Turku

Innomac Oy

Innomac Oy

Toteutamme puuntyöstön-, kierrätyksen- ja alumiinintyöstön tuotantoratkaisuja ja palveluita. Tuotevalikoimamme on laaja ja konetoimittajamme edustavat maailman huippua. 

Tärkein tehtävämme on auttaa suomalaisia asiakkaitamme menestymään. Toteutamme tehtäväämme parantamalla asiakkaidemme kannattavuutta ja tuottavuutta toimittamalla kustannustehokkaasti luotettavia koneita ja palveluja.

Olemme menestyvä Suomen Vahvimmat Platina -yritys ja todella hyvä paikka työskennellä. Meillä on mukavat työkaverit ja työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki.

 Lue lisää www.innomac.fi

Markkinoija

Haemme tiimiimme markkinoinnin osaamista, ja valmiuksistasi riippuen voit työskennellä markkinointiassistenttina tai jopa markkinointipäällikkönä.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

  • Sähköpostiuutisten säännöllinen hallinnointi ja teko tiimin kanssa
  • Yhteydenpito eurooppalaisten tavarantoimittajien markkinointihenkilöihin
  • LinkedIn-markkinoinnin teko ja ryhtiin laittaminen
  • Kotisivujen ylläpito tuotepäällikköjen kanssa ja liikenteen analysointi
  • Adwords-markkinointi
  • Messu- ja näyttelyosastojen suunnittelu
  • Uusasiakashankinta ja mielellään myös myyntiliidien hankkiminen ja asiakaskontaktointi puhelimitse
  • Asiakastyytyväisyyden seuranta

Työ sijaitsee pääosin toimistollamme, mutta meillä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Arvostamme aloitteellisuutta, ahkeruutta ja yhteistyökykyä. On erityisen hienoa, jos työskentelet tietokoneiden kanssa niin sujuvasti, että voit auttaa myös kollegoitasi. Toivomme sinulta myös kiinnostusta sosiaaliseen mediaan, social sellingiin ja halua nauttia työsi tuloksista. Tämä on työ, jossa pääsee hyödyntämään sisällöntuotannon taitoja ja hyvää visuaalista silmää. Sujuva englannin kielen taito on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Pasi Vuohelainen, puh. 044 777 6520 tai pasi.vuohelainen@innomac.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.