ja asiakkaan ongelmien ratkaisemisesta syttyvää avainasiakaspäällikköä. Pääasiallinen työnkuvasi tulee rakentumaan myyntityöstä, asiakashankinnasta, keskustelevasta asiakkuuden rakentamisesta ja ylläpitämisestä sekä asiakasprojektien johtamisesta. Voit työskennellä Helsingissä, Kuopiossa, Kokkolassa tai Oulussa, ja meillä on mahdollisuus tehdä myös osittaista etätyötä. Tarvitset auton käyttöösi mahdollisia asiakastapaamisia varten.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnistä ja asiakkuuksien rakentamisesta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aivan erityisesti toivomme sinulta intohimoa ja motivaatiota toimialallemme sekä kiinnostusta ihmisen kehittymiseen, oppimiseen ja työhyvinvointiin. Kielitaito, etenkin englanti ja ruotsi, on eduksi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Janne Karjula, puh. 045 631 4322 tai janne@halsa.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi