Kouvola

Hyvinvointikeskus Huuma

Hyvinvointikeskus Huuma

Hyvinvointikeskus Huuma on Kotkassa sijaitseva kuntosali, josta löydät myös kattavan ryhmäliikuntavalikoiman ja personal trainerit.

Yrityskulttuurimme on myös hioutunut vuosien varrella, ja tänä päivänä vaihtuvuus on todella vähäistä johtuen siitä, että työntekijämme pääsevät olemaan mukana yrityksen kehittämisessä ja kulttuurimme on hyvin vapaamuotoista.

Katso lisää osoitteessa clubhuuma.fi

 

Asiakaspalvelija

Haemme terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta asiakaspalvelijaa Hyvinvointikeskus Huuman vastaanottoon monipuolisiin tehtäviin. Työ sisältää asiakkaidemme kokonaisvaltaista palvelua, pienen kahviomme pyörittämistä, puhelinvaihteen hoitamista, laskutusta ja asiakaskokemukseen liittyvää siistimistä ja puhtaanapitoa. Haluamme taata asiakkaillemme erinomaisen kokemuksen ja toivomme sinulta aktiivista roolia sen varmistamisessa.

Hyvinvointikeskuksemme sijaitsee Kotkassa, ja vastaanotossa tehdään töitä maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, joista voidaan sopia joustavasti kollegoiden kanssa.

Me haluamme sinut, joka haluat tehdä liikunta-alasta tulevaisuutesi. Etsimme pitkäaikaista tekijää, jolla on halu kehittyä, kasvaa ja rakentaa ura meillä. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet myös kasvattaa vastuuta ja edetä uralla.

Aikaisempi kokemus soveltuvista tehtävistä ja kiinnostus alaamme kohtaan on ehdottomasti etu. Me tarvitsemme hyvää, iloista ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta, joustavuutta sekä sosiaalisuutta, rohkeutta ja halua keskustella asiakkaidemme kanssa. Toivomme sinulta myös sujuvaa tietokoneen käyttöä työssäsi.

Suomi ja englanti ovat tarpeellisia kieliä työssä, ja venäjä ja ruotsi ovat etu. Myös hygieniapassista on etua.

Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä, joten hae pian!

Tiedustelut: Marianne Laukkanen, asiakkuuspäällikkö, puh. 045125 3277, tiistaisin ja torstaisin kello 12.00–14.00.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@brande.fi 19.6.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten hae pian.