Turku

Innomac Oy

Innomac Oy

Innomac Oy tuo maahan, myy ja huoltaa puuntyöstökoneita, pintakäsittelylaitteita, alumiinintyöstökoneita sekä bioenergian käsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Olemme alalla yksi Suomen suurimmista toimijoista ja päämiehemme edustavat alojensa huippua maailmassa. Liikevaihtomme on kasvanut vuosittain ja myyntiorganisaatioomme on nyt haussa tuotepäällikkö.

 Lue lisää www.innomac.fi

Tuotepäällikkö

Tuotepäällikkönä työskentelet tiiviisti bioenergia-alan eri asiakasryhmien kanssa. Keskeisimmät tuotteet ovat Fröling hake- ja pellettikattilat ja Vecoplan-murskaimet.

Koet teknisen myynnin omaksesi ja tunnet, että tuotteemme, niiden erilaiset käyttömahdollisuudet ja -kohteet sekä tekniset ratkaisut kiinnostavat sinua. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa myynnistä ja asiakaspalvelusta. Haluat onnistua myyntityössä.

Uskomme, että tehtävässä onnistuu myynnin ammattilainen, joka on valmis paneutumaan bioenergian käsittelylaitteiden tekniikkaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, matkustusvalmiutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa.

Tuotepäälliköllä on selkeä vastuualue ja itsenäinen työ, mutta tarkempi tehtäväkuvaus määritellään osaamisalueesi ja sijaintipaikkakuntasi mukaisesti.

Tiedustelut työnkuvasta: Pasi Vuohelainen, puh. 044 777 6520 tai pasi.vuohelainen@innomac.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.