Kainuu

Infrasuunnittelu Oy

Infrasuunnittelu Oy

Ihmisille suunniteltuja ympäristöjä. Uskomme, että elinvoimainen yhteisö tarvitsee älykkään ympäristön. Turvallisen ja toimivan. Sellaisen, jossa yhteisö ja ympäristö elävät tasapainossa. Sellaisen, jossa on hyvä elää ja työskennellä.

Infrasuunnittelu Oy tarjoaa ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen valvonta-, suunnittelu- ja mittauspalvelut sekä rakennuskonsultointipalvelut kaivos- ja teollisuusympäristöihin, kaupungeille ja kuntiin sekä maarakennus- ja rakennusyritysten tarpeisiin.

Meillä on pieni, perheenomainen työyhteisö, jossa työntekijöistä pidetään huolta ja tehdään paljon yhdessä. Työnantajana kiitämme henkilöstöämme muun muassa kilpailukykyisellä palkkauksella sekä erilaisilla eduilla. Mutta työntekijöillämme on myös selkeät vastuut, roolit ja tavoitteet sekä mahdollisuus vaikuttaa.

Tule kasvamaan kanssamme. Olemme rakenteellisesti hyvässä kasvu- ja muutosvaiheessa, jossa tehostamme toimintojamme.

Lue lisää infrasuunnittelu.fi

 

Tekninen projektiassistentti

Hakemamme tekninen projektiassistentti tulee täyttämään technical business value producer’in saappaat. Tehtäväkenttääsi olisi muun muassa tekninen myynti ja palvelumuotoilu, asiakasprojektien avustaminen, kehittämisprojektien tuki ja asiakaspalvelu. 

Haemme teknisen taustan omaavaa myyntihenkistä, oma-aloitteista ja moneen taipuvaa tiimipeluria, joka osallistuu sekä myyntiin, kehittämiseen että laskutettavaan työhön. Toivomme sinulta joustavuutta ja valmiutta oppia ja kehittyä yrityksen rinnalla. Ajokortti on plussaa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Hanna Repo, puh. 044 551 4639 tai hanna.repo@infrasuunnittelu.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi