GreenStar Hotel Vasa

GreenStar Hotels öppnar ett nytt hotell i Vasa vid årsskiftet 2019–2020. Vi öppnade vårt första hotell i Joensuu år 2008 och följande i Jyväskylä år 2018. Vi har planer på att årligen öppna en till två hotell på olika håll i Finland och bygga upp en hotellkedja på ca tio hotell.

Vi är ett växande företag och ett företag som utvecklas. Hos oss kan alla påverka sin arbetsplats och självständigt ta ansvar för sitt eget arbete, tillsammans skapar vi en ny tids hotellkedja.

www.greenstar.fi

Nu söker GreenStar Hotels Oy Sales Ambassador som en del av försäljningsteamet.

Skicka din ansökan senast den 7.6.2019.

SUOMEKSI

 

 

Sales Ambassador

Vi söker en aktiv Sales Ambassador som njuter av att vara med människor och som blomstrar när han/hon får arbeta självständigt. Personen som vi söker kan arbeta som en del av hotellets team inom området och i Vasa skapa ett eget stadsmässigt, särpräglat hotell, som alla inom regionen och på marknaden känner till och som är en känd och uppskattad aktör.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att skaffa nya kunder samt av att sköta de redan existerande kundrelationerna; detta kräver förmåga att hantera stora helheter. Arbetet innehåller också avtalsförhandlingar, nätverksbildning, rapportering samt aktiv användning av CRM-systemet. Till ditt förfogande finns moderna redskap och system, och du kan utveckla försäljningens möjligheter, verksamhetssätt och verktyg. Vi önskar att du förstår betydelsen av långvariga kundrelationer och kan få kunderna att komma tillbaka.

 

Vad önskar vi av dig

Det viktigaste för oss är att hitta en bra typ som delar våra miljövärden och som känner att yrkesmässig försäljning är naturligt. Du är inte rädd för press eller att det ibland finns lite mera jobb. Vi värdesätter beredskap att lära sig nytt samt att utveckla och utmana sig själv och företaget. Du har ett systematiskt grepp om arbetet, du vill bära ansvar för ditt eget arbete och göra resultat. Vi söker också en öppen, positiv attityd till arbetet, livet och nya saker. Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete räknas som merit, likaså kännedom om turismbranschen och nätverken. I arbetet behöver du resvillighet samt kunskaper i finska, svenska och engelska. Övriga språkkunskaper räknas absolut som merit. 

Vi önskar att vi hittar en energisk teamspelare, som har vilja att växa med oss och även vill inrikta sig på den internationella marknaden.

 

Ansök och kom med

Platsen sökes via Brande: skicka en ansökan och CV under adress rekrytointi@brande.fi senast 7.6.2019.

Efter att du har skickat din ansökan per e-post till Brande, får du som svarspost anvisningar och inbjudan att göra en kort yrkesmässig videopresentation av dig själv senast 11.6.2019. Att utarbeta denna video ökar betydligt dina möjligheter att bli vald till den personliga intervjun. 

The recruitment process will be in Finnish or English.

Närmare information om företaget och arbetsbeskrivningen: Mika Ahonen, 040 566 9220, mika.ahonen@greenstar.fi eller Jani Juntunen, 050 301 8998, coo@greenstar.fi

Närmare information om rekrytering: Saana Corino, 0400 876 991, saana.corino@brande.fi