Mikkeli

Haumedia Oy

Haumedia Oy

Haumedia on viestintään ja mainontaan erikoistunut tekijä Mikkelistä. Tarjoamme monipuolisesti printin, webin ja liikkuvan kuvan palveluja. Nidomme yhteen eri markkinointitapoja ja huolehdimme tarvittaessa asiakkaan puolesta kaiken alusta loppuun.

Meillä työnteossa näkyy vapaus: työskentelemme suuntaviivojen ja annettujen sapluunojen ohjaamana itsenäisesti ja kannamme kukin vastuun omasta työstämme. Olemme samaan suuntaan menevä tiimi, jossa arvostetaan ihmisten erilaisuutta.

Katso lisää osoitteista
erikoissanomat.fi
haukivuorenseutu.fi
hirvensalmelainen.fi
haumedia.fi

Yritysmyyjä

Pääasialliseen työhösi kuuluu sanomalehtien kustannukseen liittyvien tuotteiden myynti ja markkinointi, yritysilmeeseen liittyvien palvelujen myynti ja markkinointi sekä asiakkuuksien hallinta. Meillä on joustava työaika ja osittain mahdollisuus myös etätyöhön.

Toivomme löytävämme tiimiimme vastuullisen, yhteistyökykyisen ja motivoituneen tekijän, jolla on sisäinen palo myyntityöhön sekä hyvä asenne työntekoon. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Tiedustelut työnkuvasta: Jarno Laatikainen, 044 021 1291 tai jarno.laatikainen@haumedia.fi. Tiedustelut ensisijaisesti puhelimitse.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.